• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 1. marraskuuta 2011

Helvetin pitkä ja sadas postaus.


Oona Helsingin yössä.
Ja arvatkaa vain, shoppailinko 150 euron edestä ?
No totta helvetissä minä shoppailin ! Ja tässä ostoksia;


Olen niin koukussa kaikkii tällaisiin asusteisiin / hiushärpäkkeisiin ! !
Miika valitsi nämä minulle, eivätkö olekkin kauniit ? :'-)
En ole koskaan omistanut mitään näinkin naisellisia 
koruja, saati kokonaista korusettiä ! Nämä ovat ihanat !

-


Tällaista on metsästetty jo kauan, ja nyt olen sen onnellinen omistaja !
Tosin rahaton omistaja, hintaa tällä kaunokaisella oli suolaiset 40e ..

-

-

Testasin tunnelukkoni, selvittäkää tekin lukkonne tästä linkistä !
Seuraavaksi listaan tähän pari testin ilmoittamaa ominaisuutta.
Löydättekö te itsestänne samankaltaisia piirteitä / ominaisuuksia ?


-

Rankaisevuus ( erittäin vahva ).

- Olet hyvin ankara itsellesi ja rankaiset itseäsi jos toimit väärin. Olet usein vihainen itsellesi ja moitit itseäsi tekemistäsi virheistä. Saatat miettiä tekemisiäsi jälkikäteen, ja tuntea syyllisyyttä tai häpeää siitä miten olet toiminut. Saatat olla vihainen itsellesi koska olet joskus heikko, tunteellinen tai tarvitseva. Sinun on vaikea antaa anteeksi itsellesi ja toisille etkä hyväksy puolusteluja kovin helposti.

Suojattomuus ( erittäin vahva ).

- Olet kova huolehtimaan ja usein peloissasi - koet olosi turvattomaksi. Murehdit kohtuuttomasti terveyttäsi, vaaroja tai onnettomuuteen joutumista, taloudenhoitoa tai kontrollin menettämistä. Saatat valita kumppanin joka auttaa ja suojelee sinua tai odotat että kumppanisi on peloton ja vahva - kyvykäs suojelemaan sinua vaaroilta. Pelkosi saattavat aiheuttaa sinulle ahdistus- tai paniikkikohtauksia - tai sitten olet jatkuvasti enemmän tai vähemmän ahdistunut etkä voi nauttia arjesta. Saatat turvautua riippuvuuksiin ahdistuksen helpottamiseksi. Pyrit varmistumaan että olet turvassa. Siksi olet oppinut välttelemään riskejä: hissejä, autoilua, kaupungilla liikkumista, matkustamista, investointeja tai uramahdollisuuksia - pitäydyt mieluummin vanhassa tutussa ja turvallisessa. Pelot rajoittavat elämääsi ja läheisiäsi joiden täytyy sopeutua pelkoihisi. Jatkuva murehtiminen ja vaarojen välttely tyypillisesti lisää entisestään välttelykäyttäytymistä ja voimistaa pelkoja ja suojattomuuden tunnelukkoa.

Vaativuus ( erittäin vahva ).

Olet vaativa itseäsi kohtaan, vaikka luultavasti itse pidät vaativuuttasi ihan kohtuullisena. Sinusta tuntuu, että koko ajan on tehtävä jotain, saatava aikaan tai pidettävä asiat ja tavarat järjestyksessä. Et voi olla tyytyväinen itseesi jos et täytä vaatimuksiasi - siksi tuntuu ettei mikään koskaan riitä, aina on jotain tavoittelemisen arvoista. Riittämättömyyden, epäonnistumisen, huonommuuden ja häpeän tunteet vaanivat ja iskevät ellet yllä koviin vaatimuksiisi. Ponnistelet välttääksesi näitä ikäviä tunteita ja se aiheuttaa sinulle ahdistusta ja stressiä. Stressi saattaa ilmetä erilaisina fyysisinä oireina - unettomuutena, väsymyksenä, korkeana verenpaineena, vatsahaavana tai paniikkikohtauksina. Sinun on vaikea rentoutua ja vain nauttia elämästä. Saatat olla enimmäkseen turhautunut ja ärtynyt itseesi ja toisiin. Elämä on suorittamista, ja uskot että se joskus tuo sinulle palkinnon - vapauden tai täydellisyyden. Loppujen lopuksi saavutukset kuitenkin tuntuvat tyhjiltä ja hamuat seuraavia tehtäviä ja haasteita. Jos päätät menestyä jossain, luultavasti menestyt siinä - osaamatta kuitenkaan pysähtyä nauttimaan menestyksestä. Ehkä lyöt laimin ystäviäsi tai läheisiäsi - koska et ehdi rentoutua ja antaa toisille aikaasi.

Hylkääminen ( erittäin vahva ).

Menetyksen pelko ohjaa elämääsi - olet huolissasi yksin jäämisestä. Uskot että läheisesi kuolevat tai jättävät sinut. Pelkäät jääväsi yksin ja luultavasti takerrut läheisiin ihmisiisi, mutta samalla karkotat heidät luotasi - pahin pelkosi on kuin itseään toteuttava ennuste. Menettämisen pelkoa seuraa luottamuksen puute joka tulee usein ilmi kontrollointina, omistushaluisuutena ja mustasukkaisuutena. Riippuvuudet voivat olla selviytymiskeinosi, joilla yksinolon aiheuttama ahdistus tuntuu siedettävämmältä. Koet suhteisiin kuuluvat tavalliset erotilanteet ahdistaviksi etkä luota siihen että suhde kestäisi erot. Tulkitset herkästi toisen tekemisiä tai tekemättä jättämisiä eroaikeiksi ja saatat ylireagoida niihin, vaikkapa siihen kun toinen ei vastaa puheluusi tai tekstiviestiisi. Vaikka suhde olisi vakaa, se luultavasti tuntuu vain väliaikaiselta - ikään kuin se olisi koko ajan vaakalaudalla. Saatat itse epätoivoissasi uhata erolla, ikään kuin testataksesi odotustasi - joko suhde nyt päättyy. Menetyksien myötä tunnelukko vahvistuu ja alat uskoa ettei mistään löydy kestävää suhdetta.

--


Muistan joskus keskustelleeni (sijais)äitini kanssa kanssa naisten nimittelystä. Olimme täysin samaa mieltä siitä, että hyvin voit suutuspäissäsi kutsua naista vaikka lehmäksi, mutta jos naistasi kutsut huoraksi .. Ei, sitä vain ei tehdä. Naista ei kutsuta huoraksi, ellei hän tosiaan kulje kaupungilla ja myy itseään, anna pillua rahaa vastaan. Tosin jotkut esim. käyvät koulu niillä rahoilla, mitä seksiä vastaan saavat, eli rahoittavat opintonsa huoraamalla, mutta asiaan !
   Tuli vain mieleen, sillä itse koin jonkin aikaa sitten jotain niinkin käsittämätöntä, että minun sanottiin huoraavan. En voinut kuin tuijottaa sanoja ( ei tätä sentään face to face uskallettu minulle sanoa ) näytöllä suu ammollaan. " Mitä helvettiä ? " Ai miksi minua kutsuttiin huoraksi / minun sanottiin huoraavan ? Koska eräs ihminen ei saanut minusta sitä mitä tahtoi. Säälittävää ja idioottimaista ? Kyllä, olen samaa mieltä. Ihmiset kääntyivät minua vastaan tämän yhden ihmisen sanojen takia  ja tietääkseni muutamakin ihminen liittyi tähän huoritteluun ja asioistani yleisesti puhumiseen ( ihminen, joka ei saanut minusta mitä tahtoi, uhkasi myös levittävänsä ihmisten tietoon kaikki yksityisasiani ). Huvittavaa näin jälkikäteen ajatellen, sillä edellä mainittu henkilö pyysi tekoaan anteeksi face to face, humaltuneena baarissa. En voinut tokaista kuin " Ok. " Ja halata häntä sen merkiksi, etten minä enää välittänyt siitä, mitä oli tapahtunut. 
   Puhuvatkoon ihmiset mitä puhuvat, mutta minä tiedän totuuden, minä tiedän mitä olen ja mitä olen tehnyt. Toivottavasti näillä tietyillä ihmisillä ( ketkä liittyivät tähän porukkaan, joka puhui minusta huorana ja levittelivät asioitani ) oli hauskaa kustannuksellani, sillä niin oli minullakin heidän kustannuksellaan. Tekonsa tekivät heistä minun silmiini säälittäviä luottamuksen pettäjiä, joilla ei enään ole paikkaa minun elämässäni ( kaikki he olivat minulle ennen tätä tapahtumaa läheisiä kavereita ). Sano minua huoraksi, niin minä nauran sinulle. Ainiin, se vielä kaikille tiedoksi, että tämä yksi kyseinen henkilö, kuten myös muutama muu minua silloin vastaan kääntyneistä miehistä ( *Krhm*, siis pojista .. ) lukevat tätä blogia ainakin sillointällöin. Mutta eihän kukaan tiedä, ketä nämä ihmiset ovat, joten so what, purinpa muistoni tästä tapauksesta.

--

Tein itselleni kaksi taulua muistuttamaan 
minua kahdesta tärkeästä asiasta. 


- Mitä tykkäätte näistä / ideasta ? :'-)

13 kommenttia:

 1. Ihana sun tyyli ♥ :)

  Ja en todellakaan ole koskaan käsittänyt sitä kuinka joku voi KUTSUA kaveriaan huoraksi. Olen nähnyt irc-galleriassa sellaisia kaverialbumeja kuin ''huorat<3''. :o siis ihan törkeetä !

  VastaaPoista
 2. Kiitos :'-) ♥ !

  Itse ymmärrän huorittelun, jos se on parhaiden kavereiden jokin inside juttu, mutta muuten eieiei .. Miikalle saatan joskus todeta " Huora, tuo olut. " Mutta se siitä sitten, lol :'-D

  VastaaPoista
 3. hei aattelin ilmoittaa et teen itekki varmaa just ton jutun minkä säki teit, oon just semmoses mielentilas et emmä jaksa paljo pirteellä pääl olla yms.. mut hei, hienoi noi korut ja asusteet! (:

  VastaaPoista
 4. Mä oonkin tainnut tehdä ton testin joskus. Ihan mielenkiintonen. Oot kyl niin hemaisevan kaunis, toi punanen tukka sopii sulle kyllä tajuttoman hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Nii sain ne timantti jutskat Kiinasta tuliaisena :)

  VastaaPoista
 6. niin se kai olisi järkevintä, mutta en vaan haluaisi jäädä taas pois koulusta, vaikka se sitten tarkoittaisi että ajaudun burn out:iin... pakko nyt selvitä ainakin tämän jakson loppuun, katson sitten jos olen vielä sitä mieltä että loma olisi paikallaan :)

  VastaaPoista
 7. nosiis niitähän saa laitettuu tyyliin mihin tahansa mut.............. jesus christ rajansa kaikella XD tumblris oli joku kuva mis muijan selkä oli tatuoitu ja tungettu tyylii täytee dermaleit ö__ö

  VastaaPoista
 8. olis kyl nätit ;u; mutjoo omat etunsa ja haittansa, en kyl usko et alkais kaduttamaan jälkeenpäin c:

  VastaaPoista
 9. hei! vastaan nyt tänne sitten. Kyllähän se niin on että äiti aina antaa anteeksi. Onneksi kuitenkin äitini elää. Pahoittelut sinulle, varmasti rankkoja juttuja :/

  VastaaPoista