• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 25. elokuuta 2011

Shoppailu tekee onnelliseksi, mutta ..


-

.. Mutta minä en ole kyennyt lähtemään edes kouluun sen jälkeen. Viimeiset 3 päivää olen vain ollut kotona ja suurimman osan ajastani miettinyt vaatteita. Kyllä, luitte aivan oikein. Jumalauta, miettinyt vaatteita ja asukokonaisuuksia. Se itse Hra. Perkele pääni sisällä, vaativa persoonallisuushäiriö on ottanut minusta helvetillisen kovan otteen, eikä halua hellittää voimiaan. En ole kyennyt lähtemään kouluun, kun en ole osannut päättää mitä laittaisin päälleni, mikään ei yksinkertaisesti näytä päällä hyvältä. Olen vain ahdistunut aamulla, enkä yksinkertaisesti jaksa. Mikään ei tunnu eikä näytä hyvältä. Mikään, eivät edes korvakorut tunnu tai näytä hyvältä. Ei mikään. Ja sitten ahdistun vain lisää lisää ja lisää, enkä pysty enään lähtemään minnekkään, vaan jään kotiin vaatekriisin ja ahdistuksen kanssa.
   Saatan kuullostaa ja varmasti joidenkin mielestä kuullostankin ihan helvetillisen teiniltä kun sanon, etten pysty lähtemään kouluun, kun en tiedä mitä laitan päälleni. Tiedän, että se kuullostaa säällittävältä teineilyltä niiden korvaan, jotka eivät tiedä minusta mitään. Vitun paska häiriö, en vain ole tyytyväinen mihinkään. En ole kolmeen päivään ollut. En ole voinut lähteä minnekkään. Olen vain suunnitellut erilaisia vaatekokonaisuuksia, tälläkin hetkellä olohuoneessani lojuu 4 vaatekerrointa + korut yms, kun en vain löydä mitään hyvää päälle laitettavaa. Jos/kun löydän jonkin/jotain mitä haluan laittaa päälleni, ja kun olen saanut asukokonaisuuden valmiiksi ja puettua sen ylleni, en ole tyytyväinen (se ei vain jostain syystä miellytä, vaikka ennen se olisi miellyttänyt). Enkä todellakaan tahdo lähteä ulos saati ihmisten ilmoille stressaantuneena ja epävarmana itsestäni. Minun täytyy näyttää hyvältä, jotta olen itsevarma. Vihaan tätä .. Miksi pukeutumisen pitää olla näin saatanan hankalaa ? Olen nainen, mutta sen lisäksi vielä vaativa persoonallisuushäiriö (joka kohdistuu lähes pelkästään omaan ulkonäkööni) .. Ei hyvä yhtälö, eihän ?

Ja kun en pysty lähtemään edes kouluun, minua tuskastuttaa. Olen pitkästä aikaa oikeasti ahdistunut. Tunnen itseni jollain tapaa epäonnistuneeksi, kun en tällaisen syyn takia pysty lähtemään lähestulkoon minnekkään. Fuck this shit, en muutenkaan saa mitään aikaiseksi, minua vain ahdistaa ahdistaa ja ahdistaa ! Vedän syvään henkeä, yritän rauhoittua ja ajatella selkeästi ja ennen kaikkea järkevästi, mutta ei ei ja ei !

-
-


15 kommenttia:

 1. Vaatekriisi on tuttu perkele pään sisällä, siitä ei meinaa päästä yli eikä ympäri. Sun kohdalla vielä yhdistettynä persoonallisuushäiriöön, niin voin vaan kuvitella kuinka vitusta se on.
  Kaunis sie oot. ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos ♥
  Ja kyllä, se on täysin vitusta revittyä ..

  VastaaPoista
 3. Ei ollut lainkaan tylsä postaus.
  Kiva kun teet näitä videoita.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että miellyttää.

  VastaaPoista
 5. Nainen sä olet todella kaunis !
  Ymmärrän miksi ahdistut, persoonallisuushäiriö selvästi painaa päälle.
  Muista että tulee niitäkin päiviä kun tuntee itsensä onnistuneeksi (:
  Tsemppiä toosi paljon !

  VastaaPoista
 6. Äääöä sä oot tosi nätti ! :---) Ihan oikeasti.
  En jaksa kirjoitella nyt mitään pitkiä stooreja tähän vaikka mieli tekisikin...
  Yritä sinä siellä jaksella(:

  VastaaPoista
 7. ja hih tykästyin tähän blogiin (: liityin lukijaksi :------)

  VastaaPoista
 8. Ooh, oot aivan uskomattoman kaunis! :o

  VastaaPoista
 9. Sä oot jotenki hyvin kiehtova ihminen!

  VastaaPoista
 10. siitä lähtien kun luin blogias ensimmäistä kertaa oot ollu yks kauneimpia ketä tiiän ja olet edelleenki<3 toivottavasti olosi paranee!

  VastaaPoista
 11. Omfg kiitos ira ! Toivon samaa itsekkin.

  VastaaPoista
 12. aargh en saa tarpeekseni blogistasi : >

  VastaaPoista