• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Millainen on pukeutumistyylini, prt 1.

- - -  - - -

Sunnuntai ilta kului missäs muuallakaan kuin vaatekriisin pyörteissä. Uusien kirppislöytöjen (esittelyssä aikaisemmin) myötä en osannut millään päätää mitä laittaisin maanantaina ylleni. Kriiseilin lähes koko päivän vähänväliä miettien erilaisia outfitteja ym, mutta annoin periksi ja otin riskin, päättämällä että päättäisin asukokonaisuuden vasta aamulla. Tosin tästä huolimatta en saanut vaateyhdistelmien pyörivää karusellia pysähtymään pääni sisällä. Nukahdin siis vaatteiden vilistäen silmissäni, hyppimässä aidan ylitse kuten ne pehmeät, valkean untuvan peittämät lampaat, joita silloin lapsena aina illalla käskettiin laskemaan.

Ulkonäkö on minulle tärkeä ja henkilökohtainen asia. Jos epäilen asukokonaisuuttani tai tunnen oloni epävarmaksi sen suhteen, minä en astu ovesta ulos. On aivan äärettömän kamalaa lähteä ihmistenilmoille siten, että tunnet olosi kaikin puolin kamalaksi, niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Minut saattaa kyllä bongata usein kaupassa Puman verkkari asussa, ilman meikkiä, pipo vedettynä syvälle päähän, mutta sitten joinain päivinä se saattaa olla minulle täysi mahdottomuus. Kyllä se on varmasti monille tuttu juttu, että maanantaina kun vedät lempi farkkusi jalkaan, hymyilet peilikuvallesi, kun taas tiistaina teet saman, niin näet peilistä nakin kuoreen sullotun makkaran. Tämä on aivan normaalia naisen elämää, mutta minulla se ei jää tuohon. Koko asukokonaisuus hiuksia ja meikkiä myöten saattaa seuraavana päivänä tuntua niin epämiellyttävältä, ettei sitä todellakaan laittaisi ylleen. Edellispäivän hiustyyli saattaa näyttää seuraavana päivänä ihan helvetin tyhmältä, samoin kuin meikkikin. 

Onneksi vain harvoin käy sitä, että mielipiteeni asukokonaisuudestani, koko ulkoisesta olemuksestani muuttuisi keskellä päivää ihan tuosta vain. Joskus olen kyllä ollut joidenkin kahden vaatekappaleen kanssa epävarma siitä kumman laitan, jolloin laitan ylleni toisen niistä ja jos päivän mittaan iskee pakonomainen tarve vaihtaa esim. hame housuihin, se onnistuu sillä olen pakannut housut mukaan. Se taas tosin on yleistä, että mielipide asukokonaisuudesta vaihtuu yön aikana. Illalla vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä päällä ja fiilis on itsevarma, mutta aamulla saattaa olla aivan toisenlainen ääni kellossa. Vaatteet saattavat näyttää jo sohvalla vierailta, ja päälle laitettuna tuntuvat ja näyttävät karmeilta, fiiliksen ollessa ahdistuneen epävarma.

- - -  - - -

Kuvia viimeisen 1-2 vuoden ajalta. Olen pitkään ajatellut että vaihtelen pukeutumistyyliäni jatkuvasti, mutta kuvista kävi ilmi ettei se nyt niinkään ole muttunut. Minulla vain on erilaisia, vaihtelevia "kausia" pukeutumistyylini suhteen .. Tietyt jutut ovat kuitenkin pysyneet, voisin niitäkin käydä vielä seuraavissa postauksissa läpi.


- - -  - - -

H u o m !
Millainen on pukeutumistyylini, prt 2 postuauksessa esittelen teille vaatehuoneeni sisältöä.
Käyn läpi esim. oudoimmat omistamani-, eniten käytetyt-, sekä lempi vaatteeni ja asusteeni.

12 kommenttia:

 1. hienoja. varsinkin toi turkiskuva ja sen jälkeinen. :)

  VastaaPoista
 2. Näytät aika kivalta noissa kuvissa joissa sulla on punaiset hiukset :) Käy sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Toka rivin keskimmäinen kuva <3_<3 noi hiuksset!!

  VastaaPoista
 4. ihanat housut tossa ekassa kuvassa! mistä oot ostanu ne;o

  VastaaPoista
 5. Oot tosi kaunis ja sulle sopii monenlainen tyyli!

  VastaaPoista
 6. Nää pukeutumistyyli postaukset on kivoja! :)

  VastaaPoista
 7. mä oon kateellinen koska sä näytät _NIIN_ hyvältä, oot ihanan naisellinen mut myös poikamainen ja tosta kuvakollaasista toi ylärivin keskimmäinen. ah nam. oot kaunis<3

  VastaaPoista
 8. Mikä kamera siulla on? :) Ja millä muokkaat?

  VastaaPoista
 9. Hih, nuo kaksi ekaa asua on ihan mahtavan näköisiä sinun päällä. :3

  VastaaPoista
 10. heeei tostahan sain aika hyvän postaus idean itelleni tosta sun tulevasta prt 2 postauksesta ;D
  En omista outoja vaatteita niinpä siis vähän sovellettuna ! :)

  VastaaPoista
 11. mikä idea tuossa mustavalkopinkissä kuvassa on, kun tissit näkyy melkein nännipihoja myöten? o_____o muuten tosi kivaisia kuvia, tyyli ja posetukset.

  VastaaPoista