• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 27. helmikuuta 2012

Hey ladies !

Ulkonäkö. Naisellisuus. Seksikkyys. 

- Mikä kiinnittää huomion naisessa ensimmäiseksi ? Mikä on tärkeää ? 
Hymy, silmät, vartalon muoto, jokin tietty ulkonäöllinen piirre, tai jokin muu ? 
Ovatko naiselliset, kauniit ja seksikkäät alusvaatteet "must" vai "ihan sama" ? 
Kauniit alusvaatteet tekevät seksikkään olon, toisinkuin verkkarit, vaiko ?

- Kertokaa mielipiteitänne,
sillä teen postauksen näistä aiheista;
Ulkonäkö, naisellisuus ja seksikkyys.

-


-

" Kummat sua kiinnostaa enemmän - miehet vai naiset
Vai onks se vaan persoonakysymys, mikä saa lämpenemään oikeesti ? "

- Ensin ihastun ulkonäköön ( tietenkin kuka muka ei ?! ), ja vasta sitten itse ihmiseen, hänen luonteeseensa ja persoonaansa, joten ihmisen sukupuolella ei ole merkitystä, ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, ainakaan minulle ! Tunnustan kyllä joskus miettineeni, esim että " Tahtoisin itselleni naisen .. " mutta ei asia ole siitä sen enempää edennyt, että olisin etsimällä etsinyt itselleni ihmistä, joka olisi tiettyä sukupuolta. Kyllä se vain menee niin, että sukupuolella ei ole merkitystä, vaan itse ihmisellä, hänen luonteellaan ja persoonallaan !

-


-

" Hienoo et uskallat olla oma itses, 
se on oikeesti tosi suuri ylpeydenaihe koska monet 
on kaapissa vuosikaudet eikä uskalla elää.
Sulla on nainen asennetta ja rohkeutta vaikka muille jakaa ! "

- Aivan ihana kommentti, kiitos tästä Mary !

" < .. Oon todellakin inspiroitunut sun rohkeudestasi olla se 
mitä olet. Kunpa kaikki maailman ihmiset olisivat omia itsejään 
eivätkä piiloutuisi suojakuoren taakse ! Postauksiasi on myös 
aivan älyttömän mukavaa lukea ! Sun ajatuksenjuoksusi on todella 
mielenkiintoista ja tulinkin sen vuoksi selanneeksi jo koko blogisi. (: "

- Sanoinkuvaamattoman ihanaa saada tällaisia kommentteja, kiitos emppu !Näytän siltä, miltä itse haluan !

8 kommenttia:

 1. nainen, sussa on asennetta (; ! mä ajattelin vähän järkyttää ihmisiä ja olla omanlainen, kesätukaks sininen keesi tsjajaja :D

  mä huomaan ekana sen ko ihmisen kokonaisuuden, kaikki lissut ja massat jää ihan huomaamatta. persoonallisuus on varmaan kaikkein tärkeintä, ja et se ihminen on aito. sellanen jonka kanssa voi olla hiljaa niin ettei se haittaa ja voi nauraa tai itkeä ilman tuomitsemista :--o mulle niillä alusvaatteilla ei oo niin väliä, käyttäkööt kaikki ihan mitä mukavalta tuntuu koska kun tuntuu hyvältä niin näyttää hyvältä c:
  voisin kans rakastua naiseen jos sellanen tulis kohdalle - vaikka okei oon onnellisesti sampan kans parisuhteessa mut kumminkin. ei sillä sukupuolella oo merkitystä ♥

  VastaaPoista
 2. hieno postausidea :D
  itsellä tuttu tunne, kun seurustelen nytten pojan kanssa (jota kyllä rakastan enkä vaihtaisi) mutta välillä tulee tunne kuinka 'kaipaisi' naisellista seuraa, eli tyttöystävää. (sanoinpa tämän nyt vaikeasti.)
  Totta on myös, että sukupuolella ei ole väliä! En ymmärrä ihmistä joka ei voi esim kehua omaa sukupuolen edustajaa seksikkääksi tms periaatteen nojalla että ihastuu vain vastakkaiseen sukupuoleen.

  VastaaPoista
 3. Itse kiinnitän naisessa alkuun huomiota varmaan yleisen ulkonäön lisäksi tyyliin. Se kertoo aika paljon ihmisestä. Tykkään tytöistä, jotka vaikuttaa rennoilta eikä liian huolitelluilta. Tietynlainen poikamaisuus vetoaa, pakko myöntää. Vartalon muoto tai hiustyyli on aika yhdentekeviä, monenlaiset ihmiset on seksikkäitä ja parasta on jos näkee ulospäin, että nainen viihtyy itse omassa kehossaan. Seksikkyys on erilaista jokaisen naisen kohdalla, toisella on maailman kuuminta jos on huulipunaa, toisen kohdalla taas kävelytyyli saattaa herättää kiinnostukseni.
  Itselläni naiselliset alusvaatteet tekevät seksikkään olon, mutta joinain päivinä olovaatteissakin saattaa tuntea itsensä seksikkääksi. Tääkin riippuu aika paljon omasta sisäisestä olosta. Mutta kyllä alusvaatteet nostaa mulla ainakin fiiliksiä, ja toisen edessä on paljon itsevarmempi olla. Mustat, pitsiset alusvaatteet, aah. Kumppanin alusvaatteet on taas aika merkityksettömiä, tosin mitkään yli värikkäät ei koskaan oo syttyttäny mua erityisesti. Myös mummomaisuus ja löysät bokserit, hyi.....
  Minusta on myös jännää se että, pidän kyllä itseäni seksikkäänä yms. mutta fyysisesti minuun vetoaa todella erinäköiset naiset kuin mitä itse olen. Pidän naisellisesta tyylistäni, mutten koskaan vielä ole ihastunut naiselliseen naiseen. Varmaan monet muut on huomanneet tämän saman kanssa.
  Tiivistykseksi mun pitää vielä sanoa, että seksikkäintä naisessa on oikeanlainen asenne ja sellainen hieman piiloteltu herkkyys. Että huomaa naisen olevan älyttömän vahva, mutta siellä takana on jotain hyvin herkkää.

  (Okei, voisin jatkaa tätä kommenttia loputtomiin, ihana aihe!) Mun on myös pakko kehua sua rohkeudesta, harva uskaltaa näin avointa blogia pitää omalla naamallaan, oot ihan mahtava!
  terveisin, pitkäaikainen lukija

  VastaaPoista
 4. Vaikka olenkin hetero, pidän sellaista, ehm, luonnollista naisellisuutta seksikkäänä. Enkä nyt tarkoita, että ei saisi meikata tai muuten laittautua vaan sitä, että se tyyli näyttää vaivattomalta. Eli kai tämä jonkinlainen itsetuntojuttu on, tunnen itsekin itseni seksikkäimmäksi vaatteissa, jotka ovat mulle kotoisat vaikkeivät ne mitenkään supernaisellisia olisikaan.

  Alusvaatteiden ei tarvitse olla mitään pitsihörhellyksiä kunhan ne ovat siistit ja kauniisti istuvat. Stringit persvaossa ei oikeasti näytä kellään hyvältä vaikka olis mikä Kim Kardashian.

  Luulin ennen viime lauantaita että itsekin pidän vain muodokkuutta naisellisena mutta oikeastaan... kyllä hoikkuus ja sirouskin on oikeasti naisellista vaikka naistenlehdet kuinka väittävätkin sen olevan poikamaista.

  Yhteenvetona: Seksikkyys on varmuutta itsestään ja tyylistään kropasta riippumatta ja ilman turhaa yrittämistä. Ei piilottele itseään mutta ei myöskään tyrkytä. On vain.


  No joo, täytyy kyllä myöntää yksi pinnallinen juttu: En oikeasti pidä seksikkäänä naista jolla on kolmen sentin pakkelikerros ja legginssit + feikkiuggit-kombo. Sellainen white trash-tyyli on kammottavaa. Ja siis runsas meikki voi olla kaunista jos se on tehty taidokkaasti ja tyylikkäästi.


  Kiitos ajatuksia herättävästä aiheesta!

  VastaaPoista
 5. löysin sun blogin ja jään seurailee! ps. oot tosi nätti :)

  VastaaPoista
 6. Lueskelin sun blogia melkein tunnin ajan, tsiisös mite paljo samaa.. ite sairastan paniikkihäiriötä, ja sit mulla on 2 käärmettä itellä. :) myös kunkkupytikka ja sit vilja. Kans ooon tämmöne poikatyttötyttöpoika josta ei tiijä oikee mikä on, välillä meikkaan oon tosi tyttömäine mut silti tälläkään hetkellä ei oo hiuksia päässä :D

  VastaaPoista