• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Haaste + Kuvauskohteena rakas lemmikkini Kratos ♥

Kiitos Janna ! 

" Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their 
"tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and 
link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag 
to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you. "

Haasteen annan näille 11 bloggaajalle;

mεrikkkkMirelle, Arttu, Kafi, Viikka,
Riku Psychosis, Casey, lumia, Lita & h.

Ja valituille annan nämä kysymykset;

1. Millaiset suhteet sinulla on vanhempiisi ?
2. Mitä tekoasi kadut kaikista eniten ?
3. Miten suhtaudut miesten "naiset keittiöön" asenteeseen?
4. Mainitse yksi asia, mistä pidät itsessäsi ?
5. Mitä pelkäät ? 6. Mistä tämä pelko johtuu ?
7. Millainen on ollut pelottavin näkemäsi uni ?
8. Jos saisit palauttaa yhden ihmisen henkiin, kuka se olisi ?
9. Mitä nettisivuja pääasiassa käytät ?
10. Millainen on pukeutumistyylisi ?
11. Miten juot kahvisi ?

---

1. Mikä on parasta mitä sinulle on tapahtunut?
- Biologisen äitini sisko ( täällä blogissa kutsun häntä "sijaisäidiksi" ). Jos häntä ei olisi, en tiedä millaista elämäni olisi nyt. En tiedä millainen olisin, en tiedä mitä kaikkea olisin joutunut kokemaan, en tiedä millaista elämää eläisin. Ja kaikki edellämainittu koskisi myös pikkusisaruksiani. "Sijaisäitini", hän pelasti minut ja kaksi pikkusisarustani esim. äidiltämme ja sitä myöten ensin lastenkodilta > vieraalta sijaisperheeltä, kun hän otti meidät kaikki luokseen asumaan, huostaanotti meidät, kasvatti sekä elätti meidät. Hän ei uskokkaan, kuinka kiitollinen hänelle olen tästä kaikesta. Hän on parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut. Hän pelasti minut.

2. Mitkä ovat lempiblogisi?
- Tähän on todella vaikea vastata, koska tykkään niin monista toisistaan todella paljon eroavista blogeista, mutta pari ovat mm. nämä; The worlds beyondPsychosis Overdose, Bitch blog ja Vaiennettu.

3. Uskotko jumalaan? Miksi/miksi et?
- En usko, enkä ole koskaan uskonutkaan. En osaa perustella mielipidettäni, ainakaan nyt. Ajatukseni ovat jumissa. 

4. Koetko että sinua tunnistettaisiin kadulla blogin takia, tai onko lukijat joskus tulleet moikkaamaan?
- Lukijani varmasti tunnistaisivat minut, jos näkisiviät minut in real life. Kukaan ei kuitenkaan ole minua nähnyt, ainakaan kukaan ei ole tullut minulle puhumaan tai näyttänyt, että tietäisivät kuka olen. Ainakaan en ole huomannut asiaa. Olisi kyllä todella kiva jos joku tulisi joskus juttelemaan ihan vain sen asian varjolla, että hän lukisi blogiani. :-)

5. Mikä on unelma-ammattisi?
- En osaa vastata .. Ajattelen ehkä liian järkevästi. Olen kuitenkin joskus haaveillut montakin vuotta poliisin ammatista tai oikeastaan enemmän armeijassa työskentelystä. Mutta nämä ammatit ovat minulle mahdottomia taustani takia. Psykiatriset hoidot, diagnoosit yms. eivät anna minulle mahdollisuutta edes päästä armeijaan. Vittumaista, kun armeijatarkastuksen hoitavalla lääkärillä/hoitajalla olisi esimerkiksi tällainen mielipide minusta; " Olet vaaraksi itsellesi sekä saatat vahingoittaa lähelläsi olevia. "

6. Missä maissa olet käynyt?
- Olen käynyt vain Espanjassa ja Ruotsissa. Joskus ihan vauvana saatoin käydä vanhempieni ja isovanhempieni kanssa jossain päin Kanariansaaria tai jossain muualla vastaavassa paikassa.

7. Mitä mieltä olet kannabiksen laillistamisesta, tai huumeista yleisesti?
- Minuun se ei vaikuttaisi oikeastaan ollenkaan, siis kannabiksen laillistaminen, koska ainakaan minä en sitä tulisi käyttämään. Ok, kaverini sun muut ihmiset saattaisivat sitä alkaa käyttämään, mutta en oikeastaan hyväksy huumeita. Kokeilun hyväksyn ja ymmärrän, mutta huumeet eivät tosiaan ole minun juttuni. Minulle riittää päihteistä alkoholi ja tupakka. En pidä huumeista, mutta en minä esim. kannabiksen laillistamista alkaisi jyrkästi vastustamaankaan. Jokaisen oma juttu mitä käyttää ja mitä ei. Ei minun tarvitse sitä hyväksyä, mutta en voi asiaan yhtenä ihmisenä vaikuttaakkaan.

8. Mikä on parasta/kamalinta musiikkia mitä olet koskaan kuullut?
- Aivan kamalaa on mielestäni metallimusiikki, jonka lyriikoista ei saa mörinältä mitään selvää ja minkä soittaminen ei kuullosta oikeastaan miltään.

9. Jos päättäisit joskus pyrkiä yliopistoon, mitä alaa lähtisit opiskelemaan?
- Tätä asiaa en ole koskaan edes miettinyt. Opiskelen tällähetkellä media-alalla, joten kai jotain siihen liittyvää alkaisin yliopistossa opiskelemaan, ofc.

10. Paras alkoholijuoma / lempidrinkki?
- Olen ehkä liian yksinkertainen ja tylsä tämän suhteen, mutta mielestäni olut on yksinkertaisesti paras alkoholijuoma. Jotkut ihmettelevät miten voin tosissani pitää oluen mausta .. Mutta mielestäni se on parasta !

11. Mikä on sinun elämäsi tarkoitus?
- Helvetin hyvä kysymys. En tiedä, en todellakaan tiedä ..

---
---

14 kommenttia:

 1. oi ihana tuo käärme! anteeksi tietämättömyyteni, mutta mikä käärme on kyseessä? :D mulla oli vähän aikaa sitten kaverin viljakäärme hoidossa muutaman kuukauden ja hän oli kyllä aivan valloittava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun rakkaani on uros Kuningaspyton ♥

   Poista
 2. UAAAH! NEVEREVER armeijaa!! Pässien vajukkien paikka.Semmosten, joilla ei ole muita vaihtoehtoja. Et sä sitä schaibaa haluu.

  Trust me, I know. Been there done that.

  Yks nainen, joka valitsi toisin tajuttuaan asioiden todellisen laidan.

  VastaaPoista
 3. Wow, kiitos muistamisesta. <3 Katsotaan jos tän toteuttais~

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana ihana tuo käärme-toveri, uuuaah! <3____<3

  VastaaPoista
 5. kiitos haasteesta ja lempiblogina olemisesta ;-D
  ps. söpö käärme tuitui!

  VastaaPoista
 6. oioioi mikä käärmys! :) minkä ikänen veijari on? Onks sulla enempiki näitä käärmeitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :-) Hän on vasta n. 1,5 vuoden ikäinen, pikkuinen vielä. Muita käärmeitä en omista. Ei opiskelija budjetilla elätetä kuin yhtä .. Harmi tosin :c

   Poista
 7. miulla on 8 vuotias kunkkupytikka herra.. oikein vallottava kaveri :) ja sit löytyy viljakäärme. :) muuten halpoja sinällää, mut terraariot yms välineet maksaa kiitettävästi :< oishan tuo vauva kuume itelläki, brasiliansateenkaariboa ois helkatin siisti, mut tilaa viepi ja rahaa :<
  onks sulla ollu mitään ongelmia pyypponin kanssa? mietin vaan ku noi on aika huonoi toisinaan syömään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kratoksen ruokahalu on aina ollut hyvä. Vaikka näin keväisin kuulemma käärmeillä on ollut vaikeuksia ruokailun kanssa. On kyllä omistajaansa tullut jos omistaa hyvän ruokahalun :---D

   Poista
 8. Haha. no hyvä ettei oo probleemaa. Itellä kans viljis syö ku sika. kans omistajaansa tullu. vaikka ois nahanluonnin pahin vaihe niin kyllä ruoka maistuu, mut sit tää isompi herra taas tossa talvella piti 4 kk paaston.. :/ mistä ostit lieron? jos saapi kysyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun Nurmijärvellä ja hankin rakkaani paikallisesta eläinkaupasta ♥ Itsellä ei ole käärme pitänyt paastoa vielä kertaakaan .. :o

   Poista
 9. Aa. Mie taas ite oon tosi vastaan kaikkia eläinkauppoja :D ite oon kasvattajalta hommannu ja ton pyyttonin ostin edelliseltä omistajalta.. Se on hyvä , et käärme "toimii" hyvin :) On ne kyllä niin hienoja eläimiä! Ja muutenki kiva lueskella siu blogia, aika paljo samoja diagnooseja, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, jotain traumapereistä mullo kans ja masennus.. toistuvana. :/ ja hiukan lesbohenkinen tyttö-poika-tyttö :D

  VastaaPoista