• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 15. helmikuuta 2011

UUSI ALKU !

Vanhat tekstit poistettu, jotka kertoivat henkilökohtaisesta elämästäni liikaa, nämä
asiat kirjoitan tästä lähtien päiväkirjaani, maailmaan josta kukaan muu ei tiedä mitään.
   Blogin ulkoasu on muuttunut, paljastin todellisen minäni ulkonäöllisesti. Tämä olen
minä, enkä häpeä itseäni. Osa lähimmäisistäni saa vihdoin luvan blogini seuraamiseen.
   Kaikille teille vanhoille lukijoilleni sanelen suuren kiitoksen, mutta totean myös sanat;
Olkaa hyvät, tästä alkaa uusi tarinani seuraten elämääni siten, miten blogini tahdon sitä
seuraavan, kertoen taistelustani diagnooseja vastaan.11 kommenttia:

 1. Kaunis tyty. :) Oispa mullakin pokkaa! Ehkä jossain vaiheessa, myöhemmin...

  VastaaPoista
 2. joo oot kaunis, ja ihana toi sun käärmees :) bloginkin ulkoasu näyttää tosi hyvältä nyt, ja oon todella iloinen sun uudesta alusta! Tulet kyllä selviämään hyvin tästä kamppailusta, uskon siihen!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että otit askeleen paljastaa oman itsesi :) On rohkeaa olla netissä omana itsenään.. ja rankkaa senkin perusteella, että ihmiset tulee aina kommentoimaan ja ilkeilemään, mutta se kasvattaa kyllä. Olet kaunis!

  VastaaPoista
 4. sattuipas hyvin, uuteen alkuun vahtuu mukaan varmaan uusi lukijakin?

  olet kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ei ole syytäkään hävetä.
  Aika mielenkiintonen ja ennen kaikkea rohkee veto. Onnee uudelle alulle. :)

  VastaaPoista
 6. Wau, hienoa, että astuit esiin. Olen vähän salaa odottanut tällaista tapahtumaa blogiin ja nyt se tapahtui. Olen seurannut blogiasi alkumetreiltä saakka ja tulee varmaan yllätyksenä, että tunnemme jo blogimaailman ulkopuolelta :)

  VastaaPoista
 7. Selailin vanhoja postauksiasi, vaikka olen nekin lukenut joskus aiemmin, kun linkitit blogisi kertoaksesi sen kautta elämästäsi, josta kysyin. Siitä asti olen seurannut blogiasi ja myös sitä toista, jota ainakin tovin pidit (ei ollut vaikea löytää, vaikket osoitetta yleisesti jakanutkaan). Kommentoin nyt vanhaan postaukseen, toivottavasti edes näet tämän (olen joskus aiemminkin kommentoinut jotain, anonyymina, mutta julkaista et tainnut. Eikä edes mitään perusteetonta paskaa.) Blogisi todella on kuin päiväkirjasi ja koukuttanee juuri siitä syystä, aivan älyttömän iso hatunnosto siitä rohkeudesta ja räväkkyydestä joka saa sinut uskaltamaan olla juuri tuollainen kuin satut olemaan ja vielä avaamaan elämäsi ilonaiheita ja vaikeuksia muille julkisesti, blogisi kautta. Kaikessa kiehtovuudessaan blogisi onnistuu myös ärsyttämään, mutta pääasia lieneekin, että se herättää vahvoja tunteita! En ihmettelisi, jos sinusta kuultaisiin vielä enemmänkin tai blogisi nostettaisiin pinnalle suuren yleisön tietoon, niin ainutlaatuinen avoimuudessaan tämä on. Pidä vaan jalat maassa ja pää pystyssä, hanki tarvittava motivaatio ja tarmo koulutöiden hoitamiseen ja voi hyvin! Äläkä kiltti näe kaikissa tuntemattomammissa ihmisissä päällimmäiseksi pahuutta ja ilkeyttä, ei Njärvi oikeasti ole niin suppea ja paskapaikka kuin saattaisi luulla ;)
  <3,
  - porkkana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kyllä minä olen julkaissut kaikki kommentit jotka ovat olleet asiallisia :) Kyllä, blogini tietenkin ihastuttaa ja vihastuttaa, joten vahvat erilaiset tunteet ovat tulleet joskus ihan silmille :D

   Poista