• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 27. kesäkuuta 2013

VIDEO ABOUT MY LIFE SITUATION

- - -  - - -


Hetki videon oton jälkeen nojasin parvekkeen kaiteeseen, katsahdin taaksepäi 
ja näin pariskunnan lenkittämässä koiraansa. Kohdistin katseeni takaisin siniselle 
taivaalle, käännyin ja istuuduin kaiteelle. Vilkaisin taakseni, alas pihamaan nurmelle. 
Mietin siitä pudottautumista. Nojaan käsiini, ja laskeudun takaisin jaloilleni. Etsin 
katseellani pariskuntaa, joka oli juuri tuoksi pieneksi, mutta kuitenkin ikuisuudelta 
tuntuneeksi hetkeksi kadonnut puiden taakse, eivätkä he nähneet tapahtumaa.

- - -  - - -

21 kommenttia:

 1. Sinuna menisin lepäämään sinne osastolle, se on hyvä paikka pysähtyä ja antaa itselleen aikaa levätä rauhassa. Siellä on myös tarvittaessa ympäri vuorokauden tukea tarjolla, eikä siellä tarvitse olla pidempää kuin itse tahtoo, mutta senhän videolla jo mainitsit :) Parempi mennä sinne jo nyt, kuin sitten viimetipassa huonolla tuurilla pakkohoito lähetteellä. Tukihenkilösikin oli osastohoidon kannalla, joten kannattaa miettiä tarkkaan. Et ole muita huonompi ihminen, jos myönnät itsellesi, että tarvitse lepoa turvallisessa paikassa ja ympärivuorokautista tukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän .. Mietin tätä kuitenkin vielä, riippuu siitä millainen olotilani on jatkossa. Kiitos ♥

   Poista
  2. Toivottavasti pääset osastolle, jos tulet siihen päätökseen että haluat mennä :)! Nykyisin tuntuu olevan vaikeampaa päästä aikuispuolelle lepäämään. Pitää olla todella sairas ja blaa blaa. Vaikka itsemurhalla uhkaisi niin aina ei pääse. Ihan ihme touhua.

   Poista
 2. kuinka usein vietätte Nicon kanssa aikaa yhessä ? : )

  ja voimia sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla 50/50 ajastamme vietämme yhdessä :)

   Poista
 3. poltatko tupakkaa sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalisti en, videota ottaessa kyllä.

   Poista
 4. Tekisi niin paljon mieli kirjoittaa tähän jotain, mikä sais sun mielen piristymään. Mutta tiiän, että tuskin osaisin kirjoittaa mitään semmoista. Siksipä kirjotankin vain lyhyesti ja ytimekkäästi: Toivon koko sydämeni pohjasta sulle vain ja ainoastaan kaikkea hyvää. Yhdenkään ihmisen ei tulisi saada noin paljon paskaa niskaan. Todella paljon haleja sinne!

  VastaaPoista
 5. Pystyn niin samaistuun suhun. En just tällä sekunnilla muista mitä alussa puhuit, mutta tääl on kans toinen, joka on pariin kaveriin menettäny luottamuksen ja kaikki menee vaan päin helvettii. Mut jos keksit jottaa vastattavaa, nii vastaa ihmeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päin vittua huihai .. On todella turhauttavaa, kun tekee itse mitä tahansa, niin silti tulee vain paskaa niskaan. Ei jaksaisi itse enää edes yrittää ..

   Poista
  2. Niimpä. Joka helvetin suunnasta tulee sitä paskaa niskaan eikä se lopu, tuntuu et koko maailma vihaa ja et se kaatuu päälle.

   Poista
 6. ymmärrän että sua vituttaa/surettaa yms, mutta musta tälläset videot on todella turhia kun kiertelet ja kaartelet, kun ihmiset sitten katsoo tätäkin videota melkein 8minuuttia, tietämättä mistä asiasta äsken kerrottiin, kun syytä tai tapahtumia ei koskaan kerrota.
  Minkä ymmärrän kyllä, en minäkään kertoisi, mutta turhia tälläiset siinä tapauksessa mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei pakota katsomaan, idiootti.

   Poista
  2. joku toinen kyllä, taisi juuri tehdä itsestään idiootin kypsällä kommentillaan :)

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. En tiedä sinusta mitään ja blogiasi luen kyllä säännöllisesti. En pysty ymmärtämään sinun pahaaoloasi, mutta se välittyi niin vahvasti tuossa videossasi. Olet uskomattoman rohkea ja avoin , kun pystyt puhumaan asioista noin avoimesti ja rohkeasti. Jotkut pitää sitä huomionhakuisena käytöksenä. Itse en, vaikka olen ihan eri elämäntilanteessa. Kun katsoin sinua videolla, ajattelin vain että voikun voisi olla ystäväsi ja sanoa, että minä en petä luottamustasi. Olisin vain halunnut halata ja sanoa, että kaikki järjestyy. Voimia ja jaksamista. Ja vaikka tuntuu, että missään ei ole mitään järkeä, niin niitä luottamuksen arvoisia ihmisiä on, vaikka sitä on varmaan vaikea uskoa, jos pettäminen tapahtuu noinkin läheltä. Ja tuntuu tosi mukavalta kuunnella sinua, vaikkei asia ollutkaan mukava.

  VastaaPoista
 9. sulla on seksikkäät huulet

  VastaaPoista
 10. en tunne sua ja vasta löysin sun blogin, mutta kaikesta päätellen oot kokenut paljon. Silti vaikka ootkin noin rikki sain susta todella voimakkaan ja elinvoimaisen kuvan. Toivon sulle kaikkea hyvää, sinä olet selviytyjä.

  VastaaPoista