• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 28. toukokuuta 2012

NYT TEEN POSTAUKSEN IHAN MISTÄ VAIN SINÄ HALUAT !

Blogissani on käyty yli 100 000 kertaa !

Tämän upean, ihanan ja minua hymyilyttävän tapahtuman takia haluan toteuttaa toivepostauksiajoten pyydän teitä kertomaan, millaisen postauksen te haluaisitte minun tekevän ( toiveilla ei ole rajoituksia ) ! Odotan ehdotuksianne ja yritän parhaani mukaan toteuttaa kaikki toiveet, koska te lukijani/kommentoijat olette olleet niin ihania, kannustavia ja tukevia minua kohtaan. Kiitos ♥ !

---

Feminine and sexy women .. ♥ 

Olen varmaan joskus antanut teidän ymmärtää, että pidän ulko-
näöllisesti vain poikamaisista naisista, mutta ei asia kuitenkaan näin 
ole, koska esimerkiksi nämä naiselliset naiset ovat täyttä seksiä !

---


17 kommenttia:

 1. Voi jestas miten ihania naisia. O.O
  *kuola valuu*

  VastaaPoista
 2. voi jeesus mitä naisia *______* tiiätkö yhtään kuka toi tokassa kuvassa oleva blondi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hajua, mutta kyseinen nainen on kuvissa olevista kaunein ja seksikkäin mielestäni ♥ !

   Poista
 3. hmm... vaikeeta :) mut täs ois pari ideaa
  1. Millainen rooli eläimillä on elämässäsi entä miten suhtaudut eläimiin kohdistuvaan väkivaltaan? Jos oisit joku eläin niin mikä, ja miksi?
  2. Mitä mieltä olet viiltelystä? Onko viiltely tai itsensä satuttaminen mielestäsi vakavaa kaikissa eri muodoissaan vai vaan ns. "Pahimmissa tapauksissa" Entä mitä mieltä olet viiltelyn/itsensä satuttamisen halveksumisesta ja pilkkaamisesta? Onko kaikki itseen kohdistuva väkivalta ahdistuksen tai jonkun muun tekijän aiheuttamaa vai satuttavatko jotkut ihmiset itseään itsekkäistä, huomionhakuisista syistä? Miten ihmiset suhtautuvat sinun viiltelyysi, onko mieleesi jäänyt mitään negatiivisia reaktioita, sanoja, tekoja viiltelyysi liittyen?
  3. Tee postaus viidestä lempiblogistasi, miksi luet niitä, mikä niissä kiehtoo? Pystytkö samaistumaan niihin ihmisiin jotka kirjoittavat, jos pystyt niin miten/miksi? Kirjoita jokaisen "blogiesittelyn" perään aihe, josta haluat kirjottajan joskus kirjottavan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan kakkos ideaa!! :)

   Poista
 4. Pidät todella hmm, en voi sanoa että kivaa, mutta ihanan erilaista blogia. Minua ei kiinnosta toisen päivän ruoka tms., kerrot muustakin, joten tätä on kiinnostava lukea. Jos haluat, voitko tehdä postauksen ahdistuneisuushäiriöstäsi? Itselläni on nykyään ahdistuskohtauksia ja muutenkin masentavia ajatuksia ja olisi mukava saada "vertaistukea".

  ps. piirit on pienet, luet veljeni blogia 7 sirpaletta ;)

  VastaaPoista
 5. Kerro seksistä, seksikokemuksista, noloimmista, parhaimmista, ensimäisestä. Ja seksuaalisuudesta, mitä seksi sinulle merkitsee.
  Saattaaolla aika arka aihe tms, mutta asia mikä sussa kiinnostais, koska vaikutat jotenki seksuaaliselta olennolta!

  Nimimerkki pervo

  VastaaPoista
 6. märkäpaita on seksikkäintä mihin nainen pystyy.

  kerro sun seksuaalisuudesta suuntautumisesta. jossain vaiheessa luulin että oot ihan lesbo, mutta tällä hetkellä keskeisimmät henkilöt sun ihmissuhderintamalla taitaakin olla miehiä? itse en tykkää luokitella itseäni, mutta bi jos joku, tosin miehiin päin. kerro sun kokemuksista naisten kanssa ^^

  VastaaPoista
 7. "Kerro seksistä, seksikokemuksista, noloimmista, parhaimmista, ensimäisestä. Ja seksuaalisuudesta, mitä seksi sinulle merkitsee."

  Tää vois olla mielenkiintoinen! Ja sit kysymyspostaus olis kiva. Vaikka ainaa yks postaus tietyistä kysymyksistä (mielenterveys, koulu...) yms ja aina kysymyspostauksen perään kirjotat seuraavan aiheen :O

  VastaaPoista
 8. Mie en oikein tykkää nui isotissisistä naisista.. Tai siitä, että mallit laitetaan usein noin "pornoihin" asentoihin ja ilmeisiin. Tulee olo, että naisia pidetään esineinä joita kuuluu vain katsella ja leikkiä heillä.

  VastaaPoista
 9. kysymyspostaus johon vastaat videolla!!:)

  VastaaPoista
 10. melkein kaikilla naisilla iha luonnottomat tissit nois kuvis =( mut joo pari iha kuumaa ;)

  VastaaPoista
 11. Minä toisoisin kuvia sun lolita ajoilta :D sivusi tsekkaan päivittän :)
  -KS-

  VastaaPoista
 12. Moi, tuli mieleen että missä päin nurmijärveä sä asut? Jos en siis oo ihan väärin ymmärtänyt :D Ite asun kans, ja aattelin ollaanko joskus saatettu vahingos törmätäkin jossain.

  - ET

  VastaaPoista
 13. Ihan pakko kysyä, mutta olitko se sä joka siinä oli länsiterminaalin eessä tiistaina, vai virnuilinko typerän näkösenä jollekki ihan randomille? : D Käveltiin siittä mun poikakaverin kans ohi (sellane hassunnäkönen tyyppi jolla oli isot venytykset) ja kahtoin sua monesti ja rupes jo hävettään ku kyyläsin vaan : D Mutta nii, oli ihan mielettömän mahtava nähä, melkeen tulin jutteleenki c:

  VastaaPoista
 14. http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php Käyppäs tekemässä testi, iha noin muuten vaan.. itse tein sen uteliaisuuttani.

  -KS-

  VastaaPoista