• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 5. marraskuuta 2012

Vain kuva, muuta ei tarvitse.


Ps. Olen sairastanut syömishäiriötä.

29 kommenttia:

 1. :(( et oo läski.. :<
  rikkinainenelama.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. voi ei... älä tee tätä ittelles! olet kaunis, hoikka ja vahva nainen. sä et tarvi tällästä :)

  VastaaPoista
 3. Itsestä tuntuu samalta, olen myös sairastanut syömishäiriötä anoreksiasta aina bulimiaan, koska jälleen tuntuu siltä, laihdutan.

  VastaaPoista
 4. Tee postaus syömishäiriöstäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei nyt ole syömishäiriötä, mutta voin tehdä menneestä sh'sta kyllä postauksen.

   Poista
 5. aivan kauhiaa :-( älä tee itelles nuin! Oot vahva ja kaunis nainen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos .. ♥ Mutta tämä ei ole niin yksinkertaista :(

   Poista
 6. Tiiän, ei oo hyvä kysyä mutta millä sä viillät ittees? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikon sheiverin ja sillä terällä sitten vaan ..

   Poista
 7. voimia kamalasti. noi jäljet muistuttaa omiani. ja teenki ne samalla tavalla.

  mie toivon, että pystyisit lopettamaan.

  VastaaPoista
 8. ....huomiohuorausta? Ehei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh, sielä taas joku muka tuttava tai joku muu vastaava "muuten vain vittuilen" anomyyni huutelee. Jos et ole huomannut, tämä blogi on MINUN TARINANI TÄYSIN AVOIMESTI. Joten ei, en hae tällaisilla kuvilla EDELLEEKÄÄN huomiota, vaan haluan näyttää ihmisille, tässä blogissa joka on kuin päiväkirjani, sen mitä oikeasti tapahtuu ja mitä tunnen.

   Olen saanut näitä helvetin noloja huomiohuora kommentteja bloggauksen alusta asti, enkä edelleenkään sanoisi itseäni sellaiseksi, ihan tiedoksi vain ;)

   Poista
  2. Pakko kommentoida etten ainakaan itse pidä huomiohuoraamisena.... musta on hienoa että pystyt kertomaan noin avoimesti asioistasi, kiva tietää että täällä on muitakin samojen ajatusten kanssa painivia. mutta koita nyt löytää jokin muu tapa purkaa ahdistusta :( voimia!

   Poista
  3. Kiitos paljon ♥ Jos lukee blogini historiaa, saisi enemmän käsitystä siitä mikä tämän blogin tarkoitus on. Ja se ei todellakaan ole hakea huomiota jollain viiltelyllä tms.

   Poista
 9. Voi et todellakaan ole läski, olet yksi kauneimpia ihmisiä joita olen nähnyt. Älä tommosilla sanoilla riko ihoas.

  VastaaPoista
 10. Kiitos sinulle rohkeudestasi puhua vaikeista ja pelottavista asioista, jotka monesti halutaan vain lakaista pöydän alle. Sinä olet todella rohkea ja vahva, kun kirjoitat tätä huolimatta siitä, miten asiatonta ja loukkaavaa kommenttia jatkuvasti ihmisiltä saat. Siksi haluankin nyt kommentoida ja kertoa, että kirjoittamisella on merkitystä. Kirjoittamalla voit muuttaa asioita, ainakin vähän. Minun kohdallani sinä ainakin niin teit.

  Sinun blogisi on koskettanut minua varmasti enemmänm kuin mikään aikaisempi lukemani. Olet kirjoituksillasi saanut minut käymään läpi melkoisen tunteiden kirjon. Paljon sellaisia tunteita, mitä en ikinä ennen ole kokenut. Ja mikä tärkeintä, olet antanut minulle uutta perspektiiviä elämään. Kliseistä ehkä jonkun mielestä, mutta totta. Nyt ymmärrän asioita, jotka ennen olivat minulle täysin vieraita.

  Voin myöntää, että olen itse päässyt elämäni suhteen helpolla. Siinä missä sinulle tuntuu mahdottomalta ymmärtää, millaista on ollut elää turvallista ja rakkauden täyteistä lapsuutta, onnellisena, minun on tuntunut mahdottomalta ymmärtää mitään muuta. Se on aina ollut itsestäänselvyys, vaikka ei saisi, koska se on aina ollut niin. Kuitenkin tämän blogin kautta olen pienen hetken ajan kävellyt sinun saappaissasi, nähnyt sinun silmin, kokenut sinun tunteesi ja kuullut ajatuksesi, ja se on oikeasti muuttanut jotain.

  Ilkeät kommentit varmasti satuttavat, siksi en halua sanoa että "älä välitä". Joskus ihmisten, joiden elämä on aina ollut turvallista ja helppoa, on vaikea ymmärtää elämää, joka ei ole. Tiedän sen, koska nyt vasta ymmärrän, miten naiivi olen itsekin ollut. Olen kuitenkin ymmärtänyt pitää turpani kiinni enkä ole sanonut ilkeitä ajatuksiani ääneen. En halua sanoa, että yritä ymmärtää heitä, jotka laukovat loukkauksia, mutta ehkä sen voi jotenki ymmärtää, että he eivät vain ymmärrä. Ehkä se on heidän onnensa, kukapa ei mielummin eläisi tietämättömyydessä?

  Taisi olla sekavassa mielialassa kirjoitettu sekava kommentti, pahoittelen. Tiivistäen: Kiitos.

  - Sani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hymyilin, kun luin tämän kommentin. Kiitos todella, todella paljon ! ♥ En voi olemassa olevin sanoin kuvailla kuinka iloinen olen siitä että blogini oikeasti koskettaa ihmistä :) Kiitos ♥ !

   Poista
 11. Voi ei Oona. Tuntuu kauhealta tuntea, miten huono olo on sinulla ollut tuon kuvan aikaan. Tuntuu ahdistavalta, sillä sinulla on uskomaton kroppa, upeat kasvonpiireet ja olet persoonallinen. En millään haluaisi uskoa, että noin kaunis kroppa ansaitsisi tuollaisia tekoja. Voimia hirveän paljon ! ):

  VastaaPoista
 12. Oona oot kaunis ja vahva nuori nainen, koita olla tekemättä ittelles pahoja.. Ja muakin kiinnostais kuulla sun sh tarina. Ja vielä ton yhen anonyymipellen kommenttiin.. Mun mielestä oot rohkea ja vahva kun pystyt ja haluut kertoo tarinaas ihmisille julkisesti, ja vielä omalla kauniilla naamalla ! (: musta oot tosi rohkea ja vahva. <3 ja osa ihmisistä saattaa just löytää apua tai tietoa täältä sun blogista. :-) mä tykkään sun blogista vaikka se ei oo aina ilosta tekstiä, mutta silti tää on jostain syistä yks mun lemppari blogeista mitä seuraan ! :-) pysy vahvana ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Yritän parhaani. Kiitos paljon ;-;

   Poista
 13. Hui apua.. Oona olet todella kaunis tyttö, etkä todellakaan ole läski. ♥ Tekee pahaa tietää että sinuun sattuu noinkin paljon, että haluat satuttaa itseäsi. Hienoa kuitenkin että kerrot täällä asioistasi, moni pystyy varmasti samaistumaan.. Voimahali & rutistus sinne ♥

  VastaaPoista
 14. Aloin vasta lukemaan sun blogia ja luin yhtenä iltana/yönä n.3h putkeen, en edes malttanut laittaa nukkumaan ! oot niin kiinnostava ja persoonallinen ihminen ja uskallat olla omaitsesi. Ja myönnän sen, että ennen pidin viiltelykuvia tms.huomionhakuisena, mutta sinä,sun blogi ja sun tarinat käänsi totaallisesti kaikki päälaelleen. Herää niin monta kysymystä - Miten jaksat? Miten voit? Miten voi olla nuin vahva ? ja vaikka mitä muuta. Ja voi herranen aika kuinka ihmeellisen kauniit ja persoonalliset sun kasvot on ! Järkytyin kun katsoin kuvia, joissa näkyy jalkojesi viillot, niin kauniit jalat, mutta niin monta viiltoa. Ja mua pistää niin vihaksi nuo henkilöt, jotka haukkuvat sinua täällä huomiohuoraksi, mutta herranjumala minkä takia he sitten edes lukevat blogiasi jos olet heidän mielestä huomiohuora ? En voi käsittää miksi nuin persoonallista ja upeaa ihmistä pitää tulla haukkumaan, tietävätkö he muka todelliset tunteesi ja ajatukset kun sinulla on huono olla - no ei todellakaan... Mutta sinä, ihana Oona, tsemppiä sulle <3 ! xoxo

  VastaaPoista
 15. Voi ei, aivan käsittämättömän ihana kommentti ;--; Kiitos todella todella todella paljon ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sää ansaitset vaan tuommoisia kommentteja :) (olen tuo sama anonyymi sama anonyymi)

   Poista