• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 19. syyskuuta 2011

Kukaan ei ole täydellinen, jokaisessa on vikoja.


Harva mies vaatii ulkonäöltä täydellisyyttä, ja jos vaatii, on idiootti. "


Naisten on vaikea ymmärtää, ettei heidän tarvitse olla täydellisiä.
Naista on miesten mielestä yhä nautinnollista katsella, koskettaa ja 
rakastella, vaikka ryppyjä olisikin aiempaa enemmän ja 
vaikka muoto olisi kokenut täyden muutoksen. "

-

Tämä on asia, joka meidän naisten pitäisi muistaa ja ennen kaikkea uskoa. Ei meidän tarvitse olla "täydellisiä", jotta olisimme miehen milestä rakastettavia, kauniita ja haluttuja. Mutta miksi se on mielle naisille niin vaikeaa ? Miksi on niin ylitsepääsemättömän vaikeaa uskoa, että miehet pitävät luonnollisista ja sen takia itsevarmoista naisista, eivät nukkemaisuudesta. Mikä vittu siinä on niin vaikeaa ymmärtää ? Ja miksi me naiset oletamme, että jokin tietty on kaunista, haluttavaa ja seksikästä, vaikka näin ei välttämättä miehen mielestä todellakaan ole. Mies voi pitää vastenmielisenä jotain sellaista naismallia, jota nainen kadehtii. * Huoh .. * Naiset ovat todellakin vaikeita tässä tapauksessa. En ihmettele lainkaan, miksi miehet joskus turhautuvat naisiin, eivätkä jaksa kuunnella heidän ulkonäkö valituksiaan .. Melkein itseänikin jo huvittaa, sillä huomaan kirjoittavani itsestäni miehen näkökulmasta ! Valitan ulkonäöstäni helvetisti liikaa, lähes päivittäin ( ?! ) mutta tiedostan, että mieheni rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen, kuten myös vartaloani ja ulkonäköäni ylipäätään.
   Mutta me naisethan tahdomme vain miellyttää ? Ofc terve vartalo on kauniimpi kuin sairas. Anorektinen naisen vartalo .. Ei kiitos, en mielelläni harrastaisi seksiä luurangon kanssa. Naisellinen ja terve vartalo on in (y) ! Pitää olla jotain, mistä ottaa kiinni, pitää olla naisellisia muotoja. Olemmepas me naiset hankalia ja vaativia itseämme kohtaan, perkele .. Pitää vain oppia hyväksymään itseänsä. Ei kukaan ole täydellinen, ei kukaan. Kaikki (esim.) laihduttavat naiset tavoittelevat täydellisyyttä, mutta ainakaan omasta mielestäni sellaista ei ole olemassakaan. Kukaan ei ole täydellinen, jokaisessa on vikoja. Vaikka saavuttaisit "ihannepainosi", et ole siltikään ulkonäköösi tai kroppaasi tyytyväinen. Ainakin näin olen ymmärtänyt, kuullut ja nähnyt. Ei kukaan rakasta vain vartaloa tai ulkonäköä ylipäätään, vain ihmistä itseään vikoineen kaikkineen. Miksi tätä on niin vaikeaa käsittää .. ? Miksi on niin vaikea hyväksyä se tosiasia, ettei kukaan ole täydellinen, että jok'ikinen ihminen omaa vikoja. Jokainen meistä on virheellinen, mutta siitä huolimatta rakastettava.

-
-

Tällä viikolla on pakko saada aikaiseksi kaikki ne asiat, jotka olen raa'asti vain sivuuttanut. Täytyy käydä työkkärissä päivittämässä tiedot. Täytyy viedä papereita sossuun. Täytyy käydä autokoulussa vaaraamassa kaikki loput ajotunnit. Täytyy käydä varaamassa aika lääkärille. Täytyy käydä koululla sopimassa jatkosta, että mitä teen loppuvuoden koulun suhteen. 
   - Tulen olemaan tyytyväinen saatuani kaikki nämä asiat hoidetuiksi. Olen laiminlyönyt tärkeitä asioita ja tämä täytyy nyt korjata. Pitäisi oppia siihen, että asioiden tullessa ajankohtaisiksi, hoitaisin ne samantien pois alta. Joka päivä tuskastuttaa, kun tiedostan, että olen jättänyt tärkeitä asioita tekemättä, joten pitää ottaa itseään taas niskasta kiinni ja saada asiat hoidetuiksi .. >: ( Onko keskuudessani muitakin, jotka omaavat samankaltaisen / samankaltaisia ongelmia, kuin saamattomuus ja laiskuus .. ?

-
-

Olen pohtinut ja miettinyt viimepäivinä paljon itseäni, käyttäytymistäni ja tekemisiäni. " Mistä kaikki johtuu ? Miksi teen niin miten teen ? Miksi olen tällainen ? " Niin monia kysymyksiä, mutta yhteenkään en ole saanut, tai keksinyt vastausta. Tällaista elämä nyt vain on, tällainen minä nyt vain olen, näin vain on tapahtunut ja sillä selvä. Minkä menneisyydelle mahtaa ? Pitäisi elää nykyisyydessä, ei menneisyydessä. Pitäisi odottaa tulevaisuutta, ei paeta sitä.
   Olen monesti miettinyt, miksi olen nykyisin niin huono puhumaan asioistani. Ennen, muutamia vuosia sitten, minua kehuttiin siitä, että puhuin niin hyvin omista asioistani, vaikka ne olisivatkin olleet minulle ns. "vaikeita". Puhuin helposti ja hyvin ajatuksistani, tunteistani ja itsestäni. Miksi puhuminen nykyisin on niin vaikeaa ? Joskus tekisi mieli tulostaa joitain blogitekstejäni esim. psykiatrilleni luettavaksi, sillä en yksinkertaisesti pysty puhumaan ääneen, face to face, samoista asioista, mistä kirjoitan tänne. Kun minun pitäisi puhua, en saa sanoja suustani, en vain osaa sanoa mitään. Onko teillä tämänkaltaista ongelmaa ? Mitä helvettiä on tapahtunut .. ? Vittumaista, tuntuu kun en osaisi puhua enään ollenkaan omista asioistani saati itsestäni ?! >: ( Enkä osaakkaan enään .. Minne se taito katosi ? Kun olen alkanut voimaan paremmin, on puhumisesta tullut moninkertaisesti haastavampaa. Haastetta puhumisessa ei ennen ollut, mutta nyt .. A r g h !

-


-" Leikittäiskö hetken aikaa että mäkin
oisin viaton, täysin liaton ja syyton ?
"

- Mariska, En osaa. ♪

9 kommenttia:

 1. Pakko tähän sanoa, että kun itse kärsin alipainosta luontaisesti ja ex tyttöystäväni kärsi sen vuoksi anoreksiasta ja tavallaan kilpaili kanssani siitä, kumpi on täydellisempi eli laihempi. Minä en koskaan vaatinut häneltä mitään sellaista ja lopulta kun tyttö menetti voimansa ja kehostaan kaiken kauneuden, tuli tilalle vain luita, huono iho ja hiukset putoilivat päästä.
  Missään vaiheessa en vaatinut laihduttamista vaan rakastin häntä millaisena tahansa, mutten halunnut sen päätyvän tuohon. Tämä nyt tietysti on yksi ääritapauksista, eivät kaikki ulkonäköpaineiset sairasta syömishäiriötä tai välttämättä edes tee mitään asian eteen ja minusta se on kyllä paljon parempi.
  Jos media ei kusisi asioita jatkuvasti, ei ihmisten tarvitsisi kuolla ja käyttää eläimiä siinä ohessa hyväkseen jotta itse näyttäisi hyvältä.

  VastaaPoista
 2. tee jooko taas video:):)

  VastaaPoista
 3. Hienoja ajatuksia, oikeaan johdattelevia...?

  VastaaPoista
 4. Ano, mitä tuon kommentin pitäisi tarkoittaa ?

  VastaaPoista
 5. no iibeistähän sais kuudellatoist eurolla peruukin mut aaasfasdgsdg jotenki vierastan niitä D::: muovista tekotukkaa omaan päähä hyihyi mielummin tuhlaan sen omaisuuden !

  VastaaPoista
 6. Niinpä, ärsyttävää olla tälläinen, mutta kai sitä joskus saa taas itseään niskasta kiinni. Ja hieno postaus jälleen, niin täysin totta ja järkevää asiaa, kiitos ♥

  VastaaPoista
 7. ihana teksti ja sinä, mut alko vituttaa ton tokan kuvan go TO fuck yourself:D

  VastaaPoista