• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

ANONYYMI VS. ANONYYMI + VIDEOOOOOPERKELE !!!11

♪ Voi olispa aikaa jo kulunut tarpeeksi,
kuukaudet menneet ja sydän ois ehjä,
tai ettei ois hän lähtenyt sittenkään pois.

---


---

" Voisitko sä olla enempää itsekeskeinen tässäkin asiassa ? 
Oon kattonu mitä oon Facebookissa kommentoinu muille ku on 
Jesseä muistanu päivityksillä, niin sä olet mennyt vaan 
"I miss my best friend so much" sun muuta paskaa. Ihan oikeasti, 
annat muille sen kuvan, että SINÄ suret Jesseä eniten ja sä kerjäät 
huomiota tolla säälittävällä valittamisella. Kaikki varmasti tietää 
ilman joka kuvaan ja juttuun kommentoimistakin, että Jesse 
oli niin sun paras kaveri ja buhuu. Ja sama blogipostauksissakin. 
Muut kirjottaa Jessestä ajatuksia ja kuinka niitä surettaa asia. 
Sä et voi edes kommentoida muille, että hei otan osaa, vaan 
pitää enemmän hakea säälipisteitä muilta kuinka SINÄ 
vain oot menettänyt tärkeän ihmisen ja sulle pitää antaa 
huomiota ja ulista kui ne on pahoillaan sun puolesta. 
Mieti vaikka Jessenkin perhettä. Varmasti isompi pala kun sulle.

Ja tuli kans yks asia mieleen. Mahdoitko edes tietää 
kuin paha Jessellä oli olla? Jos olit yhtään samanlainen 
"paraskaveri" sille ku annat kuvan itsestäs sun blogissa, 
niin et varmasti tiennyt asiasta. Oot niin itsekeskeinen.

Mut hei voimii silti!!!!!1 "

VS.

Sinä anonyymi et kyllä yhtään "itsekeskeisempi" voi 
olla kun tulet muiden surua ns. arvostelemaan. Jos minä
 menettäisin parhaan ystäväni, en minä muille surkuttelisi 
"otan osaa" jos itse vellon kaiken surun keskellä!

Ja mitä tuohon "etkö tiennyt mitä parhaan ystäväsi päässä liikkuu" 
-juttuun tulee.. Minun yksi parhaista ystävistäni menetti veljensä oman käden 
kautta, ja heidän oma perheensäkään ei tiennyt mitä tämän nuoren miehen 
päässä liikkui. Joten ehkä kaikki eivät ole ajatustenlukijoita kuten sinä.

Kunnioittaisit Oonaa ja pitäisit mielipiteen omanasi jos 
et kerta pysty tästä Oonalle omilla kasvoillasi sanomaan. - M "

---

K i i t o s sinä Anonyymi ( jota sanon nyt M 'ksi ), joka tulit vastaamaan aikaisempaan Anonyymin kommenttiin. Itse mietin vastaukseeni täysin samankaltaisia toteamuksia ja lauseita, ja siitä olisi tullut tuhottoman pitkä kommentti, mutta sinä tiivistit kaiken tärkeän vain muutamaan lauseeseen ! Kiitos todella paljon kun puolustat minua noin, olen otettu .. :'-) ♥
   Tuo ensimmäinen Anonyymin kommentti loukkasi minua tosissaan. Se sai minut kyynelehtimään ja hetkellisesti todella vihaiseksi. Varsinkin sanat " Mahdoitko edes tietää kuin paha Jessellä oli olla? Jos olit yhtään samanlainen "paraskaveri" sille ku annat kuvan itsestäs sun blogissa, niin et varmasti tiennyt asiasta. " olivat totaalinen ja raskas piste i'n päälle.
   Olen kyllä monesti kuullut olevani itsekeskeinen, ja kai sitä sitä sitten jossainmäärin olenkin, mutta tämän asian suhteen on todella loukkaavaa kuulla jonkun mielestä olevan itsekeskeinen. Ja vielä se, että kerjäisin sääliä sillä että paras ystäväni on kuollut ? Tuota juu .. Itseasiassa tuon kommentin " I miss my best friend so much. " olen laittanut maksimissaan viiteen Jesseä muistavaan päivitykseen, joten hieman kummallista sanoa minua sääliä- tai huomiota kerjääväksi ? No mutta joillakin on näköjään "hyvä näkemys minusta, tunteistani ja siitä miten niitä käsittelen/ilmaisen". Sitten vielä tuo sarkastinen voimien toivotus .. Anteeksi vain sinä Anonyymi, olet mielestäni itse säälittävä, kun et voi minulle omin kasvoin tulla sanomaan mielipidettäsi minusta ja toiminnastani ! Tottakai Jessen perheelle tämä on paljon kovempi paikka kuin minulle, en ole väittänytkään että olen tässä maailmassa Jesseä eniten sureva ja kaipaava. Perheen sisäinen menetys itsemurhalle on helvetillinen taakka pitkän aikaa, varsinkin Jessen äidille. En voi kuvitellakkaan tunnetta, että oma lapsi riistäisi hengen itseltään .. Sitä asiaa ei varmastikkaan moni vanhempi pysty käsittelemään. Jesse oli paras ystäväni, joten tottakai kaipaan häntä aivan helvetisti ja tulen suremaan häntä vielä pitkään, mutta turha tulla sanomaan minulle että kerjäisin asian puolesta sääliä tai huomiota ! On muuten kumma, että vasta nyt saan tällaisen kommentin, olen kuitenkin menettänyt myös molemmat vanhempani ?
   Itseasiassa olen parhaan ystäväni kuoleman jälkeen ollut todella harvoin ihmisten ilmoilla täällä kotipaikkakunnallani, koska olen halunnut käsitellä asiaa yksinäisyydessäni, rauhassa, poissa ihmisten keskeltä. Se on minun tapani käsitellä surua. Jotkut ovat normaalisti ihmisten ilmoilla, minä en. Minä en kerjää säälipisteitä ihmisiltä, minä suren niin miten suren ja käsittelen asian miten käsittelen. On se jumalauta kumma, kun ihminen tulee noin minulle sanomaan, vaikka ei minua tunne. Ja sinä Anonyymi jos luet tämän, turha tulla sanomaan minulle että tunnet minut, sillä jos pystyt noin sanomaan niin et todellakaan tunne minua tai tapaani käsitellä surua. 

---


Voi helvetti sentään, vihdoinkin olen tyytyväinen ottamaani / muokkaamaani kuvaan !
Tätä ennen olen ollut yhtä tyytyväinen aikaansaannokseeni, kun otin tämän (kasvo)kuvan;
( Ok nuo kulmat ovat kamalat .. Onneksi kasvatin " normaalit " kulmakarvat takaisin ! )


---

Ps. Alan pian väsäämään postaus 
-pyyntöjä joita olen saanut !

29 kommenttia:

 1. kauheeta ku joku kehtaa tulla sanomaan noin sen jälkeen kun joku tärkeä ihminen on tehnyt itsemurhan.kyl se muakin kosketti ja paljon kun luin sen sun postauksen vaikka en teitä edes tunne.jotain rajaa tähä touhuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itseäkin ihmetyttää tämä Anonyymi ..

   Poista
 2. voi vitsi miten symppikselt vaikutit tos videolla :)

  VastaaPoista
 3. Oletpas kaunis!
  t.ella

  VastaaPoista
 4. Hmh, törkeetä. Voi olla että tää anonyymi ei ajatellu sanojaan.Tai siis varmaan liian pieni näkökulma maailmasta että voisi ajatella laajemmalta kannalta. Mut joo, onhan toi nyt kuitenkin naurettavaa, että joku puuttuu tommosiin asioihin ylipäätään kenenkään elämässä, ja vielä se ettei ole mitään muuta kun paha tarkotusperä. Lisäksi tieto/tiedottomuus Jessen olosta ei muuta sitä mihinkään, että Jesse ei olis tappanut itteään. Jokatapauksessaaaaa toivotan sulle paljon kaikkea hyvää ja niin. :)

  VastaaPoista
 5. Oikeesti en varmaan ikinä tuu käsittään miten typeriä ihmiset voikaan olla. Ton anonyymin kommentti sen taas todisti. En vaan ymmärrä tollasta käytöstä ja miten joku kehtaa suoltaa nimettömänä tollasta helvetin soopaa yhtään kenellekään, saati sit jollekin joka on just menettäny parhaan kaverinsa. Järki älä jätä...

  Anteeks koko vitun ihmisrodun puolesta, että joudut kuuntelemaan tollasta. Vielä ihmiseltä, joka väittää tuntevansa sut.

  Terkuin I, se sama Jesse-postaukseenkin kommentoinut. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä että sain edes jotain hyvää aikaan! Raivo nousi silmissä kun luin aiemman anonyymin kommenti, joten oli pakko avata suuni! -M

  (minä "M" olen tuppukyläsi tyttö, kuka tuli kehumaan paikallisessa baarissa sinun uskaltautumistasi puhua asioista avoimesti, jos nyt muistat tapahtuman :) )

  VastaaPoista
 7. oon jossain määrin samaa mieltä haukkuja anonyymin kanssa. Pidän sua kyllä hienona i ja kiinnostavana ihmisenä! Mutta samalla vähän oudoksun tapaasi lisätä jotkut haukkuma kommentit blogitekstiisi. Saadaksesi huomiota? Luonnollisesti. Ja Itse en pidä myöskään toisen kuoleman "hehkuttamisella" netissä. Eli pitäis kirjottaa koko ajan jotai niinkuin ano sanoikin.

  Ota tämä kritiikkinä älä loukkauksena! Ja en myöskään pidä anonyymin tavasta ilmaista asia vaikka totta olikin jossain määrin. Eli koita omaksi iloksesi olla kirjoittamasta nettiin näin koska suurimman osan ihmisen reaktio on sama kuin anolla. Kyllä ainakin itse huomaan että kirjoitti kuka vaan mitään surullista facebookkiin niin kyllä haukutaan, mutta selän takana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muakin on ruvennu vituttaan kun oona kirjottaa kommenteistä vähät väliä ihan omia blogipostauksia :<! Miks vitussa? Koska jos ei kaikki pidä oonaa jo säälipisteitä keräävänä niin myöhintään nyt. Ainakin minä...

   Poista
  2. Sillälailla. #1 Ano, tuon kommentin otinkin kritiikkinä, kiitos kun kuvailit tunteesi noin.

   Poista
 8. Kyl tää kaikki Oonan käytös viittaa säälinhakuun ja huomion kerjäämiseen. Kellä tulee ensinnäkään mieleen ottaa kamera mukaan kylppäriin kun menee sinne ranteet auki vetämään? hei helöy, aivan naurettavaa. Ja miten sun äidin ja isän kuolema liittyy tähän(kään) asiaan kun joku tulee sulle pelkkää asiaa kirjottamaan Jessen kuolemasta ja sun säälittävästä huomionhausta. Aika jännä juttu, että kirjotat täällä kuitenkin kuinka haluat surra rauhassa ystäväsi, ensirakkautesi kuolemaa ja silti kirjoitat surupostauksia tänne? Voit olla suru puserossa ilmankin moista käyttäytymistä. Toivottavasti saat itsesi kuntoon, näytät olevan aivan sekasin.

  VastaaPoista
 9. Minäkin kirjoitan blogiani omaksi ilokseni, aivan mistä haluan, siitä miltä tuntuu.
  Miksei Oona saa tehdä samoin? Kirjoittaminen on loistavinta terapiaa ja purkamista, erityisesti kipeistä asioista.

  "Oot sekasin" yms kommentit. Öö... Eikö se nyt ole aivan selvää että ihminen, joka on kokenut kaikkea tälläistä, on VÄHINTÄÄN jotenkin sekaisin?
  Miksei Oona saa olla sekaisin? Emmekö me kaikki joskus ole.

  Mitä Oona on tehnyt teille anonyymeille ansaitakseen moisia kommentteja?

  Viimeinen anonyymi oli musta kummallinen. Asiaa Jessen kuolemasta? Mitäs vittua? Mä olen menettänyt itsemurhan kautta kaksi parasta ystävääni myös, eikä kenelläkään tullut mieleenkään kertoa mitään vitun faktoja (joista eivät mitään tiedä!!) minulle.

  Anonyymi taisi itse kasvaa jessen ja Oonan perseessä, kun tietää kaikki asiat kerran tosi tarkkaan ja faktapohjalta?
  Eikö tää blogi sitäpaitsi ole K-18, joten miksi täällä hengaa kasa lapsia haukkumassa toisia?

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä ihminen, joka ei muista millään tavalla parasta ystäväänsä, on sairas.

  Teistä anoista kukaan ei varmaankaan ole ollut sairaalahoidossa? Meinaan mielenterveyspuolella. Siellä terapiamuotoina käytetään mm. kirjoittamista ja kuinka monesti avohoidossakin suositellaan päiväkirjaa vaikka mistä tekemisistään.
  Antakaa toisten kirjoittaa, vaikka niitä YHYY SÄÄLITTÄVIÄ surupostauksia.

  Heti kun ihminen näyttää surunsa, hän on säälittävä.
  Heti kun ihminen näyttää vaan elämänsä parhaat puolet, ihmiset kadehtii ha puhuu paskaa?
  Mitä täällä saa enää sanoa?

  Jos teillä on jotakin sydämellä, kanavoikaa paha olonne vaikka mun blogiin. Oona ei tarvitse yhtään teidänlaisiaan juuri nyt.
  Valitkaa joku muu kiusankohde vaihteeksi? Kyllästyttää todella katsoa tätä meininkiä.

  Mä luen tätä blogia, koska saan täältä voimaa.
  Koska Oona on vahva, se kannustaa taistelemaan monia muitakin.

  VastaaPoista
 11. te anonyymit sanokaapa sama ihan omalla nimellä?
  ihmiset suree ja käsittelee asioita ihan omilla tavoilla, en ymmärrä miks ei voi toisen surua kunnioittaa?
  Malla

  VastaaPoista
 12. Lita, et taida ymmärtää mitä kukin täällä kirjottaa. Ensinnäkään, kukaan ei ole sanonut Oonaa säälittäväksi. Säälin hakeminen ja säälittävä ihmisenä on kaksi eri asiaa. Onko joku väittänyt, ettei Oona saisi olla sekaisin? Sanottu on, että toivottavasti selvittää päänsä. Vai onko sinusta normaalia, että vetää ranteensa auki ja ottaa vieläpä siitä kuvia blogiinsa. Kenelle tulee edes MIELEEN tehdä niin. Sairaalahoidossa mielenterveyspuolella saatetaan kirjoittaa päiväkirjaa ITSELLEEN, tuskin siellä kehoitetaan tekemään yleinen blogi. Jos ei kestä kritiikkiä, tuskin kannattaa laittaa blogiansa kaiken kansan nähtäväksi. Sitäpaitsi, jos kommentoin omaa näkökulmaa asiaan, tuskin minun tarvitseee sinun blogiisi tulla Oonan kirjoituksista kommentoimaan? Kritiikki kuuluu elämään, ja se on vain nieltävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskoni kommentoi lyhyesti ja asiallisesti: Kuka on väittänyt, etten kestä kritiikkiä ? Minä vain vastaan näihin itseäni loukkaaviin kommentteihin aina sillointällöin. Ja huom. minua on täällä sanottu huomiohuoraksi ja sairaaksi, turha sitä kiistämään.

   Poista
  2. En kyllä yhtään kommenttia näe, missä sua huomiohuoraksi oltaisiin sanottu. Ja mitä tuohon kritiikkiasiaan tulee, niin jo se kertoo, että teet postauksen MINUN kommentistani (kiitos siitä!) kertoo, ettet osaa rakentavaan kritiikkiin suhtautua muuten kuin itseäsi puolustellen.

   Tohon kommenttiini kun vastasit, niin jos oikeasti surisit yksinäisyydessäsi, niin tee niin. Ei minua suoranaisesti kiinnosta lukea sun blogistasi monta samaa postausta kuinka Jesse, sinun ensirakkautesi (yhdyssana muuten, alkoi ärsyttää kun et osaa kirjottaa sitä sanaa yhteen.) tappoi itsensä. Ja vielä dramaattisemmaksi asia pitää sanoa "OMAN KÄDEN KAUTTA". Olisit vittu vaan sanonut, ettet postaile nyt koska paras ystäväsi on kuollut.

   Oletko muuten miettinyt, kuinka itsekäs Jesse oli tappessaan itsensä?

   Aikuistuisit jo, ja suosittelisin myös tutkituttamaan sinun skitsofrenian, jos tunnet ja näet Jessen vieressäsi.

   Ja Lita, Oonan tai Jessen perseestä ei kukaan ole mitään puhunut. Ja tämä blogihan ei ole K18, vaan "Sisältää K18 materiaalia".

   Poista
  3. Painu sinäkin nyt vittuun täältä kommentoimasta kun ei sunulla näköjään parempaakaan tekemistä ole :D Sinulla taitaa olla itselläsikin joku pakkomielle siihen, että sinun sanasi on se joka viimeiseksi sanotaan .. Hmmh, nojaa. Eikä huomiohuora kommentti ole tullut tähän postaukseen. BLOGINI ON K18, OTA SILMÄ KÄTEEN ! Alat olla jo niin säälittävän vittumainen ja itsekeskeinen paska etten julkaise kommenttejasi enää kertaakaan.

   Poista
 13. Kuka on sanonut että ei kestä kritiikkiä? Eiköhän tämäkin ole miten kukakin sen haluaa omassa päässään vääntää ;)

  Oona ei tarvitse kenenkään näkökulmia surunsa käsittelyyn.
  Oona myöskin kirjoittaa aivan itse omaan blogiinsa mitä haluaa. Keitä me ollaan puuttumaan siihen?

  Ja siis en: En todellakaan ymmärrä mitä ihmiset täällä kirjoittelee, enkä pahemmin haluakaan. Jos on niin alhainen, että puuttuu toisen parhaan ystävän kuolemaan ja sen käsittelyyn, niin en halua tosiaankaan ymmärtää.
  Raja menee mun mielestä siinä, että kuuntelee kun on tarve ja on tukena. Sanoo mielipiteen kun sitä suoraan pyydetään.
  Sitten shh, siitä ollaan hiljaa.

  Mua on aina huvittanut nää kritiikkijutut. Ei tää ole mikään perkeleen levyraati?
  Ei kenenkään tarvitse kuunnella herjausta tai muuta paskaa, jos ei halua.
  Kritiikkiä? TOISEN MENETYS ON ASIA, MITÄ EI KRITISOIDA. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa olla surullinen, ahdistunut, masentunut. Ei tunteita voi kritisoida. Paitsi ehkä elokuvia, mitkä kertovat tunteista.

  Mitä vertaistukiryhmät ovat? Onko sielläkin säälinkerääjiä ja huomionkipeitä huomiohuoria? Vain koska asiat sanotaan ääneen ja ihmisjoukossa, se tekee ihmisestä huomiohuoran.

  Onko kukaan koskaan kuullut termistä "avunhuuto"?

  Mä en ymmärrä.

  Menetyksen kokenut ihminen puhuu asiasta kun haluaa, miten haluaa ja sitä kunnioitetaan.
  Miksi nykyään lyödään jo maassa makaavaa?

  Tää blogi ei selkeästikään ole tarkoitettu eräille Anoille, vaan samanlaisista asioista toipuville ihmisille. Jokainen tuntee olevansa joskus yksin ongelmiensa kanssa, mutta on helpottaa nähdä ettei paini samojen asioiden kanssa yksin.

  Bloggaaminen on virkistävä tapa purkaa höyryjä! Mikään ei voita kunnon aggrepostaamista jostain Päivi Räsäsestä tai sormet hiessä kirjoittamista elämän pettymyksistä. heti helpottaa.
  Minäkin bloggaan Tuksun perseestä, koska jaan tuskani siten muiden onnettomien uhrien kanssa.

  Vidula päähän, ei mulla muuta. Lähe Oona bisselle jokupäivä! <3

  VastaaPoista
 14. Jaksuja ääliöiden kanssa ja kivaa juhannusta jo etukäteen :)

  -KS-

  VastaaPoista
 15. Oot niin uskomattoman kaunis ja ihana persoona! Itse en kestäisi hetkeäkään haukkumista(anojenkaan), mutta sä jaksat ja ignooraat ne. Löysin blogisi sattumalta ja luin sen kokonaan läpi samantien. Ihmettelen miten joku ketä on joutunut kestämään sellaisia asioita kuten vanhempien kuolema ja ulkonäön kannalta "riittämättömyys", voi olla näin vahva persoona. Blogista välittyy voima ja omana itsenä oleminen.
  Jaksamisia sulle nyt ja aina! :)

  VastaaPoista
 16. Okei kyllä oona teki virheen kirjottaessaan tästä "liikaa" nettiin, mutta jättäkää nyt herrajumala jesse rauhaan! Miksi tarvii ihmiesten sanoa sydämettömästi asiat näin? Ootte tainneet unohtaa että kysy ei ole nyt siitä mistä oona kirjoitti nettiin vaan SIITÄ MITÄ TAPAHTUI. Oonalla on varmasti paha olo niinkuin muillakin jessen läheisillä ja on tosi vaikea käsittää miksei ihmiset edes kunnioita jessen rauhaa?

  VastaaPoista
 17. Aiika typerää ja lapsellista käytöstä Anonyymiltä, täytyy myöntää. Mun mielestä jotkut asiattomat kommentit voisi jättää sinne oman pään sisään, eikä tarvitsisi muita ihmisiä tulla loukkaamaan. Olen puhunut ja jaksamista sulle, oot tosi nätti muuten :)

  VastaaPoista
 18. Vittu rupee raivostuttamaan tollaset idiotistiset kommentit. _Kukaan_ ei voi varmaksi tietää mitä 'toisen päässä liikkuu', tälläisiä tapahtumia ei varmuudella pystytä ennustamaan ellei ole joku perkeleen ajatustenlukija. Mua vituttaa että sulta yritetään viedä pois se sureminen joka sun kuuluu surra että voit jatkaa eteenpäin. Miettisivät saatana edes pikkuisen miltä tällänen omalla kohalla tuntuu. vielä suuremmalla syyllä ajattelua kannattaa harrastaa jos läheisen itsemurhan on joutunut läpikäymään, ja silti käy huutelemassa toisen blogiin.

  VastaaPoista
 19. ÄÄÄ pyydän anteeksi omaa kommenttiani! T. se jonka sanot videon alussa joka kysyi miksi et vastaa kommentteihin ja laita kom. pois. (+ kirjoitusvirhe hahah...)

  Ei munkaan ollut tarkoitus mitenkään painostaa sua tässä asiassa ja tunnustan olleeni väsynyt ja huonolla päällä kun noin totesin :( Ota ihan oma aikasi, eikä kaikkiin tarvitse vastatakkaan! Voimia sulle paljon ja anteeksi kovin.. Tuntuu tosi pahalta musta ja törkeeltä "pyytää" sua vastaamaan kun sun elämässä tapahtuu niin paljon muutakin. Toivottavasti et nyt ottanut liikaa paineta noista kommentteihin vastaamisesta :< Uskon kyllä että kaikki ymmärtää (ainakin järkevät, ei haukkujat) miksi ei heti sekunnissa voi vastata. Eli pyydän anteeksi ja anteeksi myös jos hoen nyt anteeksi koko ajan kun toi video säikytti!

  VastaaPoista
 20. Itsellä on kokemuksia liikaa nettiin kirjoittelemisesta. Pidin kanssa blogia omista tunteistani ja totta kai heti huomihuoraksi haukuttiin: totuus on se, ettei _kukaan_ voi havainnoida toisen tuntemuksia vierestä seisoen. Mullakin oli tosi pahoja jaksoja ja harva lukija todella ymmärsi. Toiset käsittelee suruaan eri tavalla, toisille auttaa kirjoittaminen. Kaikki ei oo sellasia päiväkirjatyttöjä, blogi on yleisempi nykypäivänä.

  Kaikista säälittävintä on, kun ihmiset luulee tietävänsä toisesta kaiken tietämättä kuitenkaan yhtään mitään. Sinä oot se joka tiedät totuuden itsestäs ja että sulla on niin paha olla.
  Nää Anonyymit jotka sua haukkuu, on epäkypsiä ihmisiä joilla ei oo paskan vertaa ymmärrystä. Masentuneet eivät todellakaan kerjää sääliä: blogiin kirjoittamalla mä sain selkoa ajatuksistani.

  Mutta Oona, sä oot aivan järjettömän vahva ja ihana ihminen! Jaksamista kaiken pahan keskellä: en sano kuten elokuvissa, että kaikki kääntyy paremmaksi, mutta jaksa!

  Rapavedenkin läpi syntyy sateenkaari.

  VastaaPoista
 21. Mä en ymmärrä miksi jotku ihmiset haluaa varta vasten loukata toista ihmistä?!? :D miksi käyttää niin paljon energiaa sellaseen? Mut tommosten ihmisten täytyy todellaki kahtoo vaan itteään peiliin, sieltä se vika löytyy. Miksi keskittyä negatiiviseen kun voi keskittyä johonki paljon parempaan? Kait ne ihmiset saa siitä jotain kiksejä ;) ovat ehkä kateellisia? Mut kyl ihminen saa kirjottaa ihan mitä haluu julkisesti kunhan se pysyy lain rajoissa tietty. Eikä siitä tarvi kenenkään alkaa uliseen. :D ja pitäs muistaa myös se, että ei blogi kerro ihmisestä ihan kaikkea ;) paljon jää kertomattakin asioita ja pelkän tekstin perusteella ei kannata alkaa ihmistä täysin analysoimaan. <3 satunnaisesti lueskellut tätä sun blogias :)

  VastaaPoista
 22. Ei perekele,pakko ny tulla kommaan munki : D. niiku toi yks saakeli ano tuola ylempänä sano ettei jasa lukia jottai valitus-postauksia koko aja samasta aiheesta, nii mielee heräs saman tien kysymys KUKA SUA PAKOTTAA LUKEMMAA TEKSTIÄ JOTA EI JAKSA LUKIA ? perekele oikiasti. niinja rakentava kritiikki on muuten eri asia kuin toisen lyttäämine. blogeja on erilaisia, valitkoon internetin ihimeellisestä maailmasta semmosen joka ei tiukkaa hiekkapersettään niin kovin hierrä, ja antakoon oonan kirjoitusten sun muiden tanssahdella miten oonan tunteet haluaa. sehän se monesti oloa helepottaaki. ja nää oona, "valita" vaa mite palio tohitkaa ja haluat, tämä on sun blogis eikä sun piäkkää piätellä tuntemuksias ja ajatuksias ! ps.missään kohdin en muute oo blogissas törmänny kirjotuksissas ns. turhaan valitukseen. helevetisti voimia, oot muute kova jätkä perkele \,,/ <3: levoton jalaka

  VastaaPoista