• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 9. heinäkuuta 2012

" Turpaan vedettävä huora ! ", vai mikä se oli ?

- Mitä tapahtui ? 
Eräs nimeltä mainitsematon mieshenkilö pimahti kännipäissään, töni sen verran 
pahasti päin seiniä ja huonekaluja, että tässä kasvoihin kohdistunut lopputulos;

19 kommenttia:

 1. voi kauhee mitä sulle on tehty!!!=( *halaus* Voimia mielettömästi!!! ihan hirveetä miten joku voi tehdä jotai tollasta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Kiitos halaus takaisin.* Tämä mieshenkilö ei ole koskaan aikaisemmin ollut väkivaltainen minua kohtaan, tämä oli ensimmäinen kerta.

   Poista
 2. Eipä voi paljoa enempää photoshopatulta näyttää ja eiköhän sun oma käytös taas tilanteeseen ole johtanut, joten iha turha vinkua täällä ja facebookissa sääliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäki siellä taas, pitää näköjään poistaa kaikki epämääräset fb kaverit ettei tarvii kuunnella tällasta :---D Kyllä tää naama näyttää ihan samalta in real life. Ok on vähä photaria käyttäny, ku hävitin finnit :(

   Poista
  2. Ikävä sanoo, mut toi tosiaan näyttää ihan photoshopatulta.
   Toivottavasti silmäni näkevät väärin.

   Poista
  3. Huoh. Olisin säälittävä, jos tuo olisi tehty photarilla.

   Poista
  4. Anonyymit ei oo näköjään koskaan saaneet haavoja koska just tolta ne näyttää ! Ihan aidon näkönen ja selvästi epäiliät luulevat elokuva haavoja aidonnäköisiksi kun todellisuus on tämä. Ei näytä Bic macci:kään ihan samalta kun mainoksissa vai?

   Poista
 3. Ilkeän näköiset mustelmat :( voimahali sinnepäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tossa tota mustelmaa oikee oo, toi verestävä haava on vaa aika ilkee tällasel ilmalla, vähänki ku hikoilee ni kirvelee ikävästi :s

   Poista
 4. mikä viiltohaava sulla on suupielessä?

  VastaaPoista
 5. btw, luin sun blogis edellisyönä. ei voi muuta ku sanoa et aika kovaa settiä :D mut hyvä blogi kaikenkaikkiaan.. sait uuden lukijan. t. sama anonyymi kuin edellinen.

  VastaaPoista
 6. Mikset sä oo ihmistenkaa jotka oikeesti ois sun kavereita/tykkäis susta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin, että nää ihmiset on niitä jotka oikeasti välittää.

   Poista
  2. Tuskin ne ihmiset olisivat exiäsi, jos ne _ihan oikeasti_ välittäis. Ne ei ole sun arvoisia, kun kohtelevat sinua noin, kannattaisiko jo tajuta ja vaihtaa seuraa?

   Poista
 7. Olisiko syytä tehdä rikosilmoitus?

  Hessu

  VastaaPoista
 8. Ai hemmetti ku näyttää kipeltä D: Toivottavasti paranee pian :)

  VastaaPoista
 9. pakko sanooo et kyl nuo o säälittävii jotka tulee sinuu arvostelee, antasivat vaa siun olla just tuommone ku oot! oon oikeesti kateelline kui rohkee oot ja oww oot just semmone ku ite tahot(: mitä vitu välii sillä muille on jos oisitki tuon muokannu? vaikka et sie kyl ees ois nii säälittävä toisin ku nuo anonyymit kommentoijat,,
  oot iha liia sulone ja oon lukenu usei siu blogiis ja miettiny et kunpa joskus ois itelläki rohkeutta olla tuommone niinku sie ja toteuttaa itteesä niiiku ite tahtoo.. muista olla aina oma ittes, äläkä jää liikaa miettii anonyymejä kommentteja!
  -ois aika kivaa tutustuuu sinuu jotenkii <::
  ps. asdad ite valitan tuossa jutussani kui perseestä anonyymit on mut sit laitan itekki tällee... mut jooo tää o positiivine kommentti nii ehkä tää o vähä eri asia(:?

  VastaaPoista