• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Linkitä blogisi !


Linkitä blogisi -postauksiin on tullut viimeaikoina törmättyä niin paljon,
etten malta olla itsekkin tekemättä sellaista ! Linkitä kommentointiin siis
oma blogisi ja kerro siitä ja itsestäsi ( tahtoessasi ) muutamalla sanalla.

Käyn ajan kanssa läpi  k a i k k i  linkitetyt blogit !

- Julkaisen myöhemmin erillisessä postauksessa minua kaikista eniten esim.
kiinnostaneet tai miellyttäneet blogit ja kerron niistä muutamalla sanalla, esim. 
miksi tämä blogi pääsi yhdeksi valituista ja mikä blogissa minuun niin iski.

Pusuin, Oona. !

40 kommenttia:

 1. Pitkään mietin linkitänkö mut tässäpä: http://ernolapanen.blogspot.com/
  eli kaverin pyynnöstä/pakotuksesta rupesin blogia pitämää ja kirjottelen miun päivistä ja öö en ees itekkää tiijä mistä.

  VastaaPoista
 2. 18-vuotias nuori nainen, vastaan anoreksia, dissosiaatiohäiriö ja vakava-asteinen masennus. Tämä on minun taisteluni kohti vapautta ja onnellisuutta. :)

  http://cotton-dreams.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. http://mysexlessstyle.blogspot.com/
  Nojuu vaikka olet lukijani nii silti pakko linkittää ^^ Eli blogissani kerron massasta poikkeavasta tyylistäni(vaatteet,meikki etc.), elämästäni, ajatuksistani, lisäilen myös sinne omia töitäni mitä aina välil ompelen jne...

  VastaaPoista
 4. http://weirdteaparty.blogspot.com/ Kohta 17 - vuotias tyttö kärsii jatkuvasta koulustressistä, perfektionismista ja on addiktoitunut Ville Valoon. Muuta ei tarvitsekaan kertoa.

  VastaaPoista
 5. http://restlesssolitude.blogspot.com/

  27-vuotias nainen luo vaatteita sekä kirjaa elämäänsä.

  VastaaPoista
 6. http://closerttedge.blogspot.com

  (Suoraan blogissa näkyvästä kuvauksesta:) Ikää 19 vuotta, elelee tosiaan tällä hetkellä unelmaansa au pairina Australian Melbournessa. Suhteellisen tavallinen kaikin puolin, rakastaa kirjoittamista, mutta saa harvoin kirjoitettua mitään muuta kuin blogimerkintöjä. Koko iän kestänyt sinkkuus, tahtoo todella paljon löytää vihdoinkin sen jonkun, ei ole muuten minkään arvoinen. Tuore ylioppilas, oli taipuvainen suorituspaineisiin ja ysin tyttönä jatkamiseen lukiossa, stressaa hyvin helposti. Suhteellisen perfektionisti. Hukassa, ei oikein tiedä mitä tehdä elämällään mutta on sentään tietoinen haaveilevansa sielunkumppanista, monilapsisesta perheestä, onnellisesta elämästä, tuhkimotarinasta. Blogi pyhä vuodatuspaikka, jonne kirjoitetaan mitä mieleen ikinä vain tulee, jonka osoitetta kukaan tutuista ei tiedä (toivottavasti!), joka on ainoa keino kertoa rehellisesti kaikista ajatuksista.

  VastaaPoista
 7. http://drownedtotears.blogspot.com/

  18-vuotiaan nuoren lukiolaisen elämää ylä- ja alamäkineen vaikean masennuksen värittämässä maailmassa. Entistä elämää leimaavat syömishäiriö, osastojaksot sekä itsetuhoisuuden pimeät polut, joille meinaa toisinaan yhä vieläkin harhautua.

  Tiivistettynä blogissa on siis yleistä kerrontaa omasta elämästä ja toisinaan mukana voi olla myös kärkkäitä mielipiteitä sekä kiivasta suunsoittoa. Myös tyyliin ja kauneuteen liittyviä postauksia tupsahtelee esille silloin tällöin.

  VastaaPoista
 8. http://this-is-me-yvonne.blogspot.com/

  17-vuotiaan nuoren naisenalun elämää, ylä- ja alamäkiä masennuksen ja kaiken muun keskellä...

  VastaaPoista
 9. http://dlastruthofyouth.blogspot.com/

  "Blogi hajoamisesta aamuihin, rakkaudesta alkoholiin ja ahdistuneista ihmiskohtaloista. Rockhenkinen, tamperelainen nuori, Jesu kirjottelee lifestyleblogia jonkin suuremman toivossa mm. hankinnoista, ulkonäöstä, koulusta ja mielipiteistä tilasomistusopintojen lomassa."

  VastaaPoista
 10. http://turmiottaruus.blogspot.com/

  Elikkä tummaanpuhuva blogini kertoo lyhykäisyydessään tyylistäni, ajatuksistani ja ehkä välillä hieman kärkkäistäkin mielipiteistäni. Yritän kovasti olla sanavalmis ja jokaisessa postauksessa laittaa edes muutaman kuvan asiaan liittyen. :) Vaikka ulkokuori saattaa antaa hieman kovan vaikutelman, olen sisältä kuitenkin täynnä pelkkää pehmoista höttöä. :D

  VastaaPoista
 11. Uskon sun lukevan mun blogia jo, ainakins atunnaisesti kun sinne kommenttias välillä pistät.

  Pus!

  ..Oonko tyhmä jos sanon, et musta ois tosi kiva tutustua suhun paremmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole todellakaan tyhmä vaan suloinen ! :-)

   Poista
 12. http://theyburnedmycities.blogspot.com/

  supervaikeaa yrittää kertoa itsestään ja tuotoksestaan ._.
  mun blogi lähinnä kertoo musta, se oon mä eikä yhtään vähempää. kerron ajatuksistani, postailen joskus kuvia, puhun toiveistani ja unelmistani sekä siitä mitä haluaisin saavuttaa.

  VastaaPoista
 13. ajatusten purkamista ja päivän tapahtumia
  http://www.se-x-factory.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. http://annasveganworld.blogspot.com/

  tämmöinen lifestyle-tyyppinen blogi, mm. vaatteista, kasvissyönnistä, leffoista. puran tuonne kaikennäköisiä ajatuksia mitä putkahtaab päähän.

  VastaaPoista
 15. Mulle tuli mieleen yks juttu.
  Sun väkivaltaisesta käytöksestä välillä.
  (Mikä ei ole tietenkään tarkoituksenmukaista)

  Meillä töissä, on yksi nainen..
  Tää nainen oli tappanut miehensä - VAHINGOSSA,
  mies oli lyöny tätä naista ja nainen oli lyöny takasin..
  Liian kovaa.

  Nyt nainen on koevapaudessa meiän työpaikalla työtoiminnassa.
  Ajattelin vaan tän jakaa, että esim. paikalta poistuminen sen ollessa mahdollista, on parempi vaihtoehto, kuin jäädä kärvistelemään lähentelyjen/uhkailujen tms. kanssa.
  Ettei sulle koskaan käy näin.

  Se tuska, minkä kanssa joutuu elämään tää mun kertoma nainenkin.
  Kun on tappanut VAHINGOSSA toisen ihmisen puolustaessaan itseään.
  Ja sen kanssa joutuu elämään koko loppuelämänsä.

  En halua syytellä tai pelästytellä tai mitään.
  Mutta toivon, ettet julkaise tätä kommenttia, tämä on tarkoitettu vain sinulle. :)

  Ja jos mun laittama tutustumiskommentti kiinnostaa, mulle voi laittaa sähköpostia tai lisätä msn: pissedoffartist@gmail.com.. tai mä voin laittaa sulle.
  Jos.
  Ei ole pakko.

  ...Pus.

  VastaaPoista
 16. Olen tällä hetkellä todella laiskalla tuulella (levoton mutten osaa tehä mitään) joten päätin että yritän tänne kuvailla parilla sanalla blogistani.

  En enään tiedä mistä blogini kertoo, mutta blogin historia on surkeudessaan tälläinen; syömishäiriöön uppoutunut marisia, joka joutui osastolle ja sai kiinni elämästä ilman syömishäiriötä hitaalla opettelulla, kotiutuminen, parantumisesta onnistumisen tunne, kouluun paluu, ihastus, elämän opettelua poikaystävän kanssa kunnes voimat loppuivat. Tällä hetkellä kirjoitan lähinnä siitä, kuinka olen päätynyt tilanteeseen, jossa en tiedä itsestäni mitään, en tiedä mistä pidän ja miten selvitä eteenpäin, mutta yritän edelleen opetella oppimaan itsestäni mitä elämältäni haluan.

  (ok, sekavaa) afraidmyself.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. Masennuksen/syömishäiriön värittämää elämää ja mielipiteitä lähinnä omasta ajatustenpurkunurkasta löytyy:) Aika pitkälti se on jonkinlaista tuntojen purkua, haaveilua paremmasta, tapahtumien kertausta... jotain tuollaista:D Hankala oikeasti kuvailla, pistit pahan.

  aareton.blogspot.com

  VastaaPoista
 18. http://lowcaloriemuffin.blogspot.com/ :)

  kirjottelen joka päiväsestä elämästä traumaperäisen stressi oireilun ja ahdistuksen häiritessä siinä sivussa. masennustakaan en vieläkään ole saanut pois.

  sun blogias on ollut tosi miellyttävä lukea. kirjotat asiaa ja monesti hymyilyttää uudet kuvat itsestäs. oot tosi nätti ja tosi vahva persoona. tykkään tosiaan tästä blogista ja toivon ettet koskaan lopettais kirjottamista ;)

  VastaaPoista
 19. http://the-worlds-beyond.blogspot.com/

  urheilutyttösen blogi + paljon kuvia!

  VastaaPoista
 20. http://darlingsstar.blogspot.com/

  melko pinnallinen minun ja ystäväni yhteinen blogi. Kirjoitan mitä uskallan jakaa, lähinnä tapahtumia ja osteluita. Vapaa-ajan puuhaa tämä blogin kirjoitus c:

  p.s sinulla on aina ihania bannereita:D enite kyl tykkään siitä jossa nainen on puol alasti (ei siis sen takia, vaan koska siinä on jotain taiteellista)

  VastaaPoista
 21. http://rockinthenite.blogspot.com

  (omasta mielestään) ainakin jollain tavalla massasta erottuva rokkitsigu isoine hiuksineen postailee aiheena oma tylsä elämänsä kera kuvien.

  VastaaPoista
 22. http://elli-in-wonderland.blogspot.com/

  “Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille,

  joka on valmis ottamaan niitä vastaan” – Muumipappa

  VastaaPoista
 23. http://surusumua.blogspot.com/

  Blogissani käyn läpi menneisyyttäni ja nykyisyyttäni sekä erityisesti psykoterapiassa esiin tulleita hyvin kipeitäkin ajatuksia ja tunteita.

  Olen nyt 27-vuotias ja aloitan kohta viidennen vuoteni psykodynaamisessa psykoterapiassa. Mielenterveyttäni haittaavina ongelmina on ahdistus, masennus ja erityisesti sitkeä surumielisyys.

  VastaaPoista
 24. http://ahdistuskohtaus.blogspot.com/

  kamppailua ahdistusta vastaan ja kasvamista ihmisenä..

  Olen 18 vuotias tyttö Itä-Suomesta. Sairastan paniikkihäiriötä, joten kirjoittelen siitä miten minun arki sujuu Mrs. Paniikin kanssa, lisäksi kertoilen varmaan rakkaista lemmikeistäni ja valokuviakin varmaan jossain vaiheesssa tulee!

  VastaaPoista
 25. http://caseysheaven.blogspot.com/ Linkitämpäs tänne omani, vaikka lukijani oletkin. : )

  Blogini kertoo minusta. Kaikissa muodoissa. Hyvistä sekä pahoista päivistäni. Mietteistä. Elämää varjostanut epävakaa persoonallisuushäiriö ei ota vielä monenkaan vuoden päästä lähteäkseen. Kävelevä diagnoosi, joka pikkuhiljaa haluaisi päästä 'hullun' leimastaan eroon. Taistelen ja häviän yhä vain uudestaan, mutta silti jokin minussa jaksaa vielä uskoa, että pohjalta ei ole suunta kuin ylöspäin.

  VastaaPoista
 26. pieceofapplecake.blogspot.com !
  kertoo elämästä, isoista ja pienistä asioista ja unelmista. niistäkin mitkä ei koskaan toteudu ja nyt myös masennuksesta ja siitä toipumisesta mutta kai sä nää itekkin tiedät kun luet ~

  VastaaPoista
 27. http://bitchlita.blogspot.com/

  "Kaikki Tuksun perseistä koirankarvan kautta tequilaan...

  Tämä blogi ei sovi heikkohermoisille kukkahattuapinoille, joille kärkkäät mielipiteet aiheuttavat veritulppia"
  Tästä blogista löytää kasan eläinten karvoja, viinaa, musiikkia, kotia, musiikkia, hiusta, iloista fiilistelyä ja ainakin saamarin tyhmiä mielipiteitä."

  <3

  VastaaPoista
 28. Blogissani päivittelen omaa elämän suossa rämpimistä ylös ja alaspäin hetki kerrallaan. Opetellen elämään itsensä kanssa tässä pienessä suuressa maailmassa. Alunperin blogin ideaa tuskin oli mutta jossain vaiheessa kehittyi pyörimään syömisvammailuni ympärille, jos sitä siksi voisi kutsua. Nykyään syömishäiriö on vain pieni varjo josta välillä kerron enemmän ja joskus vähemmän. Pohtimista ja kyseenalaistamista. Iloa ja surua. Miten sekavalta kuulostavaa, mutta sitä se koko blogi onkin.

  http://livinglikekh.blogspot.com/

  VastaaPoista
 29. lueskelen mielenkiintoista blogiasi. omani on turhanpäiväinen tapaus. http://kaijapapurikkosiipi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 30. Meiksi on tällainen pieni ja iloinen otus, osittain samoilla taustoilla kuten sinäkin. Ehkä siksi blogisi on mulle henkilökohtaisesti tärkeä. Tässä linkkiä mun blogiin; http://zero0effect.blogspot.com/. Take care, sis! ♥

  VastaaPoista
 31. http://kanelin-ajatuksia.blogspot.com/ se millainen blogi on selviää kun luet sitä :)

  VastaaPoista
 32. http://my-paradisecircus.blogspot.com/

  lue niin tiedät :)

  VastaaPoista
 33. http://hh-h.blogspot.com/

  huomasinkin että oot liittynyt mun lukjaksi, päätin silti linkata blogini sulle :)

  VastaaPoista
 34. http://nimetonsivu.blogspot.com/

  Turhaa shaibaa, mutta pyytäsin lukemaan silti. :)

  VastaaPoista
 35. http://hiljempaa.blogspot.com/

  18-vuotiaan pohjoisesta etelään muuttaneen tytön fiilistekstejä ja muuta randomia sekä joskus saattaa löytyä ehkä vähän asiallisempaa juttuakin, tapahtumia ja ostoksia :)

  VastaaPoista
 36. http://sweeet-memoriess.blogspot.com/

  17-vuotias kampaajaopiskelija etelä-suomesta! Enimmikseen kirjoittelen päivän tapahtumista aina muutaman kerran viikossa (:

  VastaaPoista
 37. Asukuviin perustuva muotiblogi, jossa on näytän DIY projektejani ja muotiostoksiani.

  searchingforLBD.blogspot.com

  xx HEidi Caterina

  VastaaPoista
 38. http://noniintutot.blogspot.fi/

  VastaaPoista