• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 12. helmikuuta 2013

ARVONTAA PUKKAA !


- Kommentoi ja kerro, mitä juuri sinä haluaisit nähdä blogissani 
 useammin, tai mistä aiheesta haluaisit minun kirjoittavan ?
- Jos olet Anonyymi, tarvitsen sinusta jonkin nimimerkin arvontaa varten.
- Osallistuminen mahdollista viikon ajan, eli tiistaihin 19.2.'13 saakka.
- Arvonta suoritetaan siis kommentoijien kesken !

- - -

Teitä kaikkia mahdollisia osallistujia varmasti 
kiinnostaa myös se, mitä arvonnassa voi voittaa ?

Ihmiset ovat kuitenkin niin erilaisia, etten halua 
laittaa vain yhtä ainoaa juttua voitettavaksi. Aion 
ottaa arvonnan voittajaan henkilökohtaisesti yhetyttä, 
ja hän saa kertoa hieman itsestään. Tämän perusteella 
lähetän hänelle mielestäni vaihtoehdoista sopivimman.
Vaihtoehdot pysyvät siis salassa kokoajan, sorry ! ;)

44 kommenttia:

 1. Mä haluisin tietää mikä/ kuka sua inspiroi (vai onko sellaista?) :) Kyseessä voi olla ihan kuka tai mikä asia tahansa, kirjailija, artisti, taiteilija, sukulainen, ystävä jne... Ja millä elämän osa-alueella vain (tyyli, kirjoittaminen, kuvaaminen, jaksaminen/ vaikeista asioista selviäminen). Mistä saat voimaa?

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama diagnoosi mikä sulla, eli epävakaa persoonallisuushäiriö. Haluaisin kuulla omasta elämästäi epävakauden kanssa. Eli miten se sulla ilmenee, miten se on sulle diagnosoitu jne. Eli miten elät ja olet oppinut elämään epävakauden kanssa. Ja mitä asioita häiriö sulle tarkoittaa. Ja ylipäätään mitä oot siitä mieltä :) Olen suht.uusi lukija ja en ole vielä kerinnyt tutustumaan blogiisi.

  VastaaPoista
 3. Enemmän videopostauksia, ja mahdollisesti jotakin myday tyyppisiä! (:

  VastaaPoista
 4. Blogisi on itseasiassa aika mahtava juuri näin kuin se on. Kerrot hyvin asioista, käyt niitä läpi. Mukana on myös joskus niitä erilaisiakin juttuja. Olisi joskus mukavaa ihan mielenkiinnosta lukea sellainen asteen rennompi postaus, jossa kertoisit vain mitä olet päivän aikana tehnyt. Mitä kelaat mistäkin asiasta, miltä mikäkin sinusta tuntuu (näet ystävää, olet iloinen, pitäisi nähdä useammin...? sorrutkin viiltelemään, pahan olon kuvailua..?). En osaa selittää, mutta tällainen olisi ihan mielenkiintoinen. En keksi mitään muuta ehdotettavaa, mutta eiköhän niitä muut keksi. Tuo oli tuollainen vähän erilaisempi.^^

  VastaaPoista
 5. Kerro tai ota kantaa sellaiseen aiheeseen josta ihmiset eivät olisi uskoneet sinun olevan kiinnostunut.

  -Vim

  VastaaPoista
 6. videoo ihan vain jostakin turhasta tai sit mielipidepostauksia vaik lävistyksistä jne c:

  VastaaPoista
 7. Haluisin kuulla sun tyylistä ja musiikkimausta enemmän ! =) ja mielipide kirjoitus tupakanpoltosta olis ihan hyvä !

  VastaaPoista
 8. Olisi hienoa kuulla, miten musiikki vaikuttaa sinuun. Eli mihin biiseihin voisit kiteyttää elämäsi tärkeimmät/suurimmat tapahtumat, millaista musiikkia kuuntelet kun olet iloinen/surullinen/vihainen jne, sekä ihan yleisesti musiikin merkitys sinulle. Vaikka sinulla onkin tuo välilehti "elämäni musiikkina" niin olisi hienoa, jos hieman avaisit tuota asiaa syvemmältä :> -Tiina (tii.ra@hotmail.com)

  VastaaPoista
 9. En ihan ymmärtänyt tätä arvonta juttua ,mutta se varmaan johtuu tästä järkyttävästä väsymyksestä... Mitä itse haluaisin sinun blogissa nähdä enemmän tai tekevän on videot. Sinusta itsestäsi ,kun höpöttelet vaan kaikenlaista eli ei mikään erikoinen ellet itse siis halua tehdä mutta jotain videoita olis kiva kahtoo! -TH

  VastaaPoista
 10. Miusta ois kiva lukea/katsella päiväni kuvilla postauksia.

  VastaaPoista
 11. Musta sun blogi on jo hyvä näin ja sun postaukset mielenkiintosia!:)
  -Mirka

  VastaaPoista
 12. Haluaisin nähdä blogissasi enemmän kuvia sinusta ja Miikasta C: vaikutat hirveen mukavalta ja ootte miikan kanssa niin söpö pari niin teiän kuvia on ihana katella ~

  VastaaPoista
 13. Ois kiva nähdä lisää mielipiteitä asioista, joista ei ehkä ihan koko ajan puhuta, esim jostain tosi erilaisesta ^^

  VastaaPoista
 14. Jotain videoo susta. Esimerkiks vaikka päivän/viikon kuulumisista videona :)

  VastaaPoista
 15. Uu, ompas jännä arvonta.

  Muakin kiinnostais videopostaukset, vaikka joku turhuushöpöttelyjuttu tai sitten "Päivä Oonan kanssa" ois jees!

  VastaaPoista
 16. mm ois kiva jos kirjottaisit siitä sun käärmeestä :3

  VastaaPoista
 17. enemmän videopostauksia! päivän asut ois kans kivoja :P

  VastaaPoista
 18. Mua kiinnostaa oikeastaan kaikki sussa, sun elämässä jne: D aina käärmeestäsi mielenterveysongelmiisi. Että en kyllä valitettavasti mitään erityistä osaa sanoa mitä toivoisin enemmän nähtäväksi. Sun mielipiteitäsi eri asioihin ois kyllä kiva kuulla: )

  VastaaPoista
 19. En osaa sanoa, kun tää on hyvä tällaisena. Voisit kirjoittaa vaikka mielipidepostauksia.

  VastaaPoista
 20. enemmän videopostauksia, ja kuvia Kratoksesta :) -saana

  VastaaPoista
 21. No videopostauksia on aina kiva kattella mutta niitä teet kyllä muutenki tosi paljon.. :) Mielipidepostausta huumeista tai lääkkeiden väärinkäytöstä olis mielenkiintosta lukea sun kirjottamana! Ja sitten jos haluat, kerro itestäs yks asia mitä kukaan ei uskois! Ei siis mikään henk.koht mutta joku mistä ainakaan sun lukijat tai tuntemattomat ei tiedä, esim. joku pakkomielle tai rutiini tai jotain, ymmärsit varmaan.:)

  VastaaPoista
 22. Lisää mielipidepostauksia, niitä lukee aina mielellään, varsinkin kun tuntuu että siulla on mielipide joka asiasta. hyvässä tai pahassa.
  Tai sitten niitä videoita! :)

  VastaaPoista
 23. Haluaisin kuulla mistä saat kaiken sisältä kumpuavan syvän voimasi, joka on pitänyt sua pinnalla vaikka olet kokenut liian paljon yhdelle ihmiselle?
  - A

  VastaaPoista
 24. - Lisää videopostauksia, kuvia kämpästäs ja lisää "päiväni kuvina"-postauksia, ne on aina tosi kivoja :) Myös "päivän tyyli" tai kuvat suosikki asukokonaisuuksistasi ois tosi kivoja + muutenkin lisää tyylipostauksia, sulla ku on niin kaunis ja uniikki pukeutumistyyli :)! Tai joku meikkitutoriaalin tapanen, missä näytät miten teet perusmeikkis tai vaikka kuva/videopostaus suosikkikampauksistas! Kuvavoittoset postaukset on aina jees, mut mielipiteitäs eri asioista ois kans kiva lueskella.
  - nico

  VastaaPoista
 25. Mun mielestä tää blogi on näin hyvä, mutta tietysti plussaa on lisäksi kaikki kuvat (niin vanhat kuin uudet) ja videot, ja kun otat kantaa johonkin ja kerrot oman näkökulmasi ;) En tiedä tajusko tuosta nyt mitä tarkoitan, mutta mun mielestä sulla on ollutkin niitä, siis yleisesti jostain oot kertonut ja sitten se on avannut munkin silmiä tai antanu just uuden näkökulman. Blöööää en osaa selittää!

  VastaaPoista
 26. Blogi on kiva näin, koska kirjoitat asiosta niitä kaunistelematta ja kerrot elämästäsi avoimesti.
  Kuvat on etenkin ihania, koska ne on hyvin otettuja ja muokattuja. Postaukset/kuvat Kratoksesta on kivoja, ja kaikki sellaset ihan vaan jutteluvideot(:

  VastaaPoista
 27. Haluaisin kuulla jonkin verran sun sesun "kehittymisestä" ja siitä millainen tilanne on, eli vaikka seurustelet Miikan kanssa niin voisitko kuvitella viehättyväsi tytöistä? :-)

  Myös joku "oonan päivä" -postaus olisi tosi kiva, monilla kuvilla!

  Ja sitten jotain kertoisit Miikasta, tekisit vaikka ihan oman postauksen hänestä :)

  VastaaPoista
 28. Blogisi on tällaisena hyvä. Kirjoitat rehellisesti ja hienosti. Haluaisin enemmän lukea kuitenkin sinun mielipiteistäsi asioihin. Kuten esimerkiksi se sinun eutanasia -juttu. Samantyylisiä tekstejä. Kirjoitat niin vahvasti ja kiinnostavasti mielipiteistäsi, että niitä on huima lukea.

  VastaaPoista
 29. Voisit kertoa enemmän positiivisista asioista elämässäsi.

  VastaaPoista
 30. Sinun ja Miikan tarina alusta loppuun + tulevaisuudesta :) Ylipäätään tulevaisuudesta(haluatko matkustaa,missä haluat asua,olla työssä jne..)

  VastaaPoista
 31. musiikkimausta ja -lemppareista olis kiva lukea :) ja miten sulla lähdettiin tutkimaan ja diagnosoitiin tää epävakaa persoonallisuushäiriö (anteeksi kyllä jos oot tästä jo tarkemmin kirjottanut, rehellisesti en oo jokaista postausta niin tarkkasti lukenut, aina mielen mukaan) ja tulevaisuuden suunnitelmia :) oot ihana ♥

  -MST

  VastaaPoista
 32. Enemmän videopostauksia ja kuvia sinusta. Osaat muokata kuvia hienosti ja olet todella kaunis. Pysäyttävän kaunis.
  Asukuvia haluaisin nähdä todella, koska tykkään sun tyylistä.
  Pidä vaikka jotain photoshootteja? :)

  VastaaPoista
 33. Hei mikä ihimeen jännäarvonta tämä tämmönen on!

  Mä haluaisin tietää miksi kirjoitat tätä blogia, mitä mieltä olet blogisi saamasta huomiosta ja onko se muuttanut sinua jotenkin? Oletko entistä avoimempi kirjoituksiesi suhteen vaiko sulkeutuneempi?

  VastaaPoista
 34. Haluaisin kuulla enemmän sun mielipiteitä, esim. uskonnot, abortti, huumeet tms. (Videopostauksetkin on kivoja, kun sulla on kiva murre ja ääni!)
  Ja sitten mikä olisi sinun ultimaattisin haave tai onnellisuudentila?

  + Miten olet saanut koulittua itsellesi noin nohevan elämänasenteen? Olet kestänyt paljon enemmän kuin muut, luovuttamatta.

  - Kerttu

  VastaaPoista
 35. Olis mahtavaa kuulla että mikä tekee sinut onnelliseksi ja mistä saat voimaa jaksaa maanantai aamut!

  VastaaPoista
 36. Tykkään sun blogista aivan valtavasti, erityisesti mielipidekirjoituksistasi, joten haluaisin niitä lisää.

  Lisäksi mua kiinnostaa, mistä saat voimaa elää kaiken sen keskellä, mitä olet kokenut ja koet.

  Sun blogi on mahtava, koska se on aito.

  VastaaPoista
 37. Esimerkisk päivänikuvina tai sit jotain inspiraatiopostauksia! : )

  VastaaPoista
 38. Sinun blogisi on hyvä näin, vaihtelet kirjoittamisen ja videopostausten tälillä mikä on kivaa virkistystä, mutta toivoisin sinun ja Miikan tarinan kokonaan, videopostauksia jostain asiasta mikä merkitsee sinun elämääsi, ja tottakai olisi kiva saada päiväsi kuvina postauksia aina välillä. Haluaisin myös kuulla sinusta ja jessestä ennen jessen kuolemaa ja miten olet selvinnyt jessen kuolemasta, miykä asiat auttoivat ja ketkä olivat tukenasi jne (jos haluat ja pystyt siitä kirjoittamaan). Ja mun mielestä ois kiva että esittelet lempivaatteitasi ja sun kertomuksiasi (esim sun syömishäiriö juttu jne) on ollut mielenkiintoista luettavaa, ja pakko sanoa että kirjoitat taitavasti mikä pitää mielenkiinnon yllä aiheessa kuin aiheessa. Ja Oona mun on pakko toivottaa sulle tsemppiä eteenpäin ja olet kaunis : )

  VastaaPoista
 39. Iloista oonaa ois kiva nähdä! c:

  VastaaPoista
 40. Tahtois tietää että miten olet tavannut Miikan ja miten päädyitte asumaan yhteen :3 Rakkausjutut ei koskaan kuole ja ystävänpäivässä ainaki itte vielä liihottelen, musimusi vaan teillekki <3 nimim. Sarppi

  VastaaPoista
 41. Haluaisin enemmän kuulla sun unista.. Myös niistä mihin ei liity Jesse! Ja myös sun mielipiteitä erilaisista asioista, kuten abortti, itsemurha, anoreksia ymsyms! Ja mikä ois kaikkein parasta: PALJON KUVIA!

  VastaaPoista
 42. Olisi kiva lukea enemmän sun kirppis löydöistäja missä kirppareilla käyt. Olis myös hauskaa lukea sun saliharrastuksen jatkumisesta.

  Raippa

  VastaaPoista
 43. Moip! Haluisin lukea sun kielitaidosta. Kiinnostaako kielet, mitä osaat ja mitä haluisit osata. Samoin kirjallisuudesta. Tiedossa on jo Larsson, mutta luetko esim muita dekkareita?

  VastaaPoista
 44. Mä haluaisin enemmän sun mielipidekirjotuksia. Tai sitten kysymyspostaus, joho myö voitaisiin kysellä ja sä mahdollisesti toteuttaisit sen videolla ? :) Ja voisit kertoo sun lempimusiikista ja kirjoista, ja iha yleisesti sun mieliruuista ja mieluisista asioista. Joo nää on vähä tylsiä juttuja sinänsä, mutta sä oot kertonu niin paljon kaikesta yksityiskohtaisesta ja suurista jutuista niin pienet yksityiskohdat on jääny pimeen peittoon :#) Esimerkiks mulle sä rakentuisit paljon enemmän jos saisin tietää vaikka sun lempivärin! Se merkihtee paljon :) Yms, ymmärrät varmaan?

  -- Juuli

  VastaaPoista