• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

.. Minulta pitäisi ottaa oma lapseni pois ?


Yllä olevasta linkistä pääsette keskustelupalstalle, josta löysin tämän alla olevan kommentin,
josta oli vielä pakko ottaa ihan screenshot. Kaikkea sitä internetistä oikeasti voikin löytää ..
Alapuolella on kaksi kyseiseen kommenttiin liittyvää vastausta. Lukekaa ihmeessä koko juttu !

Jotkut ihmiset näköjään elävät pää perseessä eristettynä tästä maailmasta ja ihmisistä.
Kai tästä pitäisi olla jollain tapaa loukkaantunutkin, jos joku sanoo että minulta pitäisi
ottaa minun lapseni pois. Mitä ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä tämä teissä herättää ?- - -  - - - 


21 kommenttia:

 1. Pistää vihaks lukea noita kommentteja... Miten ihmiset voi olla noin ahdasmielisiä ja suoraan sanottuna tyhmiä?

  VastaaPoista
 2. Törkeetä, ei voi muuta sanoa. Ihan käsittämätöntä, että joku kuvittelee viiltelyarpien kertovan onko joku hyvä vanhempi vai ei. Huhhuh...

  VastaaPoista
 3. Hah, tiedän kyllä itekki muutaman ihmisen joka on viillellyt ja pärjää perheen äitinä mainiosti. Eli, multakin pitäis ottaa oma lapsi pois jos olen viillellyt josku kaksi vuotta sitten? Mä tiedän sen jo nytte että tuun haluumaan lapsen tulevaisuudessa. Järjetöntä että tolleen voi edes sanoa että lapsi pitäisi ottaa pois? Eihän se lapsi liity MILLÄÄN tavalla 15vuoden takaiseen viiltelyyn? Että ihmiset on tyhmiä. Hieman kadun jälkiäni jo nyt, se kyllä kertoo jotain. Eihän nämä nättejä todellakaan ole, mutta en usko että ihminen joka on viillellyt paljon, viiltelisi ilman syytä... ton kommentin heittäny ihminen on varmasti vaan hemmoteltu kermaperse heppatyttö joka saa kaiken hopeatarjottimella nenänsä eteen, joka ei tiedä elämästä yhtään mitään ja vähättelee muita koska ei edes tiedä mitä vaikeudet on.

  VastaaPoista
 4. Pitikin mennä lukemaan. Nyt vituttaa ku pientä oravaa.

  VastaaPoista
 5. Keräilin leukojani ton ekan kommentin jälkeen vielä vartin. Siis mitä hittoa?!? Kyllä ei taas oo ihmisen ilkeydellä rajaa, että keljutaa....

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä ei pitäisi tuomita ihmistä arpien perusteella. Arvet voi olla monenkin vuoden takaisia ja ei kerro mitään nykyhetkisestä tilanteesta. Jos sillä perusteella otettaisiin lapset pois niin vaatisi se ensin äidin mielenterveyden tutkimisen, eikä niitä lapsia voisi tuosta vain viedä ilman minkään laista tuorretta diagnoosia.

  Ihmisten on typerää haukkua viilteleviä ihmisiä jos ei ole kokenut samanlaista tuskaa kuin ne, mikä sitten on ajanut siihen viiltelyyn. Vaikkakin kaikki tuntee eritavoin eri tilanteissa niin kuitenkin, tyhmää tuomita toisia arpien perusteella.

  Tuolta sivulta luin ''Muuten ei hetkauta, mutta jos olisit hakemassa yrityksestäni töitä, sori vaan mutta ei....'' Eihän ulkonäkö saisi vaikuttaa töitä hakiessa, ei millään tapaa. Törkeää mun mielestä tollanen. Voihan sitä aina viedä työhaastatteluun lääkärin kirjottamat paperit todisteeksi siitä ettei nykyisin ole mitään ongelmia viiltelyn kanssa jos se jonkun mailman nyt kaataa.

  ei tuollasista kannata välittää. Jättää vaan omaan arvoonsa. Tärkeint on et itellä kuitenkin menee elämä hyvin, eikä kukaan toinen voi sitä tulla arvostelemaan millään tapaa. Oli niitä arpia sitten käsissä, jaloissa tai misä vaan muualla.

  VastaaPoista
 7. Ht.net on ht.net, provosoinnin yks paikka. :D nimettömänä on helppo huudella..

  VastaaPoista
 8. Hevostalli.net on kyllä ihan järkyttävä sivusto, pitäs kieltää lailla.. Mun yhestä tutusta on tehty sinne oma topa, jossa on sitte räkitty ja naurettu perään, vaikkei edes ollut tehnyt mitään. Tosi ikävää, että sut on vedetty juttuun mukaan. Huoh, jotku voisivat hankkia elämän ensitilassa.

  VastaaPoista
 9. Hevostalli.net on niin täynnä röllejä, että sieltä ei löydä millään ihmisiä, jotka vakavasti kirjoittaisivat mitään.
  Tai ehkä siellä on muutama, mutta siellä sitten niitä röllätään 6-0.

  VastaaPoista
 10. Voi vittu huhu tuo eka noista!! Varmasti joku kultalusikka perseessä syntyny keskenkasvunen nulikka, anteeksi kielenkäyttöni mutta suoraan sanoen vituttaa suunnattomasti tollaset pellet, itsellänikin löytyy arpia jaloista,mahasta ja käsistä mutta ne ovat menneisyyttäni ja se ei koskaan tule vaikuttamaan lapsen saamiseen/pitämiseen koska olen nyt terve nuori nainen jolla on ihana tulevaisuus edessä ja niin on Oona myös sinulla <3 tsemppiä kaikkeen ja voi hyvin! :)

  VastaaPoista
 11. Mitäkö ajattelin kun luin noita mielipiteitä? No, repesin nauramaan. En kaipaa sääliä arpieni takia, en häpeä arpiani joten myötähäpeä on aivan turhaa, arpeni eivät myöskään tarkoita sitä että olisin heikko, päinvastoin. Olen kokenut 28 vuoden aikana niin paljon paskaa että lähinnä ihmettelen kuinka olen voinut selvitä kaikesta suhteellisen selväjärkisenä ja ottamatta henkeä itseltäni, viiltoni ovat pieni hinta siitä että olen edelleen elossa.

  Voimia, Oona. Paskaa puhuvat yleensä ne, joilla ei ole mitään omakohtaista kokemusta tuskasta ja jatkuvista vastoinkäymisistä (ja jotka sitten putoavat pilvilinnoistaan rajusti kun elämä vetääkin yllättäen maton jalkojen alta).

  -Loretta

  VastaaPoista
 12. on tosi surullista että vaan ulkonäön takia tommostaki joku aattelis tehä. oot tosi kaunis ja vahva nainen Oona, elä välitä tommosista idiooteista..

  VastaaPoista
 13. ihan vitun järjetöntä! miten se liittyy lapseen mitenkään jos on joskus ollut sairas ja viillellyt? tuli tosta ihan sellanen fiilis että ihankun sellanen ihminen joka on viillellyt, automaattisesti tekisi myös lapselleen jotakin. ja toi on musta aika törkeetä että sun kuvaa on käytetty tollaseen.

  VastaaPoista
 14. Rupesi taas ottamaan päähän tämä ihmisten suppeanäköisyys.. Huh, onneksi meitä vähän fiksumpiakin löytyy.

  VastaaPoista
 15. Vaikka tuo kommentti onkin todella tökerö, niin voin kuvitella mitä sen taustalta löytyy? Tiedän tapauksia joissa henkilö on neuvolan kyselylomakkeesen myöntänyt KOKEILLEENSA kannabista kerran tai kaksi tyyliin joskus teininä ja sen vuoksi on sitten laitettu koko raskausajaksi huumeseulontoihin. Toi neuvolatoiminta on voi oikeasti olla niin uskomatonta, että ties vaikka joku neuvolatäti vetäiskin vanhoista viiltelyarvista jotain ihan omia päätelmiä. Joko sillä itsellään on huonoja kokemuksia ja katkerana pätee tai sitten todella tynnyrissä kasvanut.

  VastaaPoista
 16. Löysin blogisi juuri tuon topicin kautta ja kirjoitin sinne silloin tuon keskimmäisen kommentin. Oli mukava huomata,että kommenttini herätti ajatuksia ja liitit sen blogiisi. Tuo topic sai vereni kiehumaan ja siihen oli pakko kommentoida,vaikka en yleensä mitään kommentoikaan.

  Terv. Vuosia sitten viillellyt kahden lapsen onnellinen äiti

  VastaaPoista
 17. Tietty varsinkin tuoreista arvista tulee kuva, että on vaikeuksia elämässä, ja sitä kautta huoli siitä, jaksaako siinä huolehtia lapsesta kunnolla ja heijastuuko ongelmat lapseen, mutta totta kai se pitää ensin tutkia perinpohjaisesti, ei nyt ensimmäiseksi mitään lastensuojeluilmoituksia. Niin kauan kun lapsi on hyvin hoidettu ja normaalisti kehittynyt, ei pidä ruveta mitään omia päätelmiä tekemään.
  Tyhmä tuo palstan kommentti, että viiltely on "turvallinen" tapa purkaa oloaan eikä vahingoita muita. Tiedän omista ja ystävien kokemuksista, että kyllä se läheisiä satuttaa suunnattomasti nähdä, miten tärkeä ihminen tuhoaa kehoaan. Ja mitä turvallisuuteen tulee, syvät viillot voi katkoa jänteitä tai aiheuttaa kuoleman (vahingossakin), niin että voisi tuokin tyyppi vähän miettiä asioita.

  VastaaPoista
 18. Mulle on sanottu useaan otteeseen tämän tyyppistä "Hei mikset laske hihojas?/ MIks pidöt hihojasi ylhäällä?" Kun olen kysynyt miksi? Vastaus on "No ku sul on noit viiltely jälkii, vai haetko jotain huomioo ku ett voi pitää hihojas alhaal"/ "HAlutko, että sua säälitään"

  Yleensä olen sitten valaissut asiaa siltä kannalta, että ehkä ei kannata niikää tuijotella muiden käsiä vaan keskittyä ihan omiinsa vaan. Jos joku tulee taas kysymään ns ystävälliseen sävyyn / tai säälimään ilmasen asian niin, että mua on turha sääliä / ketn joka viiltelee. Että se on ollut oma ratkaisu silloin eikä asialle nyt enää voi mitn. Enkä mä todellakaan ala muiden takia häpeämäänkään ks asiaa.

  Mutt oli aika järkyttävää tekstiä kyllä tuol linkin sisällä.

  VastaaPoista
 19. Mä tulin tosta kommentista vihaiseksi ja itkuiseksi. Mulla on arpia ja haluan lapsia ja äidiksi. Mä en oileastaan tällähetkelläunelmoi muusta kuin siitä, että musta tulisi äiti. Millainen persaivo tollasta kirjoittaa, se jos näkee jollakinarpia, ei tarkoita että tietäisi kaiken sen ihmisen elämästä ja KYVYSTÄ huolehtia lapsesta... SUUTUTTAAA!!!!

  VastaaPoista
 20. "Jos näkisin neuvolatyössäni raskaana olevalla viiltelyarpia niin kyllä se lastensuojeluilmoitukseen johtaisi. Kyllähän se kertoo henkisestä epätasapainosta."

  Jaha, eipä tässä koskaan uskalla sit hankkia lapsia, kun tiiä mistä niitä lastensuojeluilmotuksia tehdään. Saatana että pisti vituttamaan.
  Tulee tunne, ettei enää voi kehdata kävellä ihmisten ilmoilla olkavarsi näkyvillä.

  Ja jumalauta toi suhun viittaava kommentti! Tekis mieli käydä katkomassa päitä..

  VastaaPoista
 21. Keeping it short and sweet: älä välitä, oot noitten kommenttien yläpuolella. U go

  VastaaPoista