• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 16. lokakuuta 2012

I miss my best friend (video).

14 kommenttia:

 1. Vaikka Jesse ei ollu mulle mitään yhtä tärkeetä mitä se oli sulle, ni mä ajattelen sitä oikeesti joka ikinen päivä. En oikeestaan tiiä ees miks, vaikka tunsin jessen jostain 4 vuotiaasta asti, ni ei se ollu mun elämässä oikeen mitenkään viimesiin vuosiin, mut silti joka ikinen päivä se käy mun mielessä, enkä mäkään pysty käsittää sitä että se on poissa. Joka kerta töissä odotan että se tulis sieltä kulman takaa, koska se oli ainoo paikka missä sitä viimesen vuoden aikana näin. Pahoillani oon siitä että Jessellä oli noin huono olla että tommoseen ratkasuun pääty, mutta en silti ikinä anna sille anteeks ton suhteen mitä se sulle teki. Oon tosta niin vihanen oikeesti, etten pysty ees surra. Se on ihan pienestä pitäen ollu tosi herkkä ja semmonen haavottuva ja tietyllä tavalla ''heikko'', mut toi on oikeesti mun mielestä niin raukkamainen teko silleen ja oon siitä niin vihanen... Ei mitenkään pahalla Jessee kohtaan, ymmärrät kuitenki pointin... Väärin tottakai perhettä ja kaikkia muitakin läheisiä kohtaan, mut ykkösenä ajattelen aina sua siinä... En ite ikinä pystyis tehä tommosta semmoselle henkilölle mitä sä oot ollu Jesselle, ja Jesse sulle... En tosiaan tiedä mitä viime aikoina sen elämässä on tapahtunu tai muuta, mut jotenki ei voi ymmärtää, tuntuu et sullekki on tapahtunu niin paljo enemmän pahaa, mut silti sä viel jaksat, ni miten Jesse oikeesti pysty tehä noin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   ~ En itekkään tuu antaa Jesselle koskaan anteeks, mutta en kuitenkaan oo sille vihanen siitä mitä teki. En jostain syystä vaan pysty olla vihanen, vaikka mun pitäis tuntea suurta pettymystä ja vihaa. Näin sano mun psykiatrikin ..

   Poista
  2. Siis nii-in, jotenki ei haluis olla vihanen, vaan pelkästään kunnioittaa muistoa jne, mut oon silti ihan vitun vihanen.

   Poista
 2. tosi koskettava video. aloin oikeesti itkee. en voi kuvitelakaan mitä tunnet mutta silti haluan sanoa että "paljon voimia" en tiedä missä kunnossa itse olisin jos minulle olisi käyneet nuo asiat mitä sinulle on käynyt, mutta jos vain voin sanoa että olet vahva!

  VastaaPoista
 3. Koita jaksaa <3 :/

  VastaaPoista
 4. koskettava video. mua rupes ihan itkettämään.. mutta sä oot tosi vahva! paljon voimia sinulle <3

  VastaaPoista
 5. No mitä Jesse teki sulle edes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenko sanonut, että Jesse teki minulle jotain ? Ei, hän ei tehnyt minulle mitään pahaa, vain hyvää.

   Poista
  2. " Pahoillani oon siitä että Jessellä oli noin huono olla että tommoseen ratkasuun pääty, mutta en silti ikinä anna sille anteeks ton suhteen mitä se sulle teki"

   viitaten tohon jannan kommenttiin siis

   Poista
 6. Tää video kosketti niin syvälle. En voi sanoa, että tietäisin miltä susta tuntuu mutta ainakin ymmärrän. Siitä on nyt viikon päästä tasan 1,5 vuotta, kun mun serkku teki itsemurhan eikä oo ollut päivääkään etten ois häntä miettinyt. Vieläkään en pysty käsittää, kuinka mulle läheisin ja tärkein ihminen saatto tehdä niin. Kaikkea pahensi vielä se, kun kuoleman syytä yritettiin salata multa, vaikka ihmiset halus vaan suojella siltä minkä ties pahentavan mun oloo totaalisesti.

  Jokasta päivää vaan painaa niin tajuton ikävä:< Voimia sulle ihan älyttömästi<3

  -A

  VastaaPoista