• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Video blogistani, siitä mitä se pitää sisällään.

Olen ollut muutaman päivän kipeänä, joten en ole saanut oikeastaan mitään aikaiseksi, en in real life enkä 
täällä blogin puolellakaan. Nyt alkaa elämä kuitenkin taas voittamaan, joten postauksien luonnoksiakin on 
taas kerran alkanut kerääntymään. Tiedossa on mm. uusien hankintojen esittelyä, ulkonäkö & inspiraatio 
postausta sekä paljon muuta littyen minuun, henkilökohtaisiin asioihini, mielenterveyteeni ym. vastaavaan. 

Ja kiitos vielä teille kaikille jotka kommentoitte edelliseen postaukseen, kaikki kommentit olivat positiivis -
painotteisia ja tsemppaavia ! Kiitos jakamistanne mielipiteistä, heränneistä tuntemuksista ja ajatuksistanne. 

Tässä kuitenkin seuraavaksi katsottavaksenne video, sisältäen asiaa blogistani ja siitä mitä se pitää sisällään. 

23 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, että sulla on ihana ääni! :D Ja ehdottomasti olet tosi rohkea, että uskallat kirjottaa omilla kasvoillasi. Ihailen sitä. Koska mielen sairauksien ei pitäis olla sen kummempi asia kuin vaikkapa syöpäkään. Haluaisin itsekin olla avoin ja sellainen kuin olen - häpeilemättä, mutta tässä vaiheessa en varmaan uskaltaisi vielä kirjoittaa omilla kasvoillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aina pitänyt ääntäni jotenkin miehekkäänä ja epäseksikkäänä .. :D Ja kiitos ihana ♥

   Poista
 2. Oot jotenkin hirveän aggressiivisen olonen videoissa ja teksteissä, aina jotenkin puolustuskannalla. Miksi huomaat sadan mukavan kommentin seassa vain sen yhden ilkeän kommentin, kun se aiheuttaa sinullekin vain pahaa mieltä?
  Onko sulla muuten kova lääkitys päällä kun olet jotenkin videoissa aina sellainen "nykivä"? Anteeksi, en keksi kohteliaampaa adjektiivia tuohon..
  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus ei ainakaan ole olla aggressiivinen :o Kyllä mulla on ihan semikova lääkitys päällä, mutta tuollainen minä aina olen, kai ? En tiedä :/

   Poista
 3. Kuulostat ihan Johanna Tukiaiselta joka selittelee miks se oli niin kännissä ja miten masennuslääkkeet lihotti sen siaksi...

  ...ja sen sanon hyvällä, Tuksulla on must hauska ja omaperänen tapa puhua ja omaat saman :D tämä nyt vain mun mielipiteeni.

  Olet muuten paljon kauniimpi noin videolla muokkaamattomana kuin kuvissa!

  VastaaPoista
 4. Ihan sairaan hyvä videopostaus! Heti tulee mieleen että useat saattaa olla vaan kateellisia sulle jos antaa ns liikaa tai paljon kritiikkiä - esim toi ranta juttu että laihistaisit - ehkä joku haluaisi myös tuloksia itselleen vaan ei saa ja on itse mahamakkaroiden kanssa kirjottelemassa koneella muffinssit suussa, tai jotain muuta vastaavaa. moni ei osaa olla niin avara omien asioiden kanssa kun sä ja tosissaan onhan sekin saavutus joillekkin pystyä puhumaan tunteistaan ja omista asioistaan (esim minulle on saavutus) mutta en silti tule tänne haukkumaan sua et ''vitun ämmä kun oot niin avara asioides kanssa'' vaan musta se on hyvä - ja se saattaa ja jopa auttaakin varmasti joitain että olet avara asioidesi suhteen ja tunteidesi kanssa! ..hmm ,mulla oli vielä jotain mutta taisin unohtaa.. no mutta näin.. hyvä Oona! :)

  VastaaPoista
 5. Niin unohtunut asiani! :D Tuosta että olisit muka ''niin angsti kun videoissa/postauksissa'' -niin mun täytyy nyt kyllä kommentoida tähän se vielä ,että usein ihmiset tekee niin että ne kirjoittaa vaan sillon kun on paha olla koska se auttaa ja hyvistä asioista on erilaista kirjoittaa kun sillon ei ns. purkaa itseään - niin luulisin että jotkut ei sitä ymmärrä ja ajattelevat siks että olisit joku kankee kalkkis ja angstinen tms... enemmän empatiaa pitäis ihmisille opettaa! Huh.

  VastaaPoista
 6. Oi kun kiva blogi sulla eli täytyy liittyä lukijaksi! :3

  VastaaPoista
 7. Musta on kiva katsella sue sun video postauksissa kuviin verrattaen :) Olet paljon siromman, elävämmän ja nätimmän näköinen luonnossa, mitä kuvat antavat sinusta olettaa. En tiedä johtuuko se tyylistäsi muokata kuviasi vai? :o

  VastaaPoista
 8. Miun on pakko nyt kommentoida. Vaikken olekkaan pitkään seurannut blogias, silti voin sanoa että olet ihanan persoonallinen ihminen, jolla sattuu olemaan välillä vaikeaa, mutta siulla on tahdon voimaa silti. Se pistää miettimään omaa elämän tilannetta. Videosi ja blogisi ylipäätään paljastaa siun hyvät puolet mitä sie ootki varmasti, vaikken koskaan olekkaan nähnyt sinnuu in real life. Kiitos kun teet blogias ja videoita ja tsemppiä tulevaisuuteen!

  ~Jullex

  VastaaPoista
 9. Olen halunnut jo pitkään kommentoida ja sanoa, että olet ihan uskomattoman rohkea ja upea, kiitos että pidät tätä blogia, se antaa mulle paljon voimaa vaikka itse olen taistelun alussa vasta. On hienoa, että pystyt esiintymään omilla kasvoilla ja kertomaan asiat niin kuin ne on. Se on vaikeaa varmasti, itse en siihen pystyisi nyt. (:
  Olet upea ja kaunis, äärettömän rohkea. Lisäsin sun blogin linkin omaan blogiini ja käyn vastaisuudessakin lukemassa.

  VastaaPoista
 10. Lisää videopostauksia, ne on ihan parhautta. :) Voisitko kertoo kokemuksia paniikkihäiriöstäsi ja kuinka paha se on sulla ollut/on...ja onko se sinua rajoittanut miten.

  VastaaPoista
 11. :3 sä olet kyllä älyttömän suloinen. olen blogiasi pidemmän aikaa lukenut, mutta kommentoiminen on jäänyt väliin. on mukava lukea blogia, jossa ihminen nimenomaan omilla kasvoillaan, mitään peittelemättä kertoo elämästään just sellasena kuin se on. toivotan sulle hyvää tulevaisuutta, mä oon varma että sä vielä saat sen :) elämäs on ollut ihan liian rankkaa, ei kenenkään pitäisi tuollaisia kokea. niin nuorikin vielä olet.

  jään seurailemaan, vieläkin, uskollisesti c;
  muista että vaikka on kusipäitä jotka kommentoi kaikkea ilkeää, arvostelee ja kaataa paskaa niskaan, niin enemmän meitä on jotka sun puolellas on. me ollaan sun tukenas ♥

  VastaaPoista
 12. Hitsi vie millai ääni sul o :D tuo ääni sopis sellaseen poikatyttöpukeutumiseen ihan sika hyvin :)) Oli outoa kattoo ku olit sillee ns tyttömäinen ja sit ääni oli aika matala bassonen :) heh elä loukkaannu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en todellakaan loukkaannu, koska olen kanssasi täysin samaa mieltä ! XD

   Poista