• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 16. syyskuuta 2011

Shopping is cheaper than a psychiatrist.

Äh ! Sain tämän uuden postauksen niin nopeasti valmiiksi, 
että julkaisen edellisessä postauksessa mainitsemani haasteen 
vasta vähän myöhemmin .. :'-) 

-

Uusi hoitajani .. Noh, hän on vanha, mukava ja asiallinen. Ainakin näin ensitapaamisen jälkeen hän vaikuttaa ihan mukavalta ja osaavalta psykiatrilta. Ensivaikutelma on siis ihan hyvä, mutta siihen ei pidä luottaa. Minä en ainakaan luota ensivaikutelmaan koskaan ! Ei kannata, yleensä joutuisi vain pettymään, jos näin tekisi. Tapaamme hoitajan kanssa kahden viikon välein, joka on ainakin alkuun hyvä, sillä en koe tarvitsevani viikottaisia tapaamisia. Voin niin hyvin, etten yksinkertaisesti tarvitse samanlaista tapaamisrumbaa kuin ennen. Lupasin ottaa kuitenkin yhteyttä, jos tarvitsisin ajan aiemmin. Jos vaikka tapahtuisi jotain sellaista, että tarvitsisin häntä, hänen tukeaan tai hänen neuvojaan.
   Mutta tosiaan, pelkoni olivat ( ainakin tähän mennessä ) aiheettomia. Pidän siitä vanhasta mutta ymmärtäväisestä naisesta. Hän ei tenttaa, ei utele ellen ala itse puhumaan syvemmin tietystä aiheesta, eikä hän kommentoi tekemisiäni, sanomisiani tai aatteitani negatiivisesti. Hän on hyvä hoitaja, selkeästi asiallinen ja työnsä osaava psykiatri, selkeästi ! Toivottavasti tulemme jatkossakin hyvin toimeen. Hänen silmistään huokui ymmärrys, kun puhuin siitä, että en tahdo puhua ihmisille, joista en pidä. Ja kun olin lähdössä ja sanoin hänelle, ettei minua ahdistanut, tuskastuttanut tai kiukuttanut käynnin aikana lainkaan, hänen kasvoilleen nousi huojentuneen, tyytyväisen ja iloisen oloinen aito hymy.

- Olen tyytyväinen häneen.


-

Olen laiska, tyhmä ja saamaton. Pitää treenata ja saada kroppa taas kuntoon, pitää hoitaa koulu asiat, pitää etsiä duunia, edes jonkinmoista "koulunkäynnin" ohelle .. Kaikki asiat pitäisi saada järjestykseen, kaikki pitäisi saada kuntoon ja toimimaan taas. Elämäni ja arkeni on jumittanut lähes 3 viikkoa aloillaan. En ole saanut aikaiseksi oikeastaan mitään. Olen onnistunut vain tuhlaamaan ihan helvetisti liikaa rahaa vaatteisiin, mutta koska olen materialisti, nautin jokaisesta ostetusta vaatekappaleesta. Sain melkeinpä kylmiä väreitä näistä uusista ihanuuksista, jotka sain omakseni ! Hrr .. ♥


Tässä iloinen shoppailija :'-)

-

Minua vituttaa tämä uusi muoti-ilmiö " Karvoja, karvoja, karvoja ! " on perseestä .. Omistin n. puoli vuotta sitten ihanan harmaan karvaliivin, mutta kadotin sen syntymäpäivänäni johonkin saastaiseen teinibaariin .. Nyt olen törmännyt jok'ikisessä vaateliikkeessä samanlaisiin liiveihin .. No, sainpahan hukkaamani ( tosin hieman eri värisenä ) takaisin, mutta nyt niitä perkeleitä on kaikilla ! Mutta eihän sille voi yksinkertaisesti yhtään mitään.

Uusin rakkauteni löytyi Morticiasta ja maksoi suolaiset 80e,
mutta saan kiittää ja kumartaa Miikaa siitä, että sain tämän omakseni ♥.


Edellisissä kuvissa päällä on myös tämä uutuus H&M'ltä.


Nahkaliivi edestä.


Nahkaliivi takaa.


Tämä liivi myös Morticiasta. Se oli -50% alennuksessa, 
joten en voinut jättää tätä pornahtavaa kaunokaista hyllyyn ! 


Tekoturkiskauluri ja siihen sopiva toppi H&M'ltä.


Ja pari perustoppia pienellä koristuksella H&M'ltä myös.

Pst. Mitäs tykkäätte näistä ? :'-)

-- Mm .. ♥ !

8 kommenttia:

 1. ooh kuolaan.. tahtoisin itekki vaatteit mut oon iha pa ku kaikki rahat mennyt ystävien synttärilahjojen ostoon ;__; lokakuussa alkaa mullaki työnetsiminen koska haluan alkaa ees vähä tienaa omaa rahaa c:

  VastaaPoista
 2. hihi, kiitos :---) ja voiei mäkin samaistun massaan koska haluun sellasen karvakaulurin ;--;

  VastaaPoista
 3. on aina ilo saada lisää lukijoita, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Hih, näin sut kun olit shoppaamassa!! :) Mietin TOSI pitkään, että voiko toi olla Eris.. ja sitten kun näin tän postauksen, tajusin että joo-o, kyllä se olit sinä. Kivoja vaatteita, sopivat sulle todella hyvin.

  VastaaPoista
 5. Apua ! Näytin kamalalta, en jaksanut laittautua lainkaan. En olettanut, että joku minut tietävä bongaisi minut keskellä viikkoa ..

  Ano, voitko kertoa missä päin näit minut ja mitä tein ? Halajan tietää, khi c:

  VastaaPoista
 6. :) Kampissa, taisit just mennä Morticiaan - olin kahvilla siinä Johdossa, kun sut bongasin. En edes nähnyt sua kovinkaan läheltä, mutta jotenkin silti tunnistin. Taisit hymyillä, ja olit mun mielestä hirmuisen siro ja pieni -kyllähän sen näkee näistä kuvistakin, mutta tosielämässä vielä enemmän (ja kaikella hyvällä vaan!) :)

  VastaaPoista
 7. Aa voi että, kiitoksia paljon ! Vaikka olinkin pukeutuneena vain Miikan isoon valkoiseen t -paitaan ja mustiin pillifarkkuihin.. Olen otettu, kiitos paljon, olisit tullut moikkaamaan, olisin hymyillyt koko loppupäivän :'-)

  VastaaPoista