• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kun alamäen jälkeen eteen nousee ylämäki.


Mikä siinä on niin vaikeaa, ettei saa mitään aikaiseksi ? Mikä siinä on niin hankalaa, ettei sitä saa edes kunnolla aloitetuksi. Missä motivaatio ja itsekuri ? Missä intohimo ? Missä hikipisarat ja särkevät reidet ? Missä korkea pulssi ja tahto päästä viileään suihkuun ? Miksi minä en saa aloitettua liikuntaa, miksi en saa itseäni kuntoon, johon tahtoisin. Perkele, siksi koska olen niin helvetin saamaton ! Valitan vain, mutta mitään en tee. Ainakaan tarpeeksi.
   Tarvitsen motivaation. Tarvitsen intoa, halua ja tahtoa. Mistä minä näitä saan ? Tahdon pitää itseni hyvässä kunnossa, mutta ei se onnistu ilman motivaatiota liikunnan suhteen. Ruokailuni hoidan miten sattuu, joskus täysin päin helvettiä, joskua paremmin kuin olisin osannut uskoa. Mutta koska into liikuntaa kohtaan puuttuu, on painonhallinta hankalaa. En voi hallita painoani, ulkoista olemustani, vartaloani vain tarkkailemalla syömisiäni. Tahdon hyväkuntoisen kropan. Naisellisen ja siron, mutta hieman lihaksia. Miten saan motivaation liikuntaa kohtaan takaisin ? Auttakaa, tämä on kuin laskisi talvella mäkeä perse edellä puuhun .. 9_9''
   Olen taas ryypännyt ja rällästänyt liikaa. Jälleen kerran totean itselleni, että kunnostaudu nyt perkele ! Ei tätä voi jatkua, ei vain voi, sen seurauksena mitä alkoholi minulle tekee, mitä se saa minussa aikaan, mitä se saa minut sanomaan ja tekemään. Nyt kunnostaudun. Pystyin lopettamaan 5 vuoden takaisen päivittäisen röökaamisen, joten pystyn kyllä hillitsemään juomistanikin, etten dokailisi pitkin viikkoa ja olisi kännissä koko viikonloppua. Alkoholi ei sovi minulle. Ei, ei todellakaan. En tiedä johtuuko alkoholin tuoma vaikutus lääkityksestäni vai yksinkertaisesti siitä, että olen yksi niistä ihmisistä, kenen ei pitäisi alkoholia nauttia.


" Ei ryyppäämistä ja juhlimista,
eikä tupakointia, ei valituksia ! "

Ei tuota ongelmia ! Nuo olivat ehdot. Vuokrasopimus on tehty ja nyt minä odotan, että huoneiston viimeisin asukas saa vietyä tavaransa pois. Sitten minä pääsen aloittamaan muuton ! Olen niin helvetin innoissani. Sisustusinto on huippulukemissa, enkä malta odottaa, että asunto vapautuu. Kävin katsomassakin asuntoa viikon alussa. Se on 2 vuotta sitten remontoitu tilava yksiö, todella hyvässä kunnossa. Pystyin heti kuvittelemaan huonekalujeni ja tavaroideni järjestyksen, värimaailman ja tunnelman .. Ensiviikolla mminä aloitan muuton ! A R R H, en malta odottaa, i'm so happy : ------------- ) ♥ Vuokrasopimus on tehty, nyt on jäljellä enään helvetillinen paperisota ja tapaamisissa ravaaminen, sitten olen onnellinen !

- Kuva kertoo kuinka innoissani olen !


-


Aluksi suunnittelin päivän asuni tällaiseksi.
Vaaleaksi ja yksinkertaiseksi, mutta  kun sain
nämä ylleni ja katsoin itseäni ja asukokonaisuutta
peilistä, näky ei miellyttänyt, ei ollenkaan.
Tänään on taas yksi niitä päiviä, kun mikään
vaate ei tunnu tai näytä päällä miellyttävältä .. ;_;'

Mutta onneksi lopulta löytyi asukokonaisuus,
joka kelpasi. Tosin, näytin siltä kuin olisin menossa naimisiin !


No, samantien kun kaikki oli valmista, alkoi armoton vitutus,
jota seurasi vaatteiden ja asusteiden viskominen. 

.. Joten tottakai päädyin siihen tuttuun ja turvalliseen tyyliin;


Asiallisin paita minkä omistan, mustat shortsit ( jotka hädintuskin näkyvät alta ),
V.I.P. vyö, ranteeseen mustia ponnareita, ristisormus, näyttävät korvakorut,
verkkosukkahousut ja naiselliset maiharit = Rento mutta harkittu tyyli taattu !


-

M u u t t o s t r e s s i  !

Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa, a r g h ! Muutto on jo ensiviikolla ( vaikka virallisesti muutto tapahtuu 1.8'tta ), mutta ensiviikolla on niin helvetillisesti muutakin tekemistä, liittyen myös muuhun kuin muuttoasioihin ! 
   2 ajotuntia. Tukihenkilön tapaaminen ja hänen kanssaan papereiden täyttöä ja tulevaisuuden suunnittelua. Kelaan pitäisi mennä hoitamaan raha asioita ja viemään papereita → opintotuki, asumislisä, koulumatkatuki, toimeentulotuki. Muuttoilmoitus pitää lähettää postiin ja maistraattiin. Kännykkäliittymä täytyy mennä vaihtamaan omiin nimiin ja samalla hommata asuntoon nettiyhteys. Viikonloppuna on (sijais) äitini häät, joten puvun sovitus kenkien kanssa on myös ensiviikolla. Vakuutuksetkin pitää hoitaa kuntoon ..
   Sitten vielä se perkeleen muutto ! Asunto saadaan tyhjäksi viikon alussa, joten tavaroita roudataan aina, kun minulla ei ole jotain muita asioita hoidettavana. Voitte vain kuvitella, kuinka minua tuskastuttaa. Niin paljon asioita, en ole tottunut tällaiseen, mutta tätä se itsenäistyminen on. Huokaisen helpotuksesta ja palkitsen itseni, kun tämä kaikki on ohi ja asun rauhassa omassa ihanassa yksiössäni kaikki asiat hoidettuna.
   Ainoat asiat mitkä ovat hoidossa, ovat sähkösopimus ja vakuutus ..

- Pitkästä aikaa tartuin kynään aikeena piirtää.
Eipä tuo kyllä miltään ( vielä ) näytä .. 
Tarkoituksena piirtää konemainen hämähäkki, 
jolla on naisen yläruumis. Söpöä, eikö ? ♥

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama ongelma urheilun kanssa, mut sit saatankin vaan yhtäkkiä innostua ja treenata hulluna ja syödä terveellisesti puoli vuotta putkeen. Valitettavasti ne epäterveelliset kaudet kestää yleensä paljon kauemmin :DD

    Muuttaminen on ihan kamalaa, joten onnea vaan :D Mä haaveilen täällä vaan uudesta sisustuksesta ja tutkin tylsyyksissäni varmaan kaikki nettikaupat läpi :D

    VastaaPoista