• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 2. lokakuuta 2012

Bloggauspyyntö; Oma hiuksien laitto ja meikkaaminen videolla.

Nämä kolme videota sisältävät 
meikkaamisen ja hiustenlaiton.

{ Juttua niissä riittää siitä sun tästä. }
---

Ja tässä kuvia lopputuloksesta;

Mitään muuta en yleensä PS'llä tee kasvoilleni, kuin korjaan 
joitain pieniä virheitä (finnit tms), häivytän tummat silmänaluset 
ja siloitan ihoani. Joskus muokkaan itselleni myös luomiväriä.

En käsittele kasvojani niin paljon, ettei minua tunnistaisi 
jos kävelisin kadulla vastaan meikittä ! Rajansa kaikella.

12 kommenttia:

 1. rakastan sun kaikkia eleitä kun ne on jotenkin niin ihastuttavia, meikkivideossakin tiputat jotain ja toteat vaan ''oho'' :D
  sun meikkaus vastaa tosi paljon mun tapaa väsätä vähän naamaa, mikä on mukava huomata. et selvästikkään välitä vittuakaan että millä taikavarvuilla sitä kasvovoidetta pitää muka läiskiä tai omista miljoonia erilaisia ihmekyniä ja aineita joilla yrittäsit vääntää jotain ihmevivahteita silmiin. mitä väliä niillä on jos lopputulos vähemmälläkin miellyttää itseään? miksi ees pitäis meikata erikoisemmin joka päivä? hiustenlaittoon kyllä käytit useempaa mömmöä kuin mä yleensä, muttet mitään liioiteltua. en nyt halua niitä loukata jotka kuluttaa aina hurjasti rahaa ja aikaa tämmöisiin systeemeihin mutta itte en siitä niin perusta.
  -ilri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ En todellakaan ole mikään meikkimonsteri .. Ja jos teen vahvan, voimakkaan meikin, käytän silmiin vain eyelineria, ripsaria ja luomiväriä. Ei siihen muuta tarvitse :)

   Poista
 2. Ihana nähä ja kuulla sun naurua ja hymyä. Oot vaikuttanut ulospäin jotenkin pirtsakammalta parissa viime postauksessa:) <3 Toiv. tuntuu myös sisäisesti siltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää paikkansa, olen ollut hyvällä tuulella, kiitos Miikan ♥ :)

   Poista
 3. haha oot ihana,monta kertaa sanot että tässä tää nyt on nyt on ihan hyvin ja sitte huomaat taas jotain 'eiku hetkinen,tuolla on vielä jotain' :D näitä videoita oli kiva katella!

  VastaaPoista
 4. Miten sulla ilmenee toi paniikkihäiriö? Itsekin epäilen kärsiväni siitä, mutta minulla on jokin kynnys mennä keskustelemaan siitä kenenkään kanssa.

  VastaaPoista
 5. Sul on ihanan muotoset kasvot! Mikset käytä jotai kevyttä poskipunaa tai viel parempi ois joku aurinkopuuteri korostaa sun poskipäitä? Tos videol just ihanasti toi valaistus korosti sitä poskiluun alapuolelle jäävää "lommoa" tai sitä tilaa haha, jos tiiät mitä tarkotan :D Luulen et sulle sopis tositosi hyvin vaaleenruskee tms väri siihe 'kuoppaan', tois sun kasvojen parhaat puolet esiin ! :) nii ja peeäs oot nätti!

  VastaaPoista
 6. Oona sä olet kaunis! Ei voi muuta sanoa! :) Ja kun asenne on kohdillaan (meinaan siis että olet paljon pirteämmän oloinen kun lähiaikoina) niin kauneus huokuu vielä enemmän susta.

  VastaaPoista
 7. Sä oot tosi kaunis ku hymyilet, hymyile vaan enemmän:)!

  VastaaPoista
 8. Ai vitsi miten ihanat hiukset!! Oot niin suloinen.

  VastaaPoista
 9. Herranjumala oot kaunis! Oikeesti, ihan helvetin kaunis nainen :)

  VastaaPoista