• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Femmal irtoo.

Keskustelun pätkä facebookista koskien minua,
linkitetyn biisin ( Mustaa valkosel - Lutka ) alla.

-

‎" MÄ VIHAAN SUA VITUN LUTKA " 
" JEPP! tiedät kyllä kenellä tämä on omistettu ! "
" Kyllä rakas tiedän ;) "
" SINUNA PYSYISIN HYVIN KAUKANA ****'sta ;) pelllle ♥ "
" Khyllä näin on, mut toisilla ei ole mitään omatuntoa .."
" TÄÄ ON OMISTETTU KAIKILLE HOROILLE _TIEDOKSI_ HOROILLE ;) "
" KYLLÄ_NÄIN_ON ! "
" D:DD:D:D:: lutkaaaaaaaaaah "
" Femmal irtoo salee joka suunnasta ;) "
" Luuletsä et siihe rahaa tarvitaa? "
"J A NÄITÄ MEILTÄ LÖYTYY JOKA PAIKKAKUNNASTA ;) "
" Niinhän niitä tekee :D "
" Sä oot horo tehny jotain tosi kamalaa ;) "

-

Huhhuh, ompas taas kypsää ja asiallista käytöstä 17 vuotiailta tytöiltä .. Todella lapsellista ja säälittävää tehdä tällaista silmieni edessä tahallaan, tahtovan minun näkevän tuon. Tämän lisäksi he luulevat minun menevän tämänt takia tolaltani ? :'---D Odottavat minun tulevan kommentoimaan asiaa loukkaantuneesti, vihaisesti tms. Ehkä jopa luulevat minun tulevan pyytelemään anteeksi. Vaikka minulla ei edes ole mitään syytä pyytää tällaisilta ihmisiltä mitään anteeksi, koska en ole tehnyt mitään anteeksi pyydettävää. Valitettavasti he eivät siinä onnistuneet, eivätkä tule onnistumaankaan ! Tällainen ei saa minua lannistuneeksi tai surulliseksi. Tällaiseen en minä jaksa edes kommentoida mitään, seuraan vain huvittuneena sivusta, sillä tällainen on oikeasti todella huvittavaa ! Menee niin överiksi. Vaikka en ole näiden ihmisten kanssa enään tekemisissä, vaan lähinnä riidoissa, tämä menee niin lapselliseksi ja säälittäväksi touhuksi. Lisäksi tuttavani / kaverini ovat minun puolellani, eivätkä anna tuollaiselle minkäänlaista arvoa. Kommentoivat vain, kuinka lapsellista tuo on ja antavat asian olla. Niin teen minäkin. Sitäpaitsi tuollaiset pikkupimut eivät edes tiedä mistä puhuvat. Vai että olen femman huora ? Olkaa vain sitä mieltä ja puhukaa sellaista kaikille, katsotaan kuinka moni uskoo .. ;-) Heh, ompas tämä kylä mukava paikka asia, kun tällaisia ihmisiä on ympärillä enemmän kuin tarpeeksi ! Jos olen jonkun mielestä pelle, ämmä, lutka, huora tms. niin selvä se, mutta ei todellakaan kannata yleisesti vaikka facebookissa puhua tällaista, kun kaikki tietävät kenestä puhutaan .. Ja tälle keskustelulle ollaan jo naurettu tuttavien / kavereiden kanssa !

-

" Fuck you ↑ you ↖ you ↗ you ↙ you → you ↓ you ↩ 
you ↪ you ↬ you ↫ you ↪ you ↩ you ↲ you ↯ you ↱ 
you ↰ you ↷ you ↳ you ↶ you ↴ you ↵ and you ↺ "


-


Tietokoneeni uusi taustakuva. 
Ihan helvetin asiallinen, eikö ?

10 kommenttia:

 1. naurettavaa tollanen, tollasia tosin löytyy valitettavasti sitten joka vitun nurkan takaa. siksipä pistänne taustakuvasi tekstin toimimaan käytännössä :DDD

  VastaaPoista
 2. täähän ei sinänsä liity itse aiheeseen, mutta musta on inhottavaa miten tää sun blogisi huokuu väkivaltaa ja väkivaltamyönteisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini ei sisällä lainkaan väkivalta _myönteisyyttä_ anteeksi vain ! Kommenttisi on loukkaava.

   Poista
 3. Näin kyseisen taustakuvan tänään muuallakin, hymyilytti.
  Ja uskomatonta, luulisi 17 -vuotiaiden olevan jo sen ikäisiä, että osaisivat käyttäytyä paremmin. Ei ilmeisesti olla kotona opetettu. Herättivät heidän sanansa hilpeyttä täälläkin, toivottavasti joku päivä ymmärtävät edes hävetä. Ihailen itsekuriasi, itse olisin jo vihlaissut jotain takaisin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos chrystal ! Toivottavasti edes tulevaisuudessa heitä hävettäisi. Mielestäni naista ei sanota huoraksi, ellei hän oikeasti harjoita prostituutiota ja ota maksua seksin harrastamisesta ties minkälaisten ihmisten kanssa.

   Pakko olla itsekuria, ei tässä elämässä muuten pärjää ;-)

   Poista
  2. Samaa mieltä, kerran vähän päälle kymmenvuotiaana sanoin serkkuani huoraksi (en oikein edes ymmärtänyt mitä sana tarkoitti, fiksu olin) ja sen huudon/isäni käsittelyn jälkeen en ole eläissäni huoritellut yhtäkään naista.

   Poista
 4. TOI UUS BANNERI ON IHAN YLIHIENO♥ ! ja ei jeesus noita huomionhakusia teinejä, pakko mennä haukkumaan muita ? ne vois kuolla sukupuuttoon jos multa kysytään :--)

  VastaaPoista
 5. No hyvä (kai) jos teksti vähän "puhutteli".

  Ja aika naurettavaa tuo 17-vuotiaiden touhu... En oikeen muuta osaa sanoa kun en tiedä pitäiskö itkee vai nauraa vai vähä molempia.

  VastaaPoista
 6. Ihan hävettää kuulua noiden kanssa samaan ikäluokkaan...

  VastaaPoista
 7. siisti banneri ootko siinä ite :P

  VastaaPoista