• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 11. toukokuuta 2012

ANONYYMIT, MINUT TUNTEVAT/TIETÄVÄT KOMMENTOIJAT HUOM !

Sinä Anonyymi, joka kommentoit joskus
blogiini nimimerkillä KS, haluan tietää 
kuka 
olet, sillä tunnet/tiedät minut in real life !

Rakkaat lukijani ja kommentoijat, tahdon 
tehdä nyt yhden asian selväksi teille kaikille;

Jos tunnet/tiedät minut in real life ja päätät
kommentoida blogiini, tahdon tietää kuka
Anonyymin nimimerkin takana oikeasti on.
Ottakaa minuun yhteyttä esim. facebookissa

Tämä asia on stressannut minua jo vähän
aikaa, joten huomautan asiasta jokaiselle,
sillä mielestäni minulla on oikeus tietää,
ketkä tuttavistani kommentoivat blogiani !

1 kommentti:

 1. Ei sinulla ole ns. oikeutta tietää ketkä blogiasi lukevat, olet itse valinnut julkisen päiväkirjan pitämisen ja samalla hyväksynyt sen faktan, että merkintöjäsi voi kuka tahansa lukea ja samalla käyttää tietoja hyväkseen ja sinua vastaan.

  Minäkin tunnen sinut oikeasta elämästä, mutta en silti aio paljastaa kuka olen, vaikka se sinua varmasti kiinnostaisikin. Olen silloin tällöin käynyt lukemassa merkintöjäsi uteliaisuudesta ja ihan vain sosiaalipornon ilosta. Minä en sinusta juurikaan ihmisenä pidä, eikä blogisi muuttanut mielipidettäni sinusta. Totta kai on ikävää, että kohdallesi on kurjia juttuja sattunut, mutta niitä tulee jokaisen eteen. Sinä et ole sen erityisempi, sinulla näyttää vain olevan taipumus ottaa asiat kovin henkilökohtaisesti ja jäädä itsesääliin makaamaan.

  En myöskään ymmärrä tämän kaltaisen julkisen päiväkirjan pitämistä ja että miksi haluat paljastaa heikkoutesi ja kurjuutesi kaikille. Minä näen sen huomiohuoraamisena ja säälin kerjäämisenä. Minä toivon että sinä vielä aikuistut ja tulet järkiisi. Ja ensinnäkin tajuat sen, että sinä et ole erityinen surujesi kanssa, vastoinkäymisiä tulee jokaisen eteen. Se loputon angsti voisi jo jäädä.

  Terveisin,
  tuttava

  VastaaPoista