• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pakko kuitenkin asennoitua rakentavasti.


" Paskanpuhuja ei saa puhua toisesta sellaista, mitä ei kestäisi kuulla puhuttavan itsestään.
Selän takana vinoilu ei ole herkkisten hommaa, joten on reilua olla itsekin valmis pilkan kohteeksi.
Minä aavistan, että minusta puhutaan kielteisiä asioita. Mutta ei se mitään. Se on ok niin kauan, kuin en tiedä siitä. "

- Lainattu Trendi -lehden kolmunista, By Tero Kartastenpää.


-

A n o n y y m i ;
" Huhhuh. a) se että teet tuollaisia typeryyksiä b) se, että teet itsestäsi julkisesti 
pellen kertomalla avoimesti siitä kirosanojen saattelemana. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi 
miten paljon blogisi saattaa aiheuttaa sinulle häpeää pitkällä aikavälillä? Kuulosti kamalalta. 
Näyttää kamalalta. Ryhdistäydy! Älä pakene diagnoosien taakse jos käyttäydyt yksinkertaisesti 
typerästi. Ennenkuin joskus vielä vahingoitat raivollasi viatonta ihmistä/eläintä niin toivon tosiaan 
että sinut on jo ennen sitä teljetty jonnekin pehmeiden seinien taa. "

A n o n y y m i ;
" Kirjoittaalla tällästä julkisesti, ottamalla kuvia verilätäköistä ja haavoista ... 
Sanoisinkoettä silkkaa huomiohuorausta neitiseni.
Omalla paskalla elämässä huomion hakeminen on aika säälittävää. "

-

Nämä kommentit ja niihin liittyvät vastaukset
ja muut kommentit löytyvät näistä postauksista;-


Ehkä olenkin joidenkin ihmisten mielestä huomiohuora, tai julkisesti itsestään 
säälittävän pellen tekevä ihminen. Yritän kuitenkin asennoitua näihin kommentteihin fiksusti.
Mutta tämä olen minä, anteeksi vain siitä ! Tämä on minun blogini. Kirjoitan mitä tahdon, 
lisään kuvia mitä tahdon. Sillä selvä. Oen kuitenkin pyrkinyt vastaamaan yllämainittujen
kaltaisiin kommentteihin rakentavasti, ja niin ymmärtäväisesti kuin olen pystynyt.


-

6 kommenttia:

 1. Tyttö hyvä, olen nyt vähän huolissani.

  Oon "katsellut" (oikeastaan lukenut) nyt sivusta tarpeeksi. Olet itse maininnut, miten alkoholi saa sinussa aikaiseksi pahoja asioita. Käsittääkseni saatat olla vaaraksi sekä itsellesi ehkä muille? Oletko puhunut siitä kenellekkään? Se nimittäin tulisi tarpeen. Alkoholi ei ole hyväksi sinulle, ei oikeastaan kenellekkään. Varsinkin jos se jopa "muuttaa persoonaasi" jollakin tavalla. Eikö silloin kannattaisi harkita jonkinlaista katkoaikaa juomisesta tai lopettaa kokonaan? Kohtuus kaikessa, eihän sitä nyt lopettaa aina tarvitse, mutta toivon että ymmärrät.

  Minä tiedän sinun diagnooseistasi, tiedän siitä millaista niiden kanssa on elää. Itse elän sellaisen ihmisen kanssa. Se ihminen on hyväksynyt elämänsä sellaisenaan kuin se on ja niin nähtävästi sinäkin. On hyväksynyt senkin seikan, että joutuu ehkä valitettamasti elämään lääkkeiden kanssa lopun ikäänsä, vaikka onkin nuori. Sinäkin olet vielä TODELLA nuori. Tiedän, että on joitain asioita joista et voi ammattiauttajalle puhua, mutta toivoisin että edes joskus keräisit rohkeutesi siihen. Saisit monta taakkaa pois harteiltasi.

  En halua tämän kuulostavan miltään vihapuheelta, enkä halua laittaa itseäni anonyymiksi. Haluan sulle kaikkea hyvää ja toivoisin, oikeasti toivoisin että pystyisit auttamaan itseäsi, pääsisit näiden pahojen vaiheiden yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ollut mitään vihapuheen tapaistakaan. Minä hymyilin koko tämän kommentin lukemisen ajan. Ihana, ajatuksella kirjoitettu kommentti. Kiitos tuhannesti ! ♥ Tämä kommentti oli täynnä tsemppiä, hellyyttä, välittämistä ja huolta.

   Poista
 2. Olet aivan oikeassa, tämä on sinun blogisi ja sinä kirjoitat siitä, mitä itse haluat! Minusta on oikeastaan hyvä, että kirjoitat, koska se on keino purkaa itseään, analysoida ajatuksiaan ja elämäänsä. Jos se jostakin tuntuu pelottavalle, huomiohuoraamiselle tms., se on hänen mielipiteensä. Kommentoija muodostaa mielipiteensä oman käsitysmaailmansa pohjalta ja eikä siinä mitään vikaa ole, mutta ei ole myöskään missään nimessä sinun blogissasikaan. Anna tulla, kirjoita ja huuda tuska, paha mieli, paska ja myös se hyvä, mikä elämässä aina välillä tulee tänne. Anna pikkusieluisten marista... koirat haukkuu, karavaani kulkee.

  Mutta! Iso mutta. Minäkin olen huolissani. Pidä nyt kaunis, fiksu, nuori, ihana nainen hyvää huolta itsestäsi. En viitsi saarnata tai opettaa, tiedät itsekin mitä asioille voi tehdä. Tiedän, että tiedät. Olen joskus ollut lähestulkoon housuissasi, mutta koen olevani nyt suhteellisen ok. Terapiaa se vaati,ennen sitä vuosia sekoilua, tunteiden tukahduttamista, sekoilua, tukahduttamista jne. Nyt kuitenkin aikuisena elämässä on paljon hyvää ja kaunista. Vei aikaa löytää kanavia asioiden käsittelyyn, mutta kun niin tapahtui pystyin paljoon, paljon paljon enempään kuin koskaan uskalsin kuvitella.
  No joo, perusanarkisti minussa ei kuole varmaan koskaan ja kiukkuinenkin olen, mutta oikeastaan huumorilla sitäkin.

  Take care!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti jälleen, kiitos ! Tällaiset kommentit vain tsemppaavat jaksamaan :-)

   Poista
 3. huoh, bitches don't understand :| tää on sun blogi ja johdat sitä niin kuin parhaaksi näet, ei siinä tuommoisten kukkahattu-ghetto-mamojen vikinät auta. oot ihana ♥

  VastaaPoista
 4. On se hieno tämä maailma...

  Jos toisen naama/luonne ei miellytä, toisen mielipiteet erit ku omat, jne., tämä henkilö haukutaan - varsinkin kun on mahdollista tehdä se anonyymisti.

  Entä nämä jotka haukkuvat kateudesta? "Kärsin samoista ongelmista kuin sinä ja ymmärrän tuskasi mutta tulen nyt haukkumaan sinut anonyymisti koska olen kateellinen että sinä uskallat kohdata ja hyväksyä nämä asiat ja jopa jakaa kokemuksesi/elämäsi muille".

  Saako nämä haukkujat itselleen sanoistaan ylenmyydentunnetta vai miksi he tekee näin? Sitä ei välttämättä haukkuja itsekkään tiedä...

  Ei oo kyllä kovin hyvään suuntaan tämä maailma menossa.


  Voimia nainen<3

  VastaaPoista