• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Videoita hiuksista ja normaaleja kuulumisia.

Istun sängyllä peiton alla läppärin hurtisessa sylissä, lämmittäen reisiä peiton lävitse. Kaksi naistenlehteä viereisellä pöydällä, kuten myös lasillinen appelsiinimehua sekä ilta- sekä aamulääkkeet. Oman kodin tuoksu on ihana, kun sinne pääsee takaisin pitkän poissaolon jälkeen ja yleinen olotila tuntuu heti rentoutuneelta ja paremmantuuliselta. En edes muista, milloin viimeksi olisin nukkunut yöni kotona. Voisi jopa sanoa, että asuin Miikan luona kuukaudenpäivät melkeinpä vahingossa. Miltäköhän tuntuu tänäiltana nukahtaa yksin omassa kodissaan ja huomata aamulla, ettei se tuttu mies olekkaan vieressäni ottamassa minua kanaloonsa, pyytämässä etten nousisi vielä, että olisin hänen vieressään vielä vähän aikaa. Nyt kun olen taas yksin kotonani, tuntuu jotenkin rauhaisalta ? Täällä minulla ei ole seurana kuin rakas kuningaspytonini Kratos ♥. Miikan asunnossa asuvat isä, pikkuveli, huomionkipeä kissa ja perseestä revitty pureva koira olivat lähes jatkuvasti läsnä, joten nyt olen rauhassa, yksin omissa oloissani. Ehkä siksi on jotenkin helpottunut ja rauhaisa olo. Oma koti kullan kallis ja oma rauha paras rauha, ei voi muuta sanoa ! :'-)

// Fuckin' edit. Ei se yksin nukkuminen ja 
herääminen niin kamalaa ollutkaan  .. :'-)

Kissan oli pakko päästä heri aamusta hartioille makoilemaan.
Ovat nämä vähän sosisaalisemmat eläimet joskus ihan kivoja ..

-

Kotiin päästyäni korkkasin yhden kylmän oluen, ainoan joka kaapissa oli. Oluen maku on ihana, siitä en pääse mihinkään. Huurteinen maistuu niin hyvälle, että se on kymmenessä minuutissa juotu. Katson kelloa ja totean, että kampaajan aikaan on vielä pari tuntia. Puen päälleni ehkä liiankin kevyesti ja laahustan huppu päässä ja aurinkolasit silmillä lähikauppaan ostamaan 6 olutta, energiajuoman ja askin laimeinta mahdollisinta tupakkaa. Huomenna on vapaapäivä, ajattelin matkalla. Tuskin siitä kenellekkään mitään haittaa on, jos tänään nautin oluen jos toisenkin. Vietän iltani kuitenkin kotona. Ehkä kirjoittaen, ehkä piirtäen. Se on ainakin tiedossa, että menen kampaajalle.. Ihanaa päästä pitkästä aikaa kampaajalle, sillä olen n. kahden viikon ajan kulkenut ihmisten ilmoilla huivi ja hattu päässä .. 

// Fuckin' edit. Ilta ei kuitenkaan ollut hääppöinen. Olin käsittämättömän väsynyt, kun pääsin kampaajalta kotiin. Otin samantien iltalääkkeet, tein itselleni iltapalaa ja vaivuin melkein heti sängyn omaksi. En jaksanut edes ottaa hiuksistani uusia kuvia, joita olisin laittanut tänne teidän nähtäväksi, ja samalla päivittänyt facebookin profiilikuvan .. Mutta eihän sitä aina tarvitse jaksaa ! Tänään on taas uusi päivä ja ehkä liiankin paljon ylimääräistä aikaa ! :'-)
   Heräilin aamulla jo kuuden aikoihin, mutta nousen sängystä vasta yhdeksän aikaan. Näin ihanaa unta. Olin ihmissusi ! ♥ Unessa olin vaarallisin kaikista, jok'ikisen susi-ihmisen yläpuolella, olin heidän johtajansa. Herättyäni tästä unesta hymyilin hetken, kääriydyin uudestaan lämpimään peittoon ja toivoin, että sama uni jatkuisi vielä. Mutta ei se jatkunut. Pettyneenä nousen sängystä ja keitän kaksi kuppia kahvia jotka juon mustana, niinkuin aina. Ja nyt olen tässä lopettamassa tätä postausta. * Hello ! *

-Taistelin yllä olevien hiustyylien välillä, mutta
tällaiseen fledaan loppuen lopuksi päädyin; 

-

-

Nämä hiukset ovat täydelliset juuri siksi, koska näistä
saa muotoiltua kaikki nuo yllä olevat hiustyylit ! 
Mitäs tykkäätte ja mikä näistä tyyleistä miellyttää eniten? :'-)

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen löytö tää blogis. Tarvii melkeen jäädä seurailee :D

  Miun toinen kisuli harrastaa kans tota olkapäällä rötväystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivottavasti löyty oli sentään mieleinen ! :'-)

   Poista
 2. Mun mielestä ton tokan videon hiustyyli on kaikkeista hienoin.
  Ai hitsi kun nyt tekee mieli itekkin leikata lyhyet hiukset. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mary ! ♥ Itsekkin tykkään siitä kaikista eniten. :'-)

   Poista
 3. Ootteko Miikan kanssa kuitenkin nykyään yhdessä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, emme seurustele Miikan kanssa. En kuitenkaan aio selittää täällä blogissa tämän hetkistä " suhdettamme " ihan vain siksi, ettei kellekkään tulisi väärinkäsityksiä sanomisistani. Muutenkaan en tahdo puhua Miikasta täällä niin paljon, kun emme enään ole ns. pari. Kyllä meitä kuitenkin edelleen luullaan seurustelevaksi pariksi aina sillointällöin ;-D

   Poista