• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 28. marraskuuta 2013

Elektroniikka- & materialismionnellisuus.

Ihmeiden aika ei ole ohi; Sain nimittäin omaksi kummastukseksenikin säästettyä rahaa niin, että vihdoinkin pystyin hyvällä omallatunnolla ostamaan tarpeellista elektroniikkaa ! Tosin mukana on ollut myös astetta enemmän hyvää tuuria, sillä tarjoukset ovat olleet osittain päätä huimaavia ! Hankin myös jotain, minkälaista en kuvitellut koskaan enkä ikinä hankkivani; MediaPad 7 Vogue, johon olen nyt korviani myöten tykästynyt ´_` ! Sain Saunalahdelta niin hyvät tarjoukset että huhhuh, mutta niistä sitten ehkä joskus myöhemmin. But back to the bussiness; Oona is happy ! :} On tullut hankittua myös uusi BaBylissin suoristusrauta, sillä vanhan suoristimen olisi pitänyt jäädä eläkkeelle jo aikoja sitten, ja uuden löysin 2 vuoden takuulla vaivaisella 6€'n poistohinnalla. Ja sitten tärkein hankintani talouteni puolesta; Imuri, pinkki Elektroluxin 2 in 1 pikaimuri ! :} On ihanaa, kun voi taas imuroida ihan milloin itse haluaa ! Aiemmin kun se ei ole onnistunut, sillä Miika vei silloin joskus aikanaan erottuamme yhteiseksi joululahjaksi saamamme imurin mukanaan, joten olen joutunut lainaamaan imuria aina vähän sieltä sun täältä, jos on ollut yksinkertaisesti pakko saada imuroitua asunto ..
   Niin, ja tulihan sitä käytyä myös Ikeassa ! Mukaan tarttui paljon kaikkea, mutta vain tarpeellista tavaraa; Koska piirrän ja kirjoitan paljon, hankin itselleni kokonaan uuden työpisteen, pöytää ja kynätelineitä myöten ! Paljon kivempaa syventyä piirtämiseen ja kirjoittamiseen, kun on kunnollinen paikka siihen, eikä tarvitse esim. siirtää tietokonetta tieltä pois tieltä ja istua epämiellyttävässä asennossa. Nyt saan pidettyä kynäni ja paperit järjestyksessä paperi- ja kynätelineiden avulla, minulla on kunnolla tilaa ympärilläni, ei tarvitse terottaa kyniä pöydälle, vaan pöydän vieressä olevaan roskikseen, sekä minulla on nyt kunnollinen piirrustusalusta/teline  !

- - -  - - -- - -  - - -

PS; Aloin pitämään toista blogia vähänaikaa sitten, ja tässä linkki tähän toiseen, ns. taideblogiini; 
Lukijoitakin on kertynyt todella kivasti, ja myös kuvia eri töistäni riittää julkaistavaksi jopa päivittäin !

3 kommenttia:

  1. Haha katoin ennen tekstin lukemista noi kuvat ja meinasin heti kommentoida et " HEI SUL ON IMURI!!! :DD" Mut joo, varmasti parempi piirrelläki ku on uus ilmapiiri ja ympäristö ^^

    VastaaPoista
  2. ihanat noi kynätelineet.. pitäis varmaan hankkia itsellekkin kun kämppä on täynnä kyniä siellä sun täällä, ja ikinä ei sitten niitä löydä kun tarvitsee.

    VastaaPoista
  3. tosi kiva työpiste, aah pinkkiä! <3

    VastaaPoista