• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Jos menet pois, mitä minulle jää ?

Muistan, kun jaoin Suvi Teräsniskan Jos menet pois -kappaleen Facebook 
seinälleni, ja kirjoitin siihen tekstin " Jos menet pois, mitä minulle jää ? "
Hetken päästä Jesse kommentoi tilaani yhdellä sanalla ja merkillä " Minä ♥ "
Mutta nyt kun Jesse on poissa, en minä haluaisikaan mitään muuta kuin hänet.

14 kommenttia:

 1. Pakko sanoa että todella sydäntä riipaisevaa...

  Iso halaus sinulle. ♥ En nyt osaa sanoa mitään järkevämpää. :s

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös google tunnukset mutta en halua kirjoittaa tätä omalla nimelläni, vaikken yleensä anonyyminä kommentoi.

  Kerrankin voin sanoa että minä tiedän miltä susta tuntuu. Itse seurustelin 3 vuotta, erosin, olin liian vähän aikaa yksin ja aloitin uuden suhteen. Ehkä se tarjosi jonkun turvan, ikäänkuin peitti sen surun minkä suhteen päättyminen toi mukanaan. Uusi suhde oli ihana ja turvallinen, joten edellistä ei tullut edes mietittyä.

  Kuitenkin, kun suhdetta oli kulunut lähes vuosi, se suru tuli. Ikävä, kaipuu, katkeruus, katumus, tilanteen ymmärtäminen, nostalgia. Päällimmäisenä se nostalgia.
  Minä selvisin tästä, ja olen edelleen saman miehen kanssa jonka kanssa aloitin seurustelun eron jälkeen. Helppoa se ei silti ollut. Surullista, että oma suhteesi katkesi, jäit yksin ja kaipaat entistä rakkauttasi. Toivon Sinulle paljon voimia ja tsemppiä,
  - kun muistaa miksi ero on tullut, mikä suhteessa ei toiminut, on ero helpompi hyväksyä.

  Voimia, rakkautta ja onnellista loppukesää Sinulle, Oona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, toinen Ano, tiedätkö sitä, mutta tekstin Jesse teki itsemurhan. Eivät he Oonan kanssa varmaan muuten olisi eronneet.

   Poista
  2. Oho, tunnen itseni idiootiksi! luulin että puhe oli Miikasta, meni nimet sekaisin :( anteeksi

   Poista
  3. Eikä Oona ja Jesse edes seurustelleet enää Jessen itsemurhaa edeltävinä aikoina...

   Poista
  4. Siis oonko nyt ihan pihalla? Seurustelitteko, Oona, Jessen kanssa kun hän teki itsemurhan?

   Poista
  5. Mene anonyymi 13:52 vaan naamapalmuilemaan muualle, eiköhän ekalla anonyymillä ollut ihan asiallinen ja tsemppaava viesti henkilöerehdyksestä huolimatta.

   Poista
 3. Emme seurustelleet Jessen kanssa !

  VastaaPoista
 4. Hei Oona!

  Löysin vasta toissa päivänä blogisi kun selailin netissä ihan randomisti blogeja.Mietin ensin, että viitsinkö kommentoida koska olen jo vanha (40v) täti. :) Minun vanhempani ovat myös kuolleet.Isä v.-95 ja äiti v.2005.Olin 25-vuotias, kun pikkuveljeni tuli virallisesti huollettavakseni.Toki olin sitä ennenkin häntä hoitanut.Pikkuveljeni on sinun ikäluokkaasi,nyt 21-vuotias.

  Haluan sanoa sinulle, että vaikka kuinka ahdistaa,ja elämä tuntuu joskus merkityksettömältä ja missään ei ole järkeä, aina tulee seuraava päivä.Ja se seuraava päivä voi olla parempi, kuin tämä päivä.Kun on elämää, on toivoa.Ja niinkuin sanoit, elämä on tarkoitettu elettäväksi.Ihminen on yllättävän vahva ja kestää joskus yllättävän paljon.Näen sinun uusimmissa kirjoituksissa jo valon pilkahduksen ja askeleen parempaan päin.Se on hyvä.Sinä olet vahva, vaikka kuka muuta sanoisi.Sinä osaat ilmaista itseäsi hyvin.Sinulla on paljon fiksuja ajatuksia, nuoresta iästä ja rankasta elämästä huolimatta.HYVÄ, OONA!

  Kuka tahansa voi internetissä huudella mitä tahansa nimettömänä, ajattelematta mitä tuli sanottua.Niille negatiivisille kommenteille ei kannate antaa minkäänlaista arvoa.Sinä olet arvokas ja sinä olet SELVIYTYJÄ.Sinun ei tarvitse miellyttää ketään tai muuttaa itseäsi.Sinä olet hyvä juuri tuollaisena.Kaikkeen et elämässäsi pysty vaikuttamaan, vaikka ehkä haluaisitkin.Mutta on asioita, joihin pystyt.Ja sinä pystyt parantumaan, vaikka se veisi aikaa.Sinä ehdit käydä koulut ja vaikka mitä muuta.Se ei tapahdu yhdessä yössä, eikä hetkessä.Mutta se tulee tapahtumaan.Uskon sen.Olet sitkeä sissi.Olet selvinnyt tähän asti ja tästä eteenpäin.

  Usko sinäkin siihen.

  Jos olisin siellä, halaisin sinua kovasti.♥

  Kaikkea hyvää, sinulle Oona.Tulen seuraamaan blogiasi jatkossakin.

  -JM-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommmentista ♥ Aivan upeaa saada tällaisia :) Olen oikeastaan aivan sanaton tästä ! Kiitos, kiitos todella paljon ♥

   Poista
 5. Siis oikeesti Oona!! Tuo nainen kirjoitti sulle niin kauniisti ja asiaa ni sä et edes vastaa mitään takaisin..v*tun kiittämätöntä mielestäni.. Iha ku sua ei edes kiinnosta mten ihmiset tsemppaa sua yms..ryvet vaan omassa angstissas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muukin elämä kuin tämä blogi, joten en ole heti vastaamassa kaikkiin kommentteihin joita saan. Vastaan, kun pystyn parhaiten kommenttiin vastaamaan ,,/,,

   Poista