• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 28. tammikuuta 2014

Sorry for the chaos.

Pahoittelen suuresti blogissa vallinnutta hiljaiseloa, mutta nettiyhteytemme on ollut poikki lähes viikon, joten kyllä tähän löytyy hyvä syyki .. Onneksi yhteys alkaa toimimaan taas tänä iltana ! Koko viikon olen vittuuntuneenna odottanut sitä, että pääsisin vihdoinkin korjaamaan lähimenneisyydessä julkaistut postaukset, joihin olen linkannut kuvat Photobucketin kautta. Näiden postauksien kuvat ovat siis olleet näkymättömissä jo vähän aikaa, mutta onneksi blogini on pian taas ennallaan. Iso ja pitkä työ siinä kyllä on, mutta pakko se on tehdä. Ensin minun pitää etsiä kaikki käyttämäni kuvat koneeniharvinaislaatuisen sekaisista  kuvakansioiden uumenista, lisätä kuvat Google+'aan, ottaa kaikista automaattinen korjaus pois ja yksitellen liittää kuvat oikeisiin postauksiin oikeille pakoilleen. Huhhuh ..

- - -  - - -- - -  - - -

Oona kuittaa, xoxo

8 kommenttia:

 1. Minkä ikäinen sä oot? 15? En oikein ymmärrä noita teiniposetuksia :/

  VastaaPoista
 2. OO.. Tykkään oikean alakulman kuvasta tosi paljon :o Paras neljästä miusta :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kans tosta oikeen alakulman kuvasta tosi paljon .Kaunis :))

  VastaaPoista
 4. Mitä teen kun äitini ei hyväksy sitä että olisin gootti. Vaatetyylini on ketjut, ristit ja synkät vaateet. Perheeni on hyvin uskovainen mutta en itse usko jumalaan.... Mitä teen?:\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, todella vaikea kysymys ..

   Olen ollut itsekin tilaneissa, jossa perheeni ei ole ulkonäköäni hyväksynyt. Olen kuitenkin niin jääräpäinen, että olen tehnyt niin kuin olen itse halunnut tehdä, varsinkin ulkonäköni puolesta. Ja kaikenlaista sitä on tullutkin tehtyä, vaikka olenkin saanut perheeltäni joskus todella kamaliakin kommentteja päätösteni seuraksena. Ihmiset ovat kuitenkin niin erilaisia, etten oikeastaan osaa sanoa mitä sinun pitäisi tehdä ..

   Oletko jutellut äitisi kanssa tästä asiasta ? Oletko oikeasti syventynyt äitisi kanssa keskusteluun, jossa kerrot omat tunteesi ja mielipiteesi, ja annat ilmi ettet oikeasti voi olla sitä mitä äitisi ehkä vaatisi sinun olevan. Muista, että ihmiset ovat erilaisia, mutta toisten pillin mukaan ei tarvitse tanssia. Tee niinkuin itseltäsi hyvästä tuntuu. Uskon, että pidemmän päälle äitisi kyllä hyväksyy tyylisi ja sen, miltä näytät !

   Poista