• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Miksi luet / seuraat blogiani ?

{ Silloin kun aloitin bloggaamisen, en olisi uskonut että 
blogiani tulisi joskus seuraamaan näin paljon ihmisiä. 
Jo yli 330 lukijaa, olen todella otettu ja iloinen tästä. }

Ja nyt tahtoisin tietää, että miksi juuri sinä luet blogiani ? :) ♥
Kommentteja, perusteluja, antakaa tulla ihan suoraan vaan.
Tosin, jos seuraat blogiani siksi, että olen mielestäsi nolo ja
itsekeskeinen huomionkerjääjä, ole suosiolla kommentoimatta.

35 kommenttia:

 1. Minkätakia siun toinen blogi on poistettu? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en millää jaksanu enää pitää sitä yllä .. Saa tää yks blogi kelvata vaan nyt :/

   Poista
 2. sun blogi on niin erilainen ja tää ei oo mikää massablogi niinku suurin osa, ja sun postaukset on mielenkiintosia ja sun persoona on itessäänki tosi mielenkiintonen. tykkään sun blogista ihan hirmusesti :)

  VastaaPoista
 3. Olen kiinnostunut erilaisten ihmisten elämästä, joidenka kokemukset poikkeavat omasta. (Yritän avartaa katsettani.)

  VastaaPoista
 4. Kirjoitat todella hyvin, asiat joista puhut blogissasi ovat mielenkiintoisia (vaikkakin myös surullisia välillä) ja olet muutenkin niin erilainen ja upea persoona, näiden asioiden takia tätä luen :)

  VastaaPoista
 5. Sä oot aito ja oma itses ja siks tykkään lukea postauksias. :) Tykkään siitä, kuinka kerrot kaikesta mistä tahdot.

  VastaaPoista
 6. ikiihana blogi, jossa kerrot omat mielipitees ja uskallat kertoo omasta elämästä! ja kun tää ei oo mikään ''täs ois nää mun tän päivän ostokset''-blogi niin tykkään tositosi paljon! ihana oona :)

  VastaaPoista
 7. seuraan blogias koska se on rehellinen, hienoselematon ja sun tyylis on mahtava :D

  VastaaPoista
 8. Olen aina ollut kiinnostunut ihmismielestä ja sen sairauksista. Sinun blogiasi olen jäänyt lukemaan, sillä kirjoitat hyvin ja kauniisti 'rumistakin' asioista. :)

  VastaaPoista
 9. Oot mielenkiintoinen persoona, kirjoitat hyvin, ja koska itsellänikin on mielenterveysongelmia - ja olen niistä kiinnostunut - on, no, "mukava" lukea muidenkin samankaltaisista ongelmista kärsivien elämästä :) jotenkin tähän sun blogiin vaan jäi koukkuun :) ja postausten ym. ulkoasukin on aina niin kaunis!

  VastaaPoista
 10. luen blogiasi, koska minulla on pikkuveli, joka on sijoitettu meidän perheeseen ja saan tästä jonkinlaista kuvaa, mitä hän mahdollisesti pienessä mielessään ajattelee (: tykkään myös mielipiteistäsi sekä omaperäisestä tyylistäsi ja kirjoitustavastasi.

  VastaaPoista
 11. mua ei kiinnosta yhtään mitkään kenkä/ruoka/käsityö/muoti/etc blogit, vaan just tämmöset jossa kerrotaan yhen ihmisen elämästä ja sen monimutkaisuudesta. on hienoo että uskallat kertoo ja puhuu sairauksistas ja muistaki asioista niinku ne on. oot tosi hyvä bloggaaja :-)

  VastaaPoista
 12. Luen tätä, koska vaikka kokemukseni poikkeavat omistasi paljonkin, koen jonkinlaista samankaltaisuutta kanssasi. Olen sinua kymmenisen vuotta vanhempi, lapsena ja nuorena aikuisena paljon kovia kokenut nainen. Nykyään elämäni on ihanaa ja niin onnellista, en olisi koskaan nuorempana uskonut tämän olevan mahdollista. Haluaisin sinunkin tietävän, että meidän kaltaisillamme on myös mahdollisuus ihanaan elämään ilman menneisyyden painoa. Toki menneisyys on aina mukana eikä sitä voi muuttaa, mutta vihasta, katkeruudesta ja toivottomuudesta voi päästä eroon - ja silti säilyttää oma persoona :) toivon sinulle kaikkea hyvää, kyllä sinunkin elämän paskasade loppuu joskus!

  VastaaPoista
 13. koska oot mielenkiintoinen persoona. kaikki se mitä olet kokenut ja koet, miten uskallat kirjottaa siitä ja vielä omilla kasvoilla. kaiken kokemasi takia tulee sellanen olo, että voiku vois sua ees vähä piristää jollakin tsemppaavalla kommentilla yms. oon kiinnostunut asioista joista kirjotat, osittain myöskin ammatin takia, johon valmistun ja koska haluan jatkaa opiskeluja sosionomiks.
  oot ehottomasti blogilistani top3 mielenkiintoisuudessa! :)

  VastaaPoista
 14. koska sä oot mielenkiintonen, kirjotat mielenkiintosast, salaamatta yhtää mitää :) ja ehdottomast paras blogi mitä mää luen :) kiitos, sä annat voimaa jaksaa!

  VastaaPoista
 15. Luen tätä koska, sun elämässä on monia semmosia puolia mitkä muistuttaa hyvin pitkälle mun elämää vaikka monet kokemuksesi poikkeaa omista kokemuksistani täysin. Oot tosi mielenkiintonen persoona ja sun blogi on yks parhaista mitä oon lukenu! Tässä aika lyhyesti. Kaikkea hyvää kuitenki ja jaksele! :-)

  VastaaPoista
 16. Koska blogisi on niin erilainen kun monet monet monet muut. Kirjoitat täysin asiaa, omista raskaista kokemuksistasi, ja niitä on mielenkiintoista lukea, koska tuollaisesta harvoin puhutaan, ehkä juuri siksi koska ne ovat äärettömän raskaita. Sekä kun kirjoitat jostain asiasta mielipiteen, osaat perustella sen :) Lyhennettynä; asia blogi!<3

  VastaaPoista
 17. Olen lukenut lähes alusta asti tätä blogia koska saan itse tästä voimaa jatkaa eteenpäin, muutenkin blogisi on mielenkiintoinen, ja tunnen suurta ylpeyttä sinua kohtaan koska uskallat kirjoittaa näitä asioita omilla kasvoillasi jne. Tämän blogin tulen joka päivä ensimmäisenä katsastamaan, ja odotankin aina innolla uusia kommentteja :) sinulla on siis yksi anonyymi lukija, joka seurailee tätä todella tarkasti. Onnea muuten poikaystävästä, ja toivottavasti asiat alkavat menemään parempaan suuntaan. <3 !

  VastaaPoista
 18. Sulla on mielenkiintoinen blogi, ja osat asioista mistä kirjotat ovat samanlaisia mitä munkinon ollut, ja kun tää ei oo mikään perus "massablogi". Ja oot oot mielenkiintonen persoona ja osaat kirjottaa tosi hyvin, ja vaikka en oo kauaa blogiasia lukenut niin luin aikasempia postauksia niin aattelin rupee lukee koska kiinnosti. Ja on mullakin ollut itseinhoa ja tuhoisuutta ja jonkinlaista masennusta aikaisemmin, mutta kun rupesin seurustelemaan nykyisen poikaystäväni kanssa niin oon päässyt siitä ihan hyvin yli.

  http://vimmumonsteri.blogspot.fi/ <- tsiigaile jos kiinnostaa :>

  VastaaPoista
 19. Kerrot avoimesti omilla kasvoillas omasta elämästäs rohkeesti,vaikka varmasti sataa paskaa niskaan ihan kunnolla välillä. Oot esimerkki vahvasta ihmisestä.

  VastaaPoista
 20. Oon seurannut sun blogia vasta vähän aikaa, mutta mun mielestä on mukava ja mielenkiintoista että puhut henkilökohtaisista asioista noin suoraan ja sulla on mielenkiintoinen tyyli yms.

  VastaaPoista
 21. Yksinkertaisesti postaukset pirun mielenkiintoista luettavaa, aihealueet liittyy sikäli vielä tulevaan ammattiin kun itse erikoistumassa mielenterveys- ja päihdetyöhön.

  VastaaPoista
 22. Tykkään sun suorasta ja kaunistelemattomasta tyylistä kertoa asioista. Koukutuin sun blogiin, kun löysin tänne sattumalta kesällä. Nyt käyn useinkin vilkuilemassa, että onko tullut uutta päivitystä. :)

  Vertaan sun ajatuksia ja tapoja käsitellä niitä omiin tapoihini ja musta on ollut jotenkin ihana huomata, miten kaiken ikäväkin keskellä sun teksteistä paistaa kuitenkin sellanen usko itseen ja tulevaan ja ihan mieleltön vahvuus.

  VastaaPoista
 23. Kaikki lähti sun häikäilemättömästä kauneudestasi. Selailin blogiasi ja kuvia sinusta -> liityin lukiaksi.
  Sit rupesin kuitenki lukee sun postauksii ihan ajatuksella ja tajusin kui vitun vahva ihminen voi olla!

  VastaaPoista
 24. Tää on vaan jääny päälle, aina tulee katottuu kun avaa koneen että jokohan sitä oonalta ois tullu jo uus postaus tai vastaavaa. Eniten ehkä kuitenkin herättää mielenkiintoa, ettet sinä jaksa esittää aina niin iloista ja että kaikki olisi hyvin vaikkei olisikaan (=rehellisyys!)


  // zombiepainter

  VastaaPoista
 25. Olen kiinnostunut blogistasi koska et häpeile näyttää todellisuutta, et kaunistele asioita ja olet ennenkaikkea rehellinen. Olen itse kokenut samankaltaisia asioita ku sä, tiedän ja ymmärrän mitä niiden käsittely on.

  VastaaPoista
 26. Alunperin löysin blogisi etsiessäni kohtalontoveria äitinsä itsemurhan kokeneelle. Ja lukiessani tekstejä koin saavani eräänlaista tukea edes juttelematta sulle ollenkaan. Lisäksi blogisi sisältö on salaperäisen esteettistä, mun makuuni:) Kiitos jokatapauksesta blogin ylläpitämisestä. Kiitos! :) <3

  VastaaPoista
 27. Mie oon kiinnostunu kovinki sinun blogista, löysin sen sattumalta ja kelasin sen heti alkuun että pääsisin kärryille. Kaiken kokemasi jälkeen, ihmettelen vain että miten voit olla hengissä. Siis, kunnioitan sinua ihmisenä ja oon tosi ylpee että oot jaksanu vaikka ja mitä, etkä oo lähteny pois. Mä ymmärrän muutamia asioita mitä oot kokenu, koska samankaltaisia asioita on tapahtunu mulle. Ei ehkä niin pahasti juuri mua satuttanut, mutta kuitenkin. Ja ihailen sua, ku uskallat kirjottaa sun elämästä paljon tänne blogiin. Sie oot kaunis ja vielä nuori, sulla on elämä edessä. Pää pystyssä vaan eteenpäin !

  Rakkaudella: Aleksi

  VastaaPoista
 28. Luen, koska samaistun moneen sun tekstiis, oli ne sitten sun mietteitä/ mielipiteitä/ tunteita tms, mutta silti. Ja uskallat olla mikä olet. Ja enemmänkin syitä on, muttei niitä osaa selittää.

  VastaaPoista
 29. Tykkään lukea blogeja, joissa on muutakin, kuin "tässä päivän asu" tai muuta turhanpäiväistä. Pidän erityisesti siitä, miten paljon henkilökohtaisiakin ja syvempiä mietelmiä kirjoitat tänne. Sun vahvuutes, jaksaminen ja selviytyminen on ihailtavaa :)

  VastaaPoista

 30. "Do not stand at my grave and weep,
  I am not there; I do not sleep.
  I am a thousand winds that blow,
  I am the diamond glints on snow,
  I am the sun on ripened grain,
  I am the gentle autumn rain.
  When you awaken in the morning’s hush
  I am the swift uplifting rush
  Of quiet birds in circling flight.
  I am the soft star-shine at night.
  Do not stand at my grave and cry,
  I am not there; I did not die."

  VastaaPoista
 31. Luen, koska tykkään todella paljon tyylistäsi kirjoittaa. :) Ja vaikutat aidolta ja mukavalta ihmiseltä.

  VastaaPoista