• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Voi video ja muutosten tuulet !

- - -  - - -


Muutos onkin jo mainittuna yllä olevassa pahalaatuisessa toisto-, ja sönkötysvideossa; Ei enää takertumista kommentteihin, jotka ovat kirjoitettu vain ja ainoastaan satuttamaan ja loukkaamaan minua. Minun ei tarvise jaksaa tuollaista paskaa. Tästä lähin julkaisen vain asialliset kommentit, enkä välitä niistä "tapa itsesi" kommenteista sen enempää, kuin että luen sen kerran läpi ja sitten poistan kokonaan, julkaisematta koko kommenttia. Tämä olen minä, ja tämä on minun blogini. Sillä selvä. Mielipiteensä kullakin, mutta jonkinlaista suodatinta olisi joskus ihan hyvä käyttää ! Jossain tilanteessa saatan kuitenkin haluta vastata johonkin negatiivispainotteiseen kommenttiin, ja silloin teen sen jonka tein viimeisimmän kommentin kanssa; Teen kokonaisen postauksen, joka sisältää vastaukseni kyseiseen kommenttiin. Tämä ei ole takertumista vaan yksinkertaisesti kommenttiin vastaamista. Jos vastaukseni tosiaan on niin pitkä, että siitä saisi helposti postauksen aikaiseksi, sen teen. Miksi ? Koska minusta tuntuu tyhmältä vastata yhteen kommenttiin kaikkien niiden muidden kommenttien sekaan tekstillä, joka on lähes A4 kokoisen paperin täyttävä teksti.

- - -  - - -


" Because of my blog or my appearence you 
might love or hate me. If you, yes you right 
there, don't like me or my blog, it's just not my 
problem. Live with it. This is who I am, and 
this is my blog. That's it. End of the story. "

- - -  - - -

Ps. Sitten loppuun vielä yksi juttu. Kyllä, me olemme eronneet Nicon kanssa. Kaikki on
kuitenkin hyvin. Olemme väleissä ja kavereita, enkä minä ole asian suhteen masentunut tai
mitään muuta vastaavaa. Nyt vain elämässä eteenpäin, koska elämä on tehty elettäväksi ! :)

10 kommenttia:

 1. Musta on naurettavaa, että jotkut tuntuu ottavan elämäntyökseen sen, että saavat toisen olon pahemmaksi. Mielipiteitä saa ja pitää olla, mutta joitakin asioita voi pitää itsellään. Ja kritiikkiä voi antaa, jos sitä osaa antaa, mutta mitä ihmettä.

  Mutta sä oot upea nainen ja pidä se lippu korkealla!

  VastaaPoista
 2. Sulle on tapahtunut liikaa elämäsi aikana, ei ole ihme, että olosi on välillä vaikea. On kuitenkin ollut hienoa huomata miten olet eheytymässä, sen huomaa sinusta! Uskon, että sulla on kaikki mahdollisuudet selvitä vaikeistakin tilanteista mitä jatkossa mahdollisesti tulee. Olet vahva ihminen. Tsemppiä sinulle! Olet kaunis nuori nainen jolla elämä edessään :)

  VastaaPoista
 3. Viitaten tuohon postaukseen, jonka teit negatiivisesta kommentista, minusta se oli todella hyvä tapa vastata. Postaukseen tulleissa kommenteissa (joissakin) Oli hyvin mielenkiintoisia vivahteita lukijoiden näkökannasta aiheeseen 'Miksi et vain tapa itseäsi'. Jos noita negatiivisa kommentteja ei ota henkilökohtaisesti, niin for the sake of a good conversation ne on postauksen arvoisia. Pahastakin kritiikistä saa sillä tavalla imettyä jotain hyötyä kun nostaa asian pöydälle tarkasteltavaksi!

  VastaaPoista
 4. Pitää kyllä olla aika inhottava ja typerä ihminen, joka tulee niin inhottavia asioita kommentoimaan.. älä ihmees välitä niistä ilkeistä kommenteista koska eiköhän sellasten kirjottajat oo vaan jämähtäny sinne jonnekki ala-aste tasolle.. sulla on oikia asenne ja totuus on että oot valtavan nätti ja mukavan ja fiksun olonen nuori naine ja sulla on ihana blogi ! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos paljon :) Ihana kommentti ♥

   Poista
 5. Sua ei videoissa näe melkeen koskaan hymyilevän, mutta nythän siinä tuli hymyä parikin kertaa :) sulla on niin kaunis hymy että ei mitään rajaa.
  Ja sulla on ihan oikea asenne. Sä oot niin persoonallisen näköinen ja muutenkin oot todella ainutlaatuinen sen perusteella mitä olen blogiasi seuraillut. Tollasia sunlaisia tarvitaan täällä. Ihana ihminen olet. Oot todella hyvä esimerkki muille masentuneille. Sä oot siinä vieläkin, vaikka oot kokenu todella paljon. Mä niin ihailen sua. Paljon voimia ja jaksamisia sinne! Pysy vahvana. <3

  VastaaPoista