• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ulkonäkö, naisellisuus, seksikkyys.


Facebook päivitykseni naistenpäivän aamuna;

" Useimmat naiset odottavat tänään saavansa osakseen romantiikkaa, yhteistä aikaa, 
huomiota, hemmottelua, omaa aikaa, kiireettömyyttä, tunteita, tasa-arvoa ja yllätyksiä.
Mutta minä toivon vain sitä, että asiat olisivat ja menisivät tänään hyvin ♥. "

.. Ja minä vietin tuona hehkutettuna naistenpäivänä siivouspäivää ! :'---D

-

Ulkonäkö, naisellisuus & seksikkyys.

- Mikä kiinnittää huomion naisessa heti ensimmäiseksi ?
Mikä oikein on tärkeää ? 
Hymy, silmät, vartalon muoto,
jokin tietty ulkonäöllinen piirre, tai jokin ihan muu ?

Ovatko naiselliset, kauniit ja seksikkäät alusvaatteet
"must" vai "ihan sama" ? 
Kauniit alusvaatteet tekevät
seksikkään olon, toisinkuin verkkarit, vaiko .. ?-

Seksikkyys on varmuutta itsestään ja tyylistään 
kropasta riippumatta ja ilman turhaa yrittämistä. "


-

APPLEJACK;
- Mä huomaan ekana sen ko ihmisen kokonaisuuden, kaikki lissut ja massat jää ihan huomaamatta. persoonallisuus on varmaan kaikkein tärkeintä, ja et se ihminen on aito. Sellanen jonka kanssa voi olla hiljaa niin ettei se haittaa ja voi nauraa tai itkeä ilman tuomitsemista :--o Mulle niillä alusvaatteilla ei oo niin väliä, käyttäkööt kaikki ihan mitä mukavalta tuntuu koska kun tuntuu hyvältä niin näyttää hyvältä c:
voisin kans rakastua naiseen jos sellanen tulis kohdalle - vaikka okei oon onnellisesti sampan kans parisuhteessa mut kumminkin. Ei sillä sukupuolella oo merkitystä ♥

Julie;
- Itsellä tuttu tunne, kun seurustelen nytten pojan kanssa (jota kyllä rakastan enkä vaihtaisi) mutta välillä tulee tunne kuinka 'kaipaisi' naisellista seuraa, eli tyttöystävää (sanoinpa tämän nyt vaikeasti). Totta on myös, että sukupuolella ei ole väliä ! En ymmärrä ihmistä joka ei voi esim kehua omaa sukupuolen edustajaa seksikkääksi tms periaatteen nojalla että ihastuu vain vastakkaiseen sukupuoleen.

Anonyymi;
- Itse kiinnitän naisessa alkuun huomiota varmaan yleisen ulkonäön lisäksi tyyliin. Se kertoo aika paljon ihmisestä. Tykkään tytöistä, jotka vaikuttaa rennoilta eikä liian huolitelluilta. Tietynlainen poikamaisuus vetoaa, pakko myöntää. Vartalon muoto tai hiustyyli on aika yhdentekeviä, monenlaiset ihmiset on seksikkäitä ja parasta on jos näkee ulospäin, että nainen viihtyy itse omassa kehossaan. Seksikkyys on erilaista jokaisen naisen kohdalla, toisella on maailman kuuminta jos on huulipunaa, toisen kohdalla taas kävelytyyli saattaa herättää kiinnostukseni.
   Itselläni naiselliset alusvaatteet tekevät seksikkään olon, mutta joinain päivinä olovaatteissakin saattaa tuntea itsensä seksikkääksi. Tääkin riippuu aika paljon omasta sisäisestä olosta. Mutta kyllä alusvaatteet nostaa mulla ainakin fiiliksiä, ja toisen edessä on paljon itsevarmempi olla. Mustat, pitsiset alusvaatteet, aah. Kumppanin alusvaatteet on taas aika merkityksettömiä, tosin mitkään yli värikkäät ei koskaan oo syttyttäny mua erityisesti. Myös mummomaisuus ja löysät bokserit, hyi ...
   Minusta on myös jännää se että, pidän kyllä itseäni seksikkäänä yms. mutta fyysisesti minuun vetoaa todella erinäköiset naiset kuin mitä itse olen. Pidän naisellisesta tyylistäni, mutten koskaan vielä ole ihastunut naiselliseen naiseen. Varmaan monet muut on huomanneet tämän saman kanssa.
   Tiivistykseksi mun pitää vielä sanoa, että seksikkäintä naisessa on oikeanlainen asenne ja sellainen hieman piiloteltu herkkyys. Että huomaa naisen olevan älyttömän vahva, mutta siellä takana on jotain hyvin herkkää.

Anonyymi;
- Vaikka olenkin hetero, pidän sellaista, ehm, luonnollista naisellisuutta seksikkäänä. Enkä nyt tarkoita, että ei saisi meikata tai muuten laittautua vaan sitä, että se tyyli näyttää vaivattomalta. Eli kai tämä jonkinlainen itsetuntojuttu on, tunnen itsekin itseni seksikkäimmäksi vaatteissa, jotka ovat mulle kotoisat vaikkeivät ne mitenkään supernaisellisia olisikaan. Alusvaatteiden ei tarvitse olla mitään pitsihörhellyksiä kunhan ne ovat siistit ja kauniisti istuvat. Stringit persvaossa ei oikeasti näytä kellään hyvältä vaikka olis mikä Kim Kardashian. Luulin ennen viime lauantaita että itsekin pidän vain muodokkuutta naisellisena mutta oikeastaan .. kyllä hoikkuus ja sirouskin on oikeasti naisellista vaikka naistenlehdet kuinka väittävätkin sen olevan poikamaista. Yhteenvetona: Seksikkyys on varmuutta itsestään ja tyylistään kropasta riippumatta ja ilman turhaa yrittämistä. Ei piilottele itseään mutta ei myöskään tyrkytä. On vain. No joo, täytyy kyllä myöntää yksi pinnallinen juttu: En oikeasti pidä seksikkäänä naista jolla on kolmen sentin pakkelikerros ja legginssit + feikkiuggit -kombo. Sellainen white trash -tyyli on kammottavaa. Ja siis runsas meikki voi olla kaunista jos se on tehty taidokkaasti ja tyylikkäästi.


Miksi naiset ovat niin kiukkuisia ? Syy selvisi vihdoin !
^ Linkki.

- Uutisen otsikko on idioottimainen, mutta on ihan totta,
kuinka paljon hiukset vaikuttavat naisen mielialaan !
Tai no, ainakin minun mielialaani, en sitten tiedä teistä .. ?

 2000 naista käsittäneen tutkimuksen mukaan suurin osa naisista herää
viikon aikana vähintään kolmena aamuna omaten epäsiistin kuontalon. Huonoilla
hiuksilla tarkoitettiin takkuisia, elottomia ja rasvaisia hiuksia. Brittitutkijoiden mukaan
nainen siis viettääkin suuren osan elämästään tyytymättömänä hiuksiinsa.
Epätyydyttävillä hiuksilla on myös kauaskantoisempia vaikutuksia. Epäsiisteissä
hiuksissa liikkuminen julkisilla paikoilla aiheutti naisissa pahantuulisuutta
ja masennusta yhden tunnin ja 15 minuutin ajaksi päivässä. "

" Hiusten merkitys oli naisille niinkin tärkeä, että jopa 12 prosenttia vastaajista 
oli perunut treffinsä, koska ei ollut tyytyväinen hiuksiinsa. Yksi 20 naisesta oli
jopa soittanut töihin olevansa sairaana samasta syystä. Naisten ollessa taas
herätessään tyytyväisiä hiuksiinsa, oli 56 prosenttia perinteistä ystävällisempi muille. "

-

Kun tuntuu hyvältä, niin näyttää hyvältä. "


-

Ps. Sinä, joka löysit blogini hakusanalla
alaston nainen suihkussa, toivottavasti löysit etsimäsi !

7 kommenttia:

 1. Mä vietin mun naistenpäivän erittäin naisellisesti töissä helvetin painavia tavaroita roudaillen ja hieltä, melkein ruoskittavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi perkele, ei ollut siis sullakaan hääppöinen naistenpäivä .. : /

   Poista
 2. Kiitos ja pusuja myös sinne ♥

  VastaaPoista
 3. ookkonää ittee tuos bloggerin baannerrisa?

  VastaaPoista
 4. ehhheheheh XD vaikka tää onkin vanha postaus, repesin niiin pahasti loppulausahduksellesi :') alaston nainen suihkussa xd

  VastaaPoista