• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pienet asiat jotka vituttaa.

 • Se, kun huomaat päässäsi soivan jonkin aivan käsittämättömän tyhmän ja huonon biisin, esim. tämätämätämä ja tämä biisi ovat hyviä esimerkkejä siitä, millaisia minun päässäni soi aina vähänväliä .. Todella ärsyttävää herätä aamulla ja huomata, että päässä raikaa JOS PILLUA SAAN NIIN MÄ LÄHDEN MUKAAN, tai HEEEEEI DODO SORSA ! Ps. Olen pahoillani, jos joku näistä biiseistä alkoi nyt soimaan sinun päässäsi .
 • Se, kun joku ihminen päästää jatkuvasti ääniä, jotka herpaannuttavat keskittymiseni tai häiritsevät ihan muuten vain. Tätä on aika hankala selittää, mutta hyviä esimerkkejä ovat inisevä / vinkuva hengittäminen nenän kautta ja vähänväliä uloshengittäessä kummallisen äänähdyksen, kuin jonkun vitun voihaisun päästäminen.


 • Iholle pyrkivät kärpäset ja ne muut perkeleen pörisiät ja inhottavat inisiät. Ai että, kuinka nopeasti vitutuskäyrä nouseekaan huippulukemiin kun yrittäessäsi nukkua kuulet, kuinka kärpänen pörrää yläpuolellasi. Et näe sitä, mutta kohta tunnet kuinka se laskeutuu pohkeellesi kipittelemään. Heilautat jalkaasi ja taas alkaa se sama pilluringin vetäminen yläpuolellasi, kunnes kärpänen taas laskeutuu ihollesi kutittelemaan pienillä jaloillaan ja taas ollaan huitomassa.
 • Ihmiset, joiden huumori perustuu vain ja ainoastaan toisten ihmisten negatiiviseen kommentointiin. Toisen ulkonäön, olemuksen tai minkä tahansa muun toiseen ihmiseen liittyvän asian dissaaminen muka huumorilla ei ole millään millään muotoa hauskuuttavaa läppää, vaan vain pahaa mieltä aiheuttavaa sen kohteelle. Olisiko tätä tarvetta edes perustella, kun asia on itsestään selvyys ? • "Ei kortilla ajeta eikä vilkulla käännytä" - mielipiteen omaavat / letkautuksen tosissaan heittävät ihmiset. Tarvitseeko tätä edes perustella mitenkään ? Idioottimaista mikä idioottimaista, sillä selvä.
 • Ihmiset, jotka pyytävät sinua kaveriksi Facebookissa, ja (jos hyväksyy kaveripyynnön) eivät sitten puhukkaan sinulle siellä yhtään mitään tai edes tykkää mistään kuvastasi / tilastasi. Siis .. Mikä on tämän homman pointti ?! Itse olen niitä ihmisiä joilla on reilusti alle 100 kaveria Facebookissa,  eikä täynnä niitä ihmisiä jotka ovat pyytäneet minut kaveriksi vain koska olen heidän kanssaan samassa koulussa. Ja ne jotka ovat Facebookissa kavereitani, ovat sitä oikeasti. Tai no, vähintään he ovat ihmisiä joiden kanssa olen samalla alalla koulussa koulussa, tai niitä joita nään useammin jonkun tuttavan kautta.
 • Ruokaa hampaiden välissä, tai jotain epämääräistä (esim. osa popcornin siemenen kuoresta tai karva) kiinnittyneenä kitalakeen, olut-tölkkiä avatessa sokan irtoaminen ilman tölkin avautumista, banaanikärpäset, pahalle haiseva hengitys, paidan (tai minkä tahansa vaatekappaleen tai asusteen) väärinpäin laittaminen päälle, pommiin nukkuminen, myöhästely .. Ja näitä olisi vielä lukuisia lisää !
- - -  - - -

Entä mitkä pienet asiat (jotka eivät sitten ehkä
olekkaan niin pieniä) teitä mahtavat vituttaa ?

16 kommenttia:

 1. Tähän aikaan vuodesta on ihan pakko listata kolmen kissan omistajana, että ehkä eniten vituttaa karvanlähtöaika. Ei voi hengittää ilman että suuhun menee jatkuvasti karvoja, ei voi räpytellä ilman että silmiin menee karvoja eikä etenkään syödä kun siitä hemmetin ruuastakin saa onkia kissan persvilloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti harvinaislaatuisen vittumaista ! Voin vain kuvitella .. Itsellä menee hermo jo siitä, jos käyn jossain missä on kissa tai koira, ja heti on kaikki paikat täynnä niitä perkeleen karvoja :D

   Poista
 2. Mun isoisällä on kännykässä soittoäänenä toi dodo-sorsa ja voi luoja kun se on ärsyttävä :D

  VastaaPoista
 3. Kun ihmiset maiskuttaa tai pureskelee purkkaa todella äänekkästi on harvinaisen ärsyttävää :D

  VastaaPoista
 4. haha voi että maanantaista tuli heti parempi ku sain nauraa noille kuville :''''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tirskahtelin kun niitä selasin .. :'D

   Poista
 5. Oon samaa mieltä ton ärsyttävien äänten päästelyn suhteen. Mulla on työkaverina puuseppä, joka aina kevyissäkin hommissa älähtelee, kuin olisi isolla paskalla. Aika karua :D Mutta kukin tavallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti harvinaislaatuisen ärsyttävää ! :|

   Poista
 6. Tää oli hauska postaus, tuli hymähdettyä monta kertaa. Tiedän ton tunteen, kun joku biisi jää soimaan päähän. Ja usein se on vielä joku yksi lause kappaleesta joka soi repeatilla päässä. Kiitos sinun nyt mulla soi taas päässä "mä tykkään kattoo, kun sä duunaat sitä bullii". Sama biisi, joka soi päässä viimeksi tänä aamuna ja taas....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samalla pahoittelen biisin sanojen soimista päässäsi :{

   Poista
 7. Kirjoitustaidottomuus; viellä, enään, syys sää... en vaan kestä! Ja ihmiset jotka sanoo joka lauseessa 'niinku'. Se, kun joku soittaa mulle just ku oon kaupassa tai muuten vaan on kädet täynnä tavaraa.

  VastaaPoista