• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 18. tammikuuta 2013

Nyt esittelyssä bloggaavat tuttavani !

- - -- Sanna { PIKKUSISKONI }, kirjoittaa blogia elämäntapahtumistana, tuntemuksistaan ja kavereistaan. Oikeastaan vähän kaikesta fiiliksensä mukaan. Siskoni aloitti vasta pari kuukautta sitten bloggaamisen, mutta päässyt kuitenkin nopeasti tähän ideaan mukaan. Postauksia tulee vielä aika harvakseltaan, lähinnä siksi että siskoni on pitkiä päiviä koulussa, ja vapaa ajallaan hengailee lähes aina kavereittensa kanssa. Bloggaamiselle eikä ylipäätään koneella istuskelulle jää paljoakaan aikaa. Kyllä sisko varmaan jossain vaiheessa innostuu enemmän, niin että postauksiakin alkaisi tulemaan useammin .. :) Pikkusiskoni on aikalailla samanlainen kuin minä, eteenpäin mennään, kun ei taaksepäinkään pääse -ajatuksella.

- - -- Pietu on todella läheinen ystäväni, ja kirjoittaa samankaltaista, avointa blogia kuin minä. Pietu on ihminen,
jonka kanssa olemme kokeneet hämmästyttävän paljon samoja asioita elämämme aikana, ja siksi pystymme puhumaan toisillemme avoimesti lähestulkoon kaikesta. Ymmärrämme toisiamme, ja tiedämme että pystymme molemmat samaistumaan (jos emme täysin niin ainakin jollain tapaa) toistemme ongelmiin, elämäntilanteisiin ja tuntemuksiin. Näen Pietua todella, todella harvoin, mutta silti ainoita ihmisiä, joita voin kutsua läheisekseni. 

- - -- Lita on upea, vahva ja kaunis persoona. Upea ja kaunis nainen myös ulkoisesti ! Bloginsa on harvinaislaatuisen suorasanainen, asiallinen ja täynnä mm. hienosti kirjoitettuja mielipidepostauksia. Olen "tuntenut" Litan monta vuotta, mutta en koskaan ole Litaa tavannut in real life face to face. Ok, kerran kaupan kassajonossa. Ainiin, olemme puhuneet puhelimessa pari kertaa, syy jääköön minun ja Litan pikku salaisuudeksi .. ;) Mutta se siitä. Litan blogi on "Fuck you" meiningillään ihana. Ei todellakaan heikkohermoisille suunnattu blogi, joilla nousevat kaikki kehon karvat pystyyn jos toinen omaa kärkkäitä mielipiteitä ja uskaltaa vielä sanoa ne suoraan ja kaunistelematta. Joskus postaukset ovat asiallisia ja koskettavia, joskus vähän vähäemmän asiallisia, mutta silti loistavia ! Lita on ainutlaatuinen ihminen, ja taistelija. Jos lukijoideni joukossa on koiraihmisiä, niin tässä vielä linkki Litan toiseen blogiin; Belgian Beauty.

- - - - Katja Karoliina kirjoittaa blogia jokapäiväisestä elämästään. Perus lifestyle blogi, mutta sisältää ripauksen jotain, mikä muista normaaleista lifestyle blogeista puuttuu. Katja on avoin, suloinen ja kaunis tyttö, jonka tunnen pikkusiskoni parhaana kaverina. Kokenut elämässään paljon, niin hyvää kuin pahaa, ja pystyy joistain näistä asioista avautumaan hienosti blogissaan. Asiallisesti, mutta rehellisesti ja paljoakaan kaunistelematta.

- - -

Mytty ja mamma


- Maiju on vanhva luokkalaiseni audiovisuaalisen perustutkinnon luokalta, ja tämä ihana pieni mutta pippurinen, luokan pikkumyy on nyt saamassa oman lapsen ! Ja tämä blogi kertoo siis Maijun omasta elämästä raskauden siivittämänä. Blogi on todella tuore, eli äkkiä seuraamaan blogia heti sen alkumetreillä, jos vauvablogit yhtään kiinnostavat .. :)

- - -

This is life of love


- Toinen raskausblogi, kirjoittana ihana Heidi. Blogi on täynnä kaikkea mahdollista elämään liittyvää höpinää raskauden siivittämänä, niinkuin yleensä kaikki raskausblogit ? Raskasus aika samassa vaiheessa kuin edellisessäkin blogissa. Heidillä on elämänasenne kohdallaan. Tämä naisenalku on oikea auringonpaiste, sillä hän löytää aina kaikesta ne hyvätkin puolet ja näin elää minun mittapuullani harvinaislaatuisen positiivisella elämänasenteella !


- - -- Tesshine on yksi uusista bloggaajista, mutta tykästyin hänen blogiinsa heti kun sain sen tietooni. Tesshine on minun pääni sisällä aina tunnettu räväkästä persoonastaan ja suorasanaisuudestaan, joka ei pelkää sanoa omia mielipiteitään ääneen. Tällainen on myös hänen bloginsa, se sisältää kaikkea mielipidekirjoituksista asunnon sisustamiseen. Odotan tämän blogin jatkoa innolla, esim. siksi että Tesshine on Litan lisäksi yksi ainoita bloggaajia, joiden mielipidekirjoitukset ja muut vastaavat postaukset ovat kirjoitettu sillä tavalla, että oikeasti haluan ja jaksan lukea ne ajatuksella läpi, joskus jopa toiseen kertaan. 

4 kommenttia: