• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Elämää, ei sen enempää.

Maanantai 14.01.'13

Oikeastaan normaalit päiväni alkavat jo aamuyöstä. Heräilen öisin todella usein, tällöin nousen sängystä, pukeudun valkoiseen aamutakkiini, menen parvekkeelle tupakalle ja tulen sitten takaisin sänkyyn nukkumaan .. Nousen yleisesti ottaen valveille 8-10 aikoihin. Ensimmäisenä käynnistän tietokoneen, jonka avautumisen aikana laitan 3 isoa kupillista kahvia valumaan. Tsekkaan kaikki käyttämäni sivustot, Blogger, Facebook, Weheartit, GIFYO ja Iltalehti, juoden kahvia ja käyden vähänväliä tupakalla. Tällä tavalla minä herään. Tähän saattaa mennä jopa tunnista kolmeen tuntiin. Joskus jumiudun koneelle syventyneenä bloggaamaan. Näin kävi myös maanantaina.


Klo 11 aikoihin raahasin ruhoni kirpeässä pakkassäässä paikalliseen kirjastoon. Mukaan tarttui 12 kappaletta Kauneus & Terveys -lehtiä. Näiden avulla on hyvä tappaa aikaa. Ja joskus naistenlehdistä saa hyviä postausideoita ! Oletteko huomanneet tällaista ? Ainiin, ette voi kuvitellakkaan kuinka paljon katseita keräsin tällä lyhyellä matkalla .. Unohdin kokonaan mustan silmäni, joten unohdin myös aurinkolasit kotiin .. Kristus sentään, tuntui jopa siltä, että kirjastotäditkin olisivat olleet minulle ystävällisempiä kuin aikaisemmin.


- - -

Tiistai 15.01.'13

Makasin koko päivän sängyssä katsoen ohjelmia netti tv'stä. Hulluna häämekkoihin, Näkijä, Criminal Minds & Salatut elämät. En jaksanut tehdä mitään, olin nukkunut maanantai - tiistai välisen yön niin huonosti kuin yön voi vain nukkua .. Hyvä kun jaksoin nousta sängystä edes vessaan, tupakalle tai syömään. Kyllä minä selailin jossain vaiheessa sängyssäni kone sylissäni myös ulkoisen kovalevyni kätköistä vanhoja valokuvia ja löysin kuvan rippijuhlistani, jossa olen äitini (R.I.P.  23.12.'08) ja isäni (R.I.P. ♥ 07.03.'12) kanssa. Olisimpa vielä tuon näköinen, katsokaa nyt käsiäni ja jalkojani ! Niin kauniit, verrattuna nykyisiin arpia, tarinoita täynnä oleviin raajoihini .. Tuolloin en ollut väleissä äitini kanssa, enkä oikeastaan myöskään isäni kanssa. Olin siis jo asunut 2 vuotta sijaisäitini (äitini siskon) luona lastensuojelun sijoittamana.


Puoli 3 muistan, että ei perkele, minun pitäisi olla tunnin sisällä salilla. Kyllä, luitte oikein, salilla. Selvisin kuitenkin mahdottomasta; Laittauduin nopeasti, ja lähdin matkaan törkeässä koomassa. Kävin siis allekirjoittamassa vuoden sopimuksen keskellä Nurmijärven kirkonkylää sijaitsevalla salilla, ottauttamassa itsestäsi valokuvan salikorttiin ja mukava nainen esitteli minulle kaikki tilat. Aloitan tällä salilla siis tiistaina 22. päivä tammikuuta. Ihanaa saada jotain tekemistä muuten niin tylsiin ja mitään sanomattomiin päiviini. Parkkipaikalla törmäsin vanhaan media-alan opintojen luokkalaiseeni, joka oli juuri tullut tältä salilta. Tuli puhetta, että voisimme alkaa käymään siellä yhdessä. Olisinhan se ihan kiva saada treeniseuraa .. :)

Kotiin päästyäni olo oli
kuin keitetyllä spagetilla.
Suoraan sänkyyn ja
netti tv'n ohjelmia taas
pyörimään muutamaksi
 tunniksi. Siinä se päivä
sitten meni. Puoli 10
lääkkeet naamaan ja
sitten nukkumaan (Y)

- - -
Keskiviikko 16.01.'13

Avattuani silmäni, oli kummallisen kirkasta. Kello olikin jo 12:30, tuli ainakin nukuttua ! Törkeässä tiltissä vielä puoli 3 aikaan, vaikka olin juonut sen normaalin määrän, 3 isoa kuppia mustaa kahvia. Aamu, tai no oikeastaan aamupäivä menee samoin kuin maanantaina, eli samoin kun lähäs aina.


Vasta 4-5 aikoihin jaksan pukeutua ja lähteä kauppaan ruokaostoksille. Jälleen kerran tsekkaan Nurmijärven Supermarketin uuden vaateliikkeen tarjoukset, ja silmäni osuvat valkoisiin housuihin 5€ alennusrekissä. No, kotiin lähdin hymyillen laukku täynnä hyvää ruokaa ja uudet housut ! Kotona laitan kahvia valumaan, ja alan selaamaan maanantaina lainattuja Kauneus & Terveys -lehtiä. Otan niistä erilleen ne, joissa on jokin juttu liittyen parisuhteisiin, ja alan tutkailemaan niitä. "10 tapaa piristää parisuhdetta", "Parempaa seksiä, 25 herkistävää harjoitusta" & "Parisuhde paremmaksi, 10 käytännön harjoitusta", kyllä niistä aina joitain pieniä hyviä niksejä löytää !


Keskiviinna oli myös Kratoksen kylpypäivä ! ♥
Koska niinkuin näkyy, nahanluonti lähestyy .. 


- - -

11 kommenttia:

 1. Tää nyt on erittäin random ja turha huomio, mutta perkele, käydään samalla salilla. Eli saman kylän asukkaita taidetaan olla, Nurtsi jeejee. Jestas :D Pieni maailma, ei mulla muuta. Aloin vasta muutema päivä sitten kai tätä blogia lukemaan joten en osannut yhdistää... ja ihana käärme sulla btw! (:

  VastaaPoista
 2. Heh, vielä muutama päivä niin mua saattaa alkaa näkymään siellä :D Juu, näytätkin tutulta, nähny varmasti tossa kylällä muutamaan otteeseen :) Kiitos ♥

  VastaaPoista
 3. Miten viitit kulkee silmä ton näkösenä? Mitä sä selität jos joku kysyy mitä sille on tapahtunu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empä oikeastaan kuljekkaan .. Joko meikkaan sen kokonaan piiloon (siis nyt kun se ei ole niin pahan näköinen), aiemmin kuljin ulkona vain aurinkolaseissa. Enkä muutenkaan käy paljoa missään, ei sitä kukaan ole pistänyt merkille kun olen sen saanut niin hyvin piilotettua.

   Poista
 4. toivottavasti en kysy liian ns. ahdistelevasti mutta miten isäsi kuoli? Onko tuossa kuvassa sun sijaisvanhemmat vai biologiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biologiset vanhemmat :) Molemmat heistä kuolivat alkoholin takia.

   Poista
 5. mitä sun silmälle on tapahtunut?:o

  VastaaPoista
 6. Etkö sä käy töissä tai koulussa vai millä elät?

  Millainen käärme on lemmikkinä, tarviiko sitä pelätä et se hyökkää kimppuun? Tai osottaako se mitenkään et se tykkää omistajastaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn koulua etänä :)

   Käärme on ihana lemmikki, vaikkei sitä heti luulisi. Minun matoseni on kovin seurallinen, tykkää olla sylissä / kölliä vieressä. Ei hyökkää kimppuun, mutta aristelee vieraita. Tuntematon tuoksu, niin ujostelee. Tutut ihmiset on kivoja :D

   Poista
 7. Sulla on äitis nenä ja isäs suu. Jos tää ois runo ni loppuun tulis, kukkuluuruu.
  Öh... :DDDDD ... :)

  VastaaPoista