• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 7. marraskuuta 2011

Äänetön maanantai.

Teistä varmasti jokainen tietää sen tunteen, kun tekisi mieli hakata omaa päätänsä seinään vain siksi, koska on tehnyt jotain auttamattoman tyhmää ja ajattelematonta ( esim. humaltuneena tämä on yleistä ). Ja juuri edellis illan humalatilan takia minunkin tekisi mieli hakata päätäni seinään ja hokea itselleni sanaa idiootti. " Humalassa olen hieman holtiton. " Ai hieman ? Vittu minut pitäisi sulkea eristyshuoneeseen ja sitoa remmeihin, jos juon sen legendaarisen yhden liikaa. Oikeastaan tarvitsisin alkolukon aivoilleni, suulleni, tietokoneeseeni, puhelimeeni ja tietysti asuntoni oveen ( " Älä lähde ulos tuossa kunnossa, saatanan idiootti ! " ).

   - Koska Miika ei ollut luonani vaan Tampereella vetämässä itseään räkäkänniin työkavereidensa kanssa, tämä känniääliöintini sai minusta vallan. Ja mikä pahinta, en kuollaksenikaan muista mitä olen puhelimessa sanonut ! Muistan kyllä, että olin totaalinen idiootti kusipää paska rakastani kohtaan .. En muista pyysinkö häneltä anteeksi puhelun lopuksi, tai ylipäätään miten puhelu loppui .. En muista sanoinko rakastavani häntä, toivotinko hauskaa iltaa ja hyvää yötä, vai vittuilinko ja auoin päätäni täysin turhista asioista ( kännissä minusta muuttuu mustasukkaisuuden perikuva ) ja löin hänelle luurit ? En kuollaksenikaan muista. " Toivottavasti olisin palannut järkiini .. " Ajattelin aamulla, mutta sitä en ollut. Anteeksi pyyntöjen, suukkojen, halauksien ja rakkaudentunnustuksien jälkeen asian annettiin kuitenkin olla. Kaikki kääntyi ( niinkuin aina ) parhainpäin ja vietin loppu sunnuntain hoivaten kihlattuani, jonka ( tuskaisen oloinen ) krapula vaati hänet sängyn omaksi koko päiväksi .. :'-) ♥

-

2 viikkoa kipeänä, 2 päivää terveenä ja taas kipeänä '%#\*"666
- Nyt tosin niin pahasti, että viittomakielen opettelu tuntuu varteenotettavalta 
vaihtoehdolta, koska en pysty puhumaan tämän helvetillisen kurkkukivun takia ..


- Eikä minulla ole tämän enempää kirjoitettavaa ..

-


-


-


 Tältä näytti minun aamuni .. ♥

4 kommenttia:

 1. Jep. Sain diapamit kun täytin 18v. Vaihdoin opamoksin kautta kakkosen rivoihin seuraavan neljän vuoden aikana. Vaikka oon kuinka huonosti voinut, mankunut ja itkenyt niitä Xanoreita, ei lääkäri ole mulle niitä kirjoittanut, paitsi yhden kerran, mutta se taisi olla joku poikkeustilanne ja sain vaan tosi pienen määrän niitä.
  Mulle ne perusteli hyvin mikseivät voi määrätä Xanoria. Ettei sitä määrätä kelleen, paitsi näköjää siellä missä sä asut niin vaan lapsille. :D
  Lääkärit on erilaisia. Ootko kauan ollu ilman Xanoreita? Kuin helposti se lopetus kävi?

  VastaaPoista
 2. Huh, Xanoreista on aikaa todella kauan, en osaa sanoa kuinka kauan .. Mutta lopetus taisi olla aika rankka, oli kyllä aika kummallinen olo kun niistä piti päästä eroon. Mutta onneksi pääsin niistä, kamalia tabuja !

  VastaaPoista
 3. Viikonlopun jälkeen voi aina vain miettiä;
  "Miksi vitussa join..!"
  Kaikenlaista säätämistä aina tapahtuu liian humaltuneena,
  valitettavasti omakohtaisia kokemuksia juuri viime viikonlopulta..
  Se on se YKSI, jonka juo liikaa.
  Ja koko touhu lähtee käsistä..

  Onneksi saitte asiat sovittua Miikan kanssa (:

  VastaaPoista
 4. äärettömän kauniita kuvia! olet muutenkin todella kaunis nuori nainen, ja piirrät hyvin :) ihana hello kitty kuppi, mistäs se on hankittu? :)

  VastaaPoista