• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 21. toukokuuta 2013

Vartalo, ulkonäkö. Ikuinen ongelma (kö?)

Toisiksi viimeisellä kerralla kun kävin salilla vaa'alla, luku näytössä oli 55,5 kg. Kyseessä oli muistaakseni aamupaino. Seuraavan kerran, monen viikon vaa'alla käymättömyyden jälkeen, näytön luku 52 sai minut hymyilemään. Seisoin vaa'alla aamulla juuri juotuani pannullisen kahvia, vaatteet ja nahkatakki pääälläni.
Nykyään mahdun housuihin joita en ollut voinut käyttää moneen kuukauteen, koska ne eivät yksinkertaisesti ole menneet kiinni. Nyt pystyn käyttämään lempi farkkujani sekä suosikkejani, punaisia maastohousujani. Jenkkakahvat eivät enää pursua housuista niin kuin joskus pari kuukautta sitten, kun yritin epätoivoisesti mahduttaa itseäni maastohousuihini. Tuntuu mukavalta, kun reidet eivät hankaa toisiaan vasten niin pahasti kuin ennen, kun olen pukeutunut niihin lemppareihini; Vaaleisiin, ihania pieniä yksityiskohtia omaaviin slimmeihin farkkuihini.
Tarkastelen vartaloani peilistä. Minulla on kapea vyötärö. Lantioni on leveä ja perseeni kookas, mutta se nyt on suvussani kulkeva piirre. Jalkani ovat hoikemmat kuin aikoihin, mutta tahdon niistä vielä hieman hoikemmat. Ainakin reisistäni. Pidän nilkoistani. Ne ovat sirot. Kuten myös ranteeni. Niistä legendaarisista "kainaloläskeistä" en ole vieläkään päässyt eroon. Hartia - solisluu alueeseen olen muuten tyytyväinen.
  
- - -  - - -

Minulle sanotaan, että olen ihanan siro ja hoikka.
Minulle sanotaan, että omaan täydellisen vartalon.

Miksi olen sitä mieltä, että minussa on vielä paljonkin ylimääräistä ? 
Miksi ajattelen, että vielä pitäisi saada sirompi ja hoikempi vartalo ?

Tästä lihavoidusta linkistä pääsette postaukseen, joka kertoo teille 
ehkä jonkin verran siitä, miksi ajattelen itsestäni ja vartalostani näin ..

- - -  - - -Yllä olevaan kuvaan törmäsin selatessani niinkin upeaa nettisivua kuin kuvaton.com. Oli mentävä (ensimmäistä kertaa ikinä) lukemaan kyseiseen kuvaan tulleita kommentteja. Onhan tuo aika kamala näky. Mutta miksi helvetissä tällainen kuva on lisätty ?! Tuo nettisivu on tarkoitettu hauskoja kuvia varten. ONKO TUO TOSISSAAN JONKUN MIELESTÄ HAUSKA KUVA ?! Ihan oikeasti, mitä helvettiä .. "Onko moraalisesti oikein laittaa kuolemansairaan kuvia tänne?" "Reilukerho näköjään kokoontuu tänne tuomitsemaan syömishäiriöstä kärsiviä ihmisiä." Toinen on kuolemansairas ja se on sitten joidenkin mielestä hauskaa ja sitä on kiva kommentoida oksettavaksi ym. Kyllä te nuo kommentit näette. GIVE ME A FUCKIN' BREAK ! Eihän tuossa ole kenenkään JÄRKEVÄN ihmisen mielestä mitään hauskaa ! Jo on ihmisillä pokkaa.

- - -  - - -

3 kommenttia:

 1. Uskomatonta. Miten joku voi pistää tollasen kuvan hauskoille kuville tarkotetulle sivustolle? Ja miten jotkut kehtaa naureskella sille? Mun mielestä on SAIRASTA nauraa tai edes pilailla tollasilla asioilla, että jotkut ihmiset osaa olla typeriä...

  Tiiän tasan tarkkaan miltä susta tuntuu. Mutkin saa aina hymyileen se, kun astuu vaa'alle ja se näyttää vähemmän, kun aikasemmin. Se tuntuu ihan uskomattoman hyvältä, ja silti aina kun katon peiliin nään jossakin kohdassa jotakin ylimäärästä. Haluisin vaan, että mulla olis täydellinen vatsa, hoikat sirot reidet ja laihat käsivarret. Haluun olla sellanen pieni ballerina.

  Tsemppiä kuitenkin sulle! :)
  Ps. tätä blogia jo hetken aikaa seuranneena voin sanoa, että sulla oikeesti on kaunis, laiha vartalo.

  VastaaPoista
 2. Veikkaan kyllä että tuo kuva on ihan vaan photoshopattu... ihmisillä on näköjään mennyt todellisuudentaju laihuuden suhteen ihan kokonaan, kun jopa tuollaista kuvaa pidetään aitona. Mut nykyäänhän alipaino on normaalipaino, normaalipaino on ylipaino ja ylipaino on ihan vitun läski. :D

  VastaaPoista
 3. Kuvaton.com ei ole tarkoitettu pelkästään vain hauskoille kuville, vaan myös oudoille, shokeeraaville tai muuten vain mielenkiintoisille, ja ajatuksia herättäville kuville. Ja sitä tämä kuva varmasti on.

  VastaaPoista