• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 8. helmikuuta 2013

Vasemman käden polku.

- - -  - - -

Minulta on kysytty, olenko saatanan palvoja, kun käytän siellä täällä
( teksteissä ja kuvissa ) väärinpäin olevaa ristiä. No, tässä hieman juttua;

" Vanhan legendan mukaan Pyhä Pietari kuoli ristiinnaulittuna pää alaspäin. Tämä oli hänen 
oma tahtonsa, sillä mielestään hän ei ollut tarpeeksi arvokas kuolemaan samalla tavalla 
kuin Jeesus. Nykyisille satanisteille ylösalaisin käännetty risti symboloi antikristillisyyttä. "

Väärinpäin oleva risti on alunperin kristillinen symboli, mutta symboloi myös nykyisin satanisteille
antikristillisyyttä. Tuli tässä mieleen, että miksi en ole törmännyt väärinpäin olevaan ristiin koskaan
missään kristillisessä yhteydessä, jos se kerran symboloi myös kristillisyyttä ? Selasin internetin
ihmeellistä maailmaa, ja törmäsin tekstin pätkään, jossa sanottiin pappien pelkäävän pilkkaavansa
jumalaansa, jos käyttäisivät ristiä käännettynä väärinpäin. Niin, vaikka alunperin risti myös väärinpäin
olikin kristillinen symboli, niin kellä tästä aiheesta vähemmän tietäville tulisi heti ensimmäiseksi mieleen
liittää se mihinkään muuhun kuin saatananpalvontaan / satanismiin ? En itse ole ainakaan törmännyt
yhteenkään. Ja tuli vielä mieleen sekin, että kun nykyisin useissa nuorten vaateliikkeissä näkee paitoja,
joissa on se väärinpäin oleva risti .. Niin, suurin osa ihmisistä käyttävät niitä, eivätkä varmastikkaan
useimmat tiedä sen merkitystä. Ostavat sen paidan, koska ristit ovat jok'vitunpaikassa nyt muodissa,
ja koska paita on "hieno". Pukeutuisivat siihen vasta sitten, kun tuntisivat sen symboliikan, vasta kun
olisivat antikristillisiä, satanisteja tai saatananpalvojia. Tai sitten kristittyjä. Ainiin, väärinpäin oleva risti
tuo ensimmäisenä mieleen uskoville heidän jumalansa pilkkaamisen .. Terv. Oona, oman itsensä jumala.

- - -  - - -


- - -  - - -

Saatanan kirkon satanismi on ateistinen uskonto, joka pitää Saatanaa vain vertauskuvana filosofialleen, ei henkiolentona. LaVeyn opin mukaan ei ole jumalia, vaan pikemminkin ihminen itse on jumalajoka määrää oman kohtalonsa. Ihminen saa toteuttaa itseään ja mielipiteitään, kenenkään itseään heikomman tulematta tielle. Näin ollen  ilosofian keskeisenä osana voidaan pitää "vahvin selviää" -tyylistä ajattelutapaa. Satanismin yhdeksän syntiä ovat tyhmyys, teeskentely, solipsismi, itsepetos, laumaan mukautuminen, perspektiivin puute, entisten oppien unohtaminen, haitallinen ylpeys ja estetiikan puute. Enemmän tietoa näistä synneistä löytyy tämän linkin takaa. Rituaaleja käytetään tiettyjen asioiden / tapahtumien saavuttamiseksi, mutta myöskin vain itsen "puhdistamiseksi" ja "selkeyttämiseksi".
   Jokaisen, joka ajattelee Saatanaa pahana, tulisi ottaa huomioon kaikki ne miehet, naiset, lapset ja eläimet, jotka ovat kuolleet, koska se oli ”Jumalan tahto.” Varmastikin henkilö, joka suree rakkaimpansa ennenaikaista menetystä haluaisi ennemmin rakkaansa olevan heidän luonaan kuin Jumalan käsissä ! Sen sijaan, heidän kirkonmiehensä lohduttavat heitä hurskastelevasti, sanoen esim; Se oli Jumalan tahto. Satanisti ymmärtää, että ihminen ja maailman -kaikkeuden syyn ja seurauksen toiminta ovat vastuussa kaikesta, eikä harhaanjohda itseään ajattelemaan, että joku välittää. Enää me emme vain istu paikoillamme ja hyväksy "kohtaloa" tekemättä sille mitään, vain koska niin sanotaan jakeessa se ja se, psalmissa niin ja niin – ja siinä se ! Satanisti käsittää, että rukoilemisesta ei ole mitään hyötyä – se itse asiassa vain vähentää menestyksen mahdollisuuksia, sillä uskonnollisesti hartaat usein vain istuvat paikoillaan itsetyytyväisinä ja rukoilevat tilanteen vuoksi, jonka he voisivat ratkaista paljon nopeammin, jos itse tekisivät asialle jotain !

- - -  - - -


- - -  - - -

13 kommenttia:

 1. Musta on vielä äärimmäisen ärsyttävää, kun ihmiset eivät tiedä saatananpalvojan ja satanistin eroa. Ihan vain näin asiaan liittyen. Murr.

  Mutta kiitos hyvästä tekstistä, tän lukeminen tekee monille hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tässä nyt nussia pilkkua sen verran, että ei se nyt aivan noin mustavalkoista ole. Yleensä netissä itseään sivistäneet ihmiset ajattelevat, että satanismin ja saatananpalvonnan ero on kuin yöllä ja päivällä, mutta ei se nyt ihan niinkään mene. Satanismi on käsitteenä ollut jo ennen LaVeyn ateistista satanismia (jota en itse sattuneista syistä kannata tai sen puoleen pahemmin arvostakaan), joten on virhe puhua satanisteista pelkästään tämän LaVeyn ideologian kannattajina. Satanisteja on sellaisia, jotka uskovat Saatanaan persoonallisena jumaluutena ja erilaisin rituaalein yms. tätä palvovat, kuin myös sellaisia, jotka eivät näin usko ja toimi. Mielestäni Oonallakin siis lipsahti tässä hieman yleistyksen puolelle kun hän totesi satanistin ymmärtävän ettei rukoilemisesta hyötyä ole, sillä myös sellaisia teistisen satanismin edustajia, jotka tätä mestarinaan pitäväänsä hahmoa rukoilevat löytyy ja itsekin sellaisia tunnen. Muuten en tekstistä mitään moitittavaa löydä.

   Poista
 2. Hyvää tekstiä :)

  terv. passiivisatanisti, joka ei tee rituaaleja eikä kyllä luokittele itseään satanistiksi tai miksikään muuksikaan mutta ajatukset täsmäävät joten... noh, satanisti ku satanisti :D

  VastaaPoista
 3. Tässä vielä mielestäni hyvin asiaa avaava sivusto: http://www.freewebs.com/lakanaverkko/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Oona ihan nimenomaan ottanut asiakseen selittää LaVeyn satanismista? Varsinainen Saatanan kirkkokin esmes kun kuitenkin on kyseisen herran perustama. Ja suosituin satanismin muoto taitaa juurikin tämä olla.

   Ja löytyyhän LaVeynkin satanismista jos jonkinsorttista magiaa ja rituaalia. Ja vaikka Saatanallisessa Raamatussa on listattuna yhdeksän saatanallista julkilausumaa, niitä tuskin noudattavat kaikki satanistit, ja miksi pitäisikään? Ei kristinuskokaan olisi jakautunut niin useaan kuppikuntaan jos kaikki olisivat samaa mieltä siitä mitä raamatussa seisoo.

   Poista
  2. Niin..? En nyt oikein hoksaa että mikä tän siun viestin pointti oli. Kyllä mie tajusin että juurikin LaVeyn satanismista tässä oli kyse, halusin vain huomauttaa ettei välttämättä ole viisasta käyttää termiä satanisti kun puhutaan ettei uskota rukoiusta hyötyä olevan, koska asiasta tietämätön saattaa moisen virkkeen väärin tulkita. Fiksumpaa olisi ollut käyttää termiä ateistinen satanisti/LaVeylainen satanisti tms, koska muutoin virkkeestä tulee helposti väärinkäsityksiä, kuten tuossa ylempänä selitinkin. Julkilausumoihin tai niiden noudattamiseen en oikein jaksaisi kantaa ottaa muuta kuin sen verran, että jos johonkin uskontoon kuuluu, niin ei niitä ohjeita oikein voi vaan napsia niitä mieluisia ja itselleen sopivia niin kuin jostain karkkipussista.

   Poista
 4. Todella mielenkiintoinen aihe. Eipä ollut tästä ihan oikeita tietoja ja nyt jatkan lukemista Drownnedtotearsin linkin taakse... :)

  VastaaPoista
 5. Enpäs tiennykkään tämmöistä. Sivistyin vähän lisää taas. :D!

  VastaaPoista
 6. Hieno teksti! Laitoit vielä pentagramminkin oikein päin, ettei sekoitu.

  VastaaPoista
 7. Pentagrammi mielletään Hollywood-paskan takia satanismin symboliksi. Sitä se ei todellakaan ole. PENTAGRAMMIA ei tule liittää pahoilaiseen mitenkään.
  Perkele. Sitä voi käyttää siinä, mutta sitä ei ole luotu siihen. Sen symbolin tarkoitus on suojella pahalta. Oli se sitten miten päin tahansa.

  VastaaPoista
 8. Itse edustan teististä satanismia ja olen ollut paljon onnellisempi löydettyäni tämän polun. Laveyn satanismi ei koskaan ole ollut minun juttuni. Olen saanut paljon voimaa pimeän Herralta joka on ainoa oikea ja pitää huolta omistaan eikä hylkää.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Enkä nyt mitenkään väheksy kenenkään uskomuksia :) jokainen etsiköön polun joka tekee onnelliseksi

  VastaaPoista