• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ps. Rahahuolet saavat aivonesteeni kiehumaan.

" Valveuneen kuuluu poikkeuksellinen tajunnantila, jossa ihminen on usein silmät auki, mutta silti "unimaailmassa". Hän saattaa nähdä huoneessaan ihmisiä tai muita olentoja, ja yleensä tuntee jonkun läsnäolon. Yleensä valveuni on ahdistava tila. Valveunessa ihminen on yleensä selällään. Valveuneen liittyy usein unihalvaus, eli tila, jossa ihminen on kyvytön liikuttamaan muuta kuin silmiään. Unihalvaukseen saattaa liittyä myös painon tunne rintakehän päällä sekä tuntemus pahansuovan olennon läsnäolosta. Ihminen voi kokea olotilan pelottavana ollen kuitenkin täysin kyvytön tekemään mitään. Joskus hän tuntee kuristuvansa, tukehtuvansa tai pelkää sydämensä pysähtyvän. " - Teksti on kopioitu suoraan Wikipediasta.

Eräs koin harvinaisen kamalan valveunen.
- Potkin, sätkin ja huidoin, eli ei, en omannut valveunen aikana unihalvausta. Äkkinäisten liikkeiden kontrollointi oli mahdotonta, enkä voinut kuin tiedostaa kaiken sen mitä tapahtui. Silmäni olivat auki ja tunsin Miikan läsnäolon kokoajan vierelläni, mutta silti olotilani oli tuskastuneen ahdistunut ja pelokas. En kyennyt kontrolloimaan mitään itsestäni, en mielessäni pyriviä ajatuksia tai kuvia, en liikkeitäni, en mitään. Valveuneni unimaailmasta en muista mitään. Kuulemma minä myös pidin kummallista meteliä, inisin ja ulisin valveunen aikana. Yht'äkkiä kaikki vain lakkasi. Liike ja ääni. Sen jälkeen minä kai suljin silmäni ja vaivuin takaisin täyteen uneen .. Pelottavinta tässä kaikessa tosiaan oli se, etten kyennyt tekemään mitään, kuten myös se, etten muista näkemääni unta, vain sen mitä tein. * Hrr .. *

Onko teillä kokemuksia unihalvauksista ?
- Jos on, niin minkälaisia ?

-
Ai mitenniin ongelmia blogin ulkoasun kanssa ?
- " Mitkään kuvat eivätkä värit tunnu omilta .. "

-

Haha, olen hurahtanut pääkalloihin / pääkallo kuviointiin. 
Tulen muutaman vuoden jäljessä, muistan kun 7. luokalla 
olessani pääkallot olivat " Ihan vitun in ! " .. :'-DKirppikseltä 1,50 eurolla t -paita, jossa pääkallo ( alkp. LeatherHeaven )
ja äärettömän suloiset pääkallokuvioiset pussilakanat 4'llä eurolla ♥ !

9 kommenttia:

 1. Ulkoasusta. Ensimäinen mihin liität mukaan nuo linnut mutta ei puskia :D ! Ehdotus siis mikäsilmää miellyttää!

  VastaaPoista
 2. Minusta banneriin sopisi paremmin kuva jossa näyttäisit enemmän itseltäsi. Mutta sinähän sen päätät mikä on sinun tyyliäsi :)

  VastaaPoista
 3. Musta toi uus banneri on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. musta toi sun nykynen banneri on paras:))

  VastaaPoista
 5. Eka ja viimenen on tosi kivoja. Jotenki tuo puskahomma ei vaan toimi tossa keskimmäisessä.... Toisaalta tää nykynenki on kyllä tosi hyvä :))

  VastaaPoista
 6. Haluaisin vaan kysyä että kuinka pitkä sinä olet?

  VastaaPoista
 7. Itse koin valveunen ja unihalvauksen noin vuosi sitten. En pystynyt yli puoleen tuntiin liikkumaan mihinkään, mutta silti silmäni oli auki ja olin ahdistunut. Sitten, kun sain itseni liikkeelle niin otin puhelimen käteeni ja soitin psykologilleni ja itkin hädissäni, mikä minulle tuli.

  Toivonkin itse, etten enää koskaan kokisi vastaavaan, se on aivan mahdottoman ahdistava olotila.

  VastaaPoista