• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Minä en aina jaksaisi enää jatkaa (video).


---


Tiia on aina niin kauniinan .. :) ♥

---
43 kommenttia:

 1. Voin suoraan sanoa että sä oot yks kauneimmista naisista mitä tiedän. Oot myös yks rohkeimmista ja vahvoimmista.

  Tiedän miltä tuntuu kun on arpia käsissäni, ite oon 15 vuotias ja mulla on käsissä ja jaloissa niitä todella paljon. Ne tosin ovat tulleet leikkauksista mutta silti en piilottele niitä sillä ne kertoo elämästä, kokemuksesta ja siitä mistä kaikesta on selvitty.

  Toivotan sulle kaikkea hyvää ja pidän sulle peukkuja, tiedän että selviät kaikesta! ♥ On ollu ihanaa lukea sun blogia. Osaat kirjottaa ja lisäks kirjotat yleensä täysin asia tekstiä.

  VastaaPoista
 2. Ihailen aina sun kulmakarvoja ja erityisesti hiuksia! :) ♥

  VastaaPoista
 3. Teki niin pahaa katsoa toi video. Ja varsinkin siinä vaiheessa nous kyyneleet silmiin, kun sanoit ettei sulla ole kavereita, koska mä pystyn niin samaistumaan tohon. Ihan kamalasti haleja ja voimia sulle oona! Sä oot joutunut kestämään ja kokemaan ihan liikaa kaikkia kamalia asioita, mutta mä tiedän että sä selviät. Oot niin rohkea tyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Itselläkin teki pahaa katsoa video uudestaan ..

   Poista
 4. En voi sanoa, että tiedän mitä koet, mutta itse olen myös menettänyt todella läheisen ihmisen neljä vuotta sitten, jolloin olin itse todella hajalla. Tämä on klisee, mutta aika parantaa haavat. Tuo henkilö säilyy yhä osana elämääni ja on aina muistoissani. Vieläkin hänen ajattelemisensa on tuskaista, mutta otan päivän kerrallaan ja yritän pärjätä. Toivottavasti sinäkin pärjäät.

  Joskus on hyvä avautua ihan vaikka videolle, että saa purkaa asioita. Sinusta kyllä huomasi että sinua ahdistaa ja olet todella surullinen asiasta. Itsellänikin kyyneleet valuivat videota katsellessa. Toivon kovasti että selviät ja jaksat. Paljon tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon myös itse siihen että aika parantaa haavat. Ja että alamäen jälkeen tulee aina ylämäki .. :)

   Poista
 5. Näissä sinun kuvissasi on sitä jotain. Maailmanluokan filmitähden karismaa ja kauneutta. Upeita ja olet todella, todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt, katottuani ton videon, ei voi muuta kuin ihmetellä, miksi sulla ei oo kavereita. Olet ihana, rohkea ja tosi sympaattisen oloinen. Itselläni ollut koko yläasteen ajan samat fiilikset tosta, ettei kukaan halua olla mun kanssa. Se tuntuu välillä tosi rankalta, mutta pitää muistaa, että meissä ei oo mitään vikaa, me ollaan hyviä ihmisiä just näin.

   Voimia ihan hirveesti! <3

   Poista
 6. Nää on näitä päiviä kun toivois että täällä bloggerissa olis mahdollisuus laittaa yksityisviestiä. En voi sanoo oikeen muuta kun että voimia. :/ Koita jaksaa! Auttaisin jos voisin. :')

  VastaaPoista
 7. Oona, oot rohkein ja kaunein nainen kenet tiedän. Voimia sulle!
  puss och kram! ♥

  VastaaPoista
 8. Oot tosi kaunis & sun kaverisi myös. (: En pidä tuota videota mitenkään säälin kerjäämisenä, minun mielestäni oot rohkea ja vahva että pystyt puhumaan vaikeista asioista ja uskallat ottaa videota missä itket, itse tuskin pystyisin siihen.. Ja anteeksi jos tämä kuulostaa tunkeilevalta, mutta mietin välillä tätä sun blogia lueskellessa ja kun mainiit Jessen, että miksi hän tuli siihen päätökseen? Mutta en halua udella kumminkaan. Olet oikeasti vahva ja kaunis nainen! Tää on varmaan aika kliseistä, mutta isoimmankin alamäen jälkeen tulee ylämäki!♥ (: Toivon että sun asiat menis paremmin ja eiköhän ne vielä tulekkin menemään. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että koskaan puhun Jessestä enempää kuin olen jo puhunut.. Haluan kuitenkin säilyttää tietyt yksityiskohdat sisäpiirin tiedossa. Kiitos paljon ♥

   Poista
  2. Ja piti tulla vielä tähän postaukseen kommentoimaan, että mä uskon että (viimeistään) kun saat Miikan viereesi pidemmäksi aikaa niin sun asiat menee paremmin. :)
   Itse olin pari vuotta sitten masentunut & itsetuhoinen ja se oli silloin pahimmillaan jne,jne,jne,jne, mutta sitten tutustuin nykyiseen poikaystävääni & hän sanoi minulle juuri tuon lauseen "isommankin alamäen jälkeen tulee ylämäki". Joka oli varmaan sillä hetkenä piristävin asia mitä mulle oltiin pitkään aikaan sanottu + että hän oli tukemassa mua ja sai mua oikeesti piristettyä ja onnelliseksi. Ajattelin joskus että tuskin hän mua kauaa jaksaa katella, mutta on meillä ollut omat ylä-&alamäet ja niistä ollaan yhdessä selvitty & tässä kuussa tuli 1v&8kk täyteen. ♥ (:

   http://vimmumonsteri.blogspot.fi/

   Poista
 9. Oona-pieni.
  Mulla on ollut jo kauan kauhea halu tutustua suhun paremmin. Ja ton videon myötä mun on vaan PAKKO uskaltautua ja pyytää: saanko lisätä sut vaikka facebookissa (meillä on yksi yhteinen tuttu, joten löydän sut)?
  Mulla on kauhea huoli susta vaikkei tunnetakaan tän paremmin, mutta oon aika samassa tilanteessa kavereiden suhteen - nykyään vähän paremmassa - mutta kuitenkin. Ja jotenkin... Vaikutat niin aidoilta ja rehellisen rohkealta ja upealta ihmiseltä että haluisin kokeilla tutustua suhun. En säälistä, vaan ihan aidosti.

  Vastaa mitä vastaat, mutta pärjäile. ♥

  PS. Sulla on kaunis ääni, jopa itkuisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voit lisätä kaveriksi :) Kiva tutustua uusiin ihmisiin !

   Poista
 10. Ootko miettiny et oot ite ajanu osan sun kavereista pois, vaikka ne ei olis tehny sulle yhtään mitään? Neki ihmiset ketkä on yrittäny ottaa suhun jotain kontaktia, oot ajanu pois ilman että niille on ees selvinny miks yhtäkkii et ookkaa enää vaa puhunu mitää?

  VastaaPoista
 11. Musta ihmisten PITÄIS näyttääkki paljon enemmän miltä oikeasti tuntuu, ja sanoa se ääneen. suomalaisten perusvika, mitään ei voi näyttää itestään.. Mustoot tosi rohkee ko pystyit oikeasti puhumaan asiasta, heti paljon vaikeempaa ko esimerkiks kirjottaminen. Tsemppejä, ja jokseenki tiedän miltä tuntuu tuo mistä puhuit.. Eräs ihminen on yrittäny itsemurhaa, osittain mun takia. se on ihan kamalaa se syyllisyyden tunne, mutta ei ihminen VOI ottaa syytä niskoilleen (ees osaksi) toisen ihmisen huonosta valinnasta. Itsemurha ei oo ratkasu, tiiän, kaikki jauhaa sitä mutta niin se on.. ei se ratkase mitää. Oot tosi rohkea nainen isolla ännällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos. Itsemurha ei tosiaankaan ole ratkaisu .. En tosin tiedä mikä se sitten on.

   Poista
  2. Musta se on huono tekosyy paeta kaikesta minkä vois vielä selvittää näkemällä vahan vaivaa. :/ toki tilanteita on erejä.

   Poista
 12. Tahtosin vaan ottaa sut syliin :( Tuli ihan kauhee olo nähdä sut tollasena...
  Mulla meni 5vuotta alkaa käsitellä parhaan ystävän itsemurhaa, kielsin koko asian kokoajan. Jokaisella on oma tapa käsitellä asioitaan, ja se on vaan hyvä.

  Voimahali ja vahvuusrutistukset täältä. Oot ihanin, tsemppiä!

  VastaaPoista
 13. voi ei :( sun täytyy vain yritää pärjätä, se tulee olemaan vaikiaa mutta sä oot niin vahva nainen, että sä kyllä pärjäät! Sun täytyy pärjätä! En väitä että tietäisin miltä susta tuntuu mutta mä voin vain kuvitella sun tilanteesi. Sä oot vahva nainen, sä pärjäät. :)

  tiedän että en edes tunne sua mutta musta tuntuis että mä silti jotenki ymmärrän sua. tää kuulostaa varmaan ihan oudolta mutta mä välitän. Ja sulla on paljon ihmisiä jokka välittää myös. Pidä pintasi tyttö :)

  Essi♥

  VastaaPoista
 14. Oot todella kaunis. <3

  Mä voin vaan kuvitella miltä susta tuntuu. Mun paras kaveri on nyt vaikeassa leikkauksessa aivokasvaimen takia. Pelkään niin paljon, etten oo koskaan pelännyt näin paljon. En tiedä mitä teen ilman häntä..

  VastaaPoista
 15. todella rohkea veto tehdä noin rohkea video. ihailen suuresti! itellä takana jo 9vuoden masennnus koulukiusaamisen johdosta. (postraumaattinen stressi/depressinen epävakaapersoonallisuus on viimesin diagnoosi) en ole kokenut läheisen kuolemaa, mutta pystyn samaistumaan tunteisiisi. minuakin ahdistaa, monestikin päivässä. mietin lähes kokoajan kuolemaa, vaikka olisinkin hyvällä tuulella. tunnen myös oloni yksinäiseksi, kaikki läheisimmät kaverini/ystäväni asuvat muualla. tunnen myös oloni yksinäiseksi, koska ongelmistani ei tiedä kuin muutama ihminen, eivätkä hekään aivan kaikkea. toivottavasti minullakin olisi jokin päivä rohkeutta tehdä tuollainen video.

  jos tiemme joskus kohtaavat, minäkin haluaisin tutustua sinuun :) koska rikkinäiset ihmiset pystyvät ymmärtämään toisiaan paremmin kuin ehjät.

  VastaaPoista
 16. Aloin itkeä, kun katsoin tuon videon. Olen itse samassa tilanteessa, eräs minulle rakas poika kuoli toukokuussa. En ole vieläkään täysin tajunnut tapahtunutta.. ja sitä että hän on poissa lopullisesti. Itse uskon, että tapaamme vielä toisella puolella, ja uskon että sinäkin tulet vielä tapaamaan Jessen. Sitten kun on sen aika, mutta vielä ei ole sinun eikä minun aika lähteä, vaikka kuinka siltä tuntuisi.
  Pystyn samaistumaan myös tuohon yksinäisyyteen.. ymmärrän sinua.

  Stay strong!

  ps. olet kaunis

  VastaaPoista
 17. Oot ehkä hei ihanin koskaan ikinä <3
  pusu ja halaus sinne!

  VastaaPoista
 18. Uskon että suhun sattuu ystäväsi takia ja PALJON.

  Surusta ei pääse ikinä eroon, sen kanssa oppii elämään.

  Koitathan muistaa ystäväsi sellaisena kun hän oli, hän elää sun sydämmessäsi ikuisesti.
  -KS-

  VastaaPoista
 19. Riipaisi sydäntä katsoa tuo videopostaus. Paljon jaksamista ja voimia sille suunnalle. Niin lattealta kuin tuo kuulostaa, mutta muuta ei nyt oikein osaa kirjoittaa täältä ruudun toiselta puolelta.

  VastaaPoista
 20. Sä olet sydäntäraastavan kaunis.

  VastaaPoista
 21. en osaa sanoa asioita niinkuin haluaisin.. mutta voimia! <3

  VastaaPoista
 22. Täytyy sanoo et mahtava blogi! Ja upee nainen. Arvostan.


  http://bestieverhas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. Voi oonarakas <3 tosi paljon voimahaleja sinulle !

  VastaaPoista
 24. Harvoin kommentoin kenenkään blogiin. Harvoin avaan videoita postauksissa, mutta sun blogissas en pystyny pysymään erossa kummastakaan. Rakastan sun ääntäs, sä olet valtavan kaunis ja vaikutat ihanalta ihmiseltä, jolle on vaan tapahtunut pahoja asioita.

  En voi käsittää miksei sulla ole ystäviä, vaikka toisaalta niitä ei ole mullakaan.
  Kommentoin tähän hiukan vanhempaan postaukseen kahdesta syystä:
  1) oon tän aamun aikana kahlannut sun blogia läpi
  2) tänne ei kovin helposti eksytä lukemaan kommenttiani

  Haluaisin auttaa sua jotenkin, haluaisin olla ystävänä tai kaverina, jonkinlaisena tukena jos sellaista kaipaat. En tiedä päästäisitkö sä elämääsi loppujen lopuksi mua laisinkaan, mutta haluaisin yrittää. Meitä yksinäisiä on täällä liikaa.

  VastaaPoista