• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 19. tammikuuta 2012

Postausehdotuksia ?

Postausehdotuksia tulemaan, kiitos !

-

Tulen ensimmäistä kertaa kouluun ( omien laskujeni mukaan ) kahteen ja puoleen viikkoon. Kävellessäni koulun päärakennuksen läpi kohti oman alani osastoa ( vitun media ), pistän merkille ihmisten katseet ja heidän puheensa loppumisen minun lähestyessäni. Ohi käveltyäni tunnen heidän katseensa selässäni ja kuulen puheensorinan alkavan jälleen. Oman osastoni ihmiset, luokkalaiseni, vain kohottavat katseensa tietokoneidensä näytöistä kun kuulevat oven avautuvan ja minun astuvan luokkaan, mutta kukaan sano mitään. Katseet suuntautuvat takaisin näyttöihin ja huomaan paikaltani ( viimeinen rivi, vasen nurkka ikkunan vieressä ) kaikkien selaavan facebookkia. Opettaja huomaa minut vasta puolen tunnin kuluttua. Hän ei tenttaa, missä olen ollut eikä mitään muutakaan. Kävelee vain lähemmäs minua ja kysyy vain mitä aion tehdä ensijaksossa. Vastaan hoitavani pitkään listassa olleet rästit ja mahdollisimman monta ylimääräistä kurssia opintoviikkojen keräämiseksi. Ja tämä on opettajan mielestä hyvä. Ei muuta, vain " hyvä " ja hän kävelee takaisin tietokoneensä ääreen työskentelemään.

Käyn yksin tupakalla, käyn yksin juomassa kahvia, käyn yksin syömässä.

3 kommenttia:

  1. Hei! Vaikutat ihanalta ihmiseltä johon ois kiva tutustuu. Löysin sun blogin vast vähän aikaa sitte ja en oo viel lukenu kokonaan mut sä vaan vaikutat nii samanlaiselta. :) tsemppiä sulle, oot hyvännäkönen, vahva ja ennen kaikkee värikäs ihminen.

    VastaaPoista
  2. Olen jotenkin niin hämmentynyt siitä, että vietät kaiken aikasi koulussa yksin :o Minusta olet erittäin erittäin kaunis ja söpö ja vaikutat fiksulta ja kiinnostavalta ihmiseltä!

    VastaaPoista