• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

'cause i lol'd


- - -  - - -

Unedited images - Edited images.
- So .. As you see, you were wrong ..





- - -  - - -

12 kommenttia:

 1. Höh, miks mää en oo koskaan älynny piirtää mun tissivakoa pitemmäks! :(

  VastaaPoista
 2. Miten sun tissit on noin venyneet tossa iässä :o Koska on luonnollista ajatella että oot muokannut ne noin pitkulaisiksi, mutta mun mielestä se ei ole hyvä juttu. Kun eihän kukaan halua mummo-riipputissejä :D Kun noissa kuvissakin mietin et missä sun nännis on! En ole meinaan koskaan nähnyt ton mallisia tissejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei mulla mitään riipputissejä ole XD Pidän kamerasta kiinni kaksinkäsin niin tottakai tissit painaituu toisiaan vasten ja tissivako näyttää sitten tolta .. :'D

   Poista
  2. en kestä näitä kommentteja XD NÄÄ IHMISET OIKEESTI MIETTII ET MISSÄ SUN NÄNNIT ON. oisko aika kiinnittää huomio omaan rintavarustukseen ?

   Poista
  3. Hahahahahah päivän naurut :D

   Poista
 3. Se on totta, että jos pitää kaksin käsin kiinni kamerasta niin tissivako tulee väkisinkin näyttämään tuolta. Kokemusta on. En ymmärrä miksi pitää tulla tänne asti valittamaan, kun toisella näkyy tissivako. En vain tajua mitä erikoista siinä sinänsä on. T: Lesbo tyttö, joka ei kylläkään heruta missään yhteydessä.

  VastaaPoista
 4. Vaikka tissit onki kivoja niin miten helvetissä tälläsestä asiasta saadaan tällänen paskamyrsky aikaseks..? :--D Oikeesti nyt ihmiset. Mitä vitun väliä sillä on vaikka joku oiski piirtäny ittelleen tissivaon tai poseerais vaikka kokonaan ilman paitaa? Ne on tissit. Meillä kaikilla on sellaset. Jopa sinulla, joka tätä kommenttia luet. Uuuuu, tissit.

  VastaaPoista
 5. Hei Oona, mä voin jo nähdä miten kohta oot jossain Iltasanomien otsikoissa tätä menoa XD

  VastaaPoista
 6. Antaa jokaisen ottaa itsestään semmosia kuvia kun itse haluaa ottaa, jokaisen oma asia se on millaisia kuvia ottaa ja julkaisee, näkyykö tissivako vai ei jnejne. Ja voi kyllä jos pitää kaksin käsin kamerasta kiinni tissit painautuu toisiaan vasten, mikä ihmeen ongelma tolla anonyymilla on..? Kommentoisi edes omalla nickillä.. : )
  Oona olet kaunis.♥

  VastaaPoista
 7. AHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAH :DDD Miks mulle ei kukaan kertonu et tissivaon voi piirtää :D

  Oikeesti mitä. Ja riipputissit ei muuten oo ihan oikeesti iästä kiinni, vaan siitä millaisia rintaliivejä käyttää/käyttääkö ollenkaan ja geeneistä.
  Myös ruokavaliosta. Kun pitää kameraa muuten kaksinkäsin, mullakin tissivako näyttää ulottuvan kaulaan.

  Lesbonäkökulmasta Oonalla on muuten itseasiassa aika hyvät avut.
  Itse en ole niinkään onnekas ;)

  VastaaPoista
 8. Ton postauksen kun luin, niin hyvä että edes huomasin "the tissejä", vaan lähinnä oonan meikkausta ihailin, oonko jotenkin epänormaali? :D

  VastaaPoista
 9. miks tästäkin pitää tehä tämmönen numero....? -.-

  VastaaPoista