• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 9. toukokuuta 2013

Vähän ärsyttää, mutta ihan vähän vaan.


- - -  - - -


 - -  - - -

Leskenlehti 5.4. – 2.5. (Kukkahoroskooppisi pääset tsekkaamaan tästä alleviivatusta linkistä.)

Leskenlehti on vaatimaton ja itse asiassa varsin mitättömän näköinen kukka. Kuitenkin kaikki huomaavat sen. Samoin on leskenlehti-ihmisten laita, he säteilevät hyvää tuulta ja ilahduttavat läsnäolollaan muita. He tuntevat hyvin itsensä, hyväksyvät virheensä ja ovat siksi muiden mielestä välillä hätkähdyttävänkin avoimia kertoessaan itsestään. Leskenlehti ei pelkää olla seuran keskipisteenä ja on muutenkin mielellään esillä. Leskenlehti-ihmistä on helppo lähestyä ja hänestä saa nopeasti hyvän, luotettavan ystävän. Rönsyilevä ja utelias luonne esiintymishalun yhteydessä johtaa kuitenkin siihen, etteivät kaikki pidä leskenlehdestä. Siksi leskenlehti viihtyy parhaiten kaltaistensa joukossa. Lyhytjänteisyys ja pintapuolisuus ovat leskenlehdelle ominaisia piirteitä ja siksi hän nauttii töistä, joista tulee nopeasti valmista ja joiden tulokset näkyvät kunnollaKärsivällisyys on hyve, jota leskenlehden on opeteltava koko elämänsä. Leskenlehdellä on kaksi lähes kokonaan toisistaan poikkeavaa elämää. Alkuvaiheessa (kukkiessaan) se on sirkeä ja näkyvä. Aikuistuessaan leskenlehtipersoona tekee saman kuin nimikkokasvinsakin; vaihtaa luonnetta. Leskenlehti kasvattaa valtavat tummanvihreät lehdet. Leskenlehti-ihminen saattaa aloittaa aikuisiässä uudelleen opinnot, vaihtaa ammattia, muuttaa asumaan maalle tai muuten "vetäytyä" omien suojalehtiensä varjoon. Jos leskenlehti solmii avioliiton nuorena, toimii se parhaiten toisen leskenlehti-ihmisen kanssa. Yhdessä kasvaminen ja muuttuminen lujittaa liittoa vuosien mittaan.

9 kommenttia:

 1. Meigä menis kans tohon leskenlehti kategoriaan, jos noita tekstejä kattoo. Ehkä mun syntymäaika on merkitty väärin? :D

  VastaaPoista
 2. Nii ja ton kovon kohtalo näyttää huonolle, vie joutuin sinne puhelinpisteeseen vai mikä se nyt olikaa, että pelastaavat ne tiedostot sieltä! Monelta kaiffarilta lähteny koko nuoruusvuosien ajalta olevat kuvat kävelemään ku kovo on pimahtanu..

  VastaaPoista
 3. Btw, miten puhut perjantai-aamusta kun tän postauksen päiväys on 9.5. joka oli torstai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empä taas tiedä mitä olen höpöttänyt ..

   Poista
 4. hei, tää on nyt ihan täysin pilkunnussimista, mutta aattelin jelppiä niin näyttää uskottavammalta (: tuolla sun kuvan alla tossa sivun laidassa lukee "20 years old woman" kun oikeesti pitäis olla näin että "20-year-old woman" eli viivat ja ei monikkoa. sorge mutta särähti omaan kielioppikorvaan. joo tiedän, anteeks, hullun ärsyttävää tämmönen kommentointi... :D sori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään ongelmaa ! Kiitos huomautuksesta, kyllä tuollainen on tärkeä :D

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. huhhuh oot seksikäs tossa alimmassa kuvassa :o

  VastaaPoista