• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Thinspiration.

Ah, parisuhde. Paino on noussut n. 6 kiloa siitä, kun aloitin suhteeni Jeren kanssa.
Seurustelu lihottaa, sen olen kyllä huomannut omalta osaltani jo moneen otteeseen.
Minulla ei kuitenkaan ole ollut aikaa treenaamiseen, eikä pitkään pitkään pitkään 
hetkeen tule olemaankaan, mutta tämä postaus unelmieni kropasta tulee varmasti
inspiroimaan minua syömään terveellisemmin ja harrastamaan enemmän liikuntaa !

- - -  - - -


Oona kuittaa, xoxo  !

25 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kommentoida ja kysyä, että miksi jaat tällaisia kuvia? Thispot voisi mun puolesta jättää muualle kuin tehdä kokonainen postaus luurankomaisista naisista - mieluummin tutkia tällaisia kuvia itse kuin jakaa monelle sadalle lukijalle, joista varmasti osa on vaikutteille alttiita.

  Näytät hyvältä juuri noin, eikä sulla ole syytä laihduttaa, sillä kuitenkin olet hoikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni nämä naiset eivät ole luurankomaisia. Saattaa kyllä vaikuttaa siltä, jos katsoo tiettyjä kuvia, mutta se johtuu vain naisen asennosta joka hänellä on kuvassa. Minä en pidä luurankomaisesta kropasta lainkaan, hyih.

   Kiitos ♥

   Poista
  2. kyllä ainakin 1,3,5,6,7 kuva on luurankomaisia, ja vaikka esim. 1, ja 5 kuva ei siltä heti näytä, niin kyllä se kielii ali-panosta jos kylkiluut paistaa :D
   Enkä ihan ymmärrä miksi sinun pitäisi alkaa laihduttamaan, kun kaikissa kuvissa missä olet itse esim. bikineissä sinulla paistaa kylkiluut.

   Poista
  3. Minulla näkyvät kylkiluut, vaikka olen normaalipainoinen. Se johtuu vartaloni rakenteesta.

   Poista
  4. Aurora, minulla sama vika. Aina ne törröttävät tuossa, perkeleet.

   Poista
 2. Aika paljon tommosia tissikuvia ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja persekuvia myös, voi apua!!1

   Poista
 3. Mmm naiskauneutta ♥♥ Vaan kaikista kaunein eli Oona puuttui :))
  En nyt todellakaan väitä että tämä postaus liittyisi aiheeseen mitenkään,
  huippu hienoa että sulla on voimia elää terveellisesti ja liikkua,
  mutta tuli mieleen että onko sulla koskaan ollut minkäänlaista syömishäiriötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jotain "vammailua" oli joskus, tosin en muista siitä ajasta oikeastaan mitään :/

   Poista
 4. Upeita kuvia! Älä välitä ahdasmielisten kommenteista. Olet mielenkiintoinen persoona, kirjoituksiasi on aina mukava lukea :)

  VastaaPoista
 5. Kyllästyttää kun joka blogiin tungetaan thinspiraatiokuvia, johtaa helposti sairaalle polulle tollanen laihuuden kanssa mässäily. "Mielestäni nämä naiset eivät ole luurankomaisia." On ne siinä rajalla just, käytännössä menee samaan gategoriaan niiden luukasojen kanssa. Muista, että terveellinen ruokavalio ja liikunta ei tarkoita kahta kurkkusiivua ja viiden kilsan juoksulenkkiä. Parempi jos et lähtis tolle polulle ollenkaan. Mutta sehän ei oo mun asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä sen tiedän, ettei "terveellinen ruokavalio ja liikunta ei tarkoita kahta kurkkusiivua ja viiden kilsan juoksulenkkiä", ei todellakaan ! En ole tyhmä, en ainakaan noin tyhmä miksi minua nyt selkeästi kuvittelet / olet kuvitellut .. :D

   Poista
 6. Voi päivää. Ihankun ketään ei olisi ennen tissejä nähnyt! Esim. Uimahallissa naisten suihkutiloissa jne. Ja luultavasti miespuoliset vähintään netissä... :D nää on kyl tosi nättejä kuvia. Ja kyl kelpais itellekkin tollanen vartalo.. (:

  VastaaPoista
 7. Naisen kroppa on kauniimpi kuin miehen! terveisin nainen

  VastaaPoista
 8. Ja anot eiköhän ihana Oona saa julkaista minkälaisia kuvia itse tahtoo omassa blogissaan? Kauniita naisia ja minun näkökulmastani olet aika pitkälti juuri tuon näköinen istekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa varmasti, mutta tarkoittaako se sitä että jos Oona saa julkaista, että kaikkien pitää samantien tykätä koska Oona tykkää? :D

   Poista
  2. Julkaisen blogissani mitä itse haluan julkaista ( + olen varoittanut K18 materiaalista muutenkin ), mutta ihmisten ei tarvitse pitää siitä mitä minä tänne julkaisenkaan. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä kaikkien kanssa voi olla samaa mieltä kaikista asioita .. :)

   Poista
 9. Thinspo yleensä yhdistetään HYVIN vahvasti syömishäiriöihin ja on aika triggeroivaa niille blogin lukijoille, joilla on syömishäiriö. Ole kiltti ja tulevaisuudessa merkkaa postauksesi varoituksella :( Thinspo on oikeasti aika sairasta (yksittäinen kuva on ok, mutta thinspo-kulttuuri itsessään on äärimmäisen ahdistava ja vaarallinen!). Terveys on muutakin kuin paino, onnellisuus ei tule vaa'an lukemista eikä laihduttaminen tee kenestäkään parempaa ihmistä.

  Ole varovainen, ja ota huomioon blogiasi lukevat syömishäiriöiset ihmiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan melkolailla tätä Anonyymiä. Itse ohitan blogeissa postaukset, jotka eivät itseäni kiinnosta/jotka ärsyttävät, mutta tämä postaus pysäytti. Välttelen thinspiraatio ym. laihuuden ihannoimis -blogeja, koska itse olen käynyt taisteluni anoreksiaa vastaan ja päättänyt pysyä niistä kaukana. Vaikka pahimmasta vaiheesta on jo aikaa ja ulkoisesti näytän päässeen siitä yli varjostaa se kuitenkin yhä jokaista päivääni.
   Toki postaat blogiisi ihan mitä itse haluat, mutta ajattelin nyt kuitenkin kommentoida. Itse kurkin nyt blogiasi vähän varovaisemmin :>

   Poista
 10. Mä en pysty ymmärtämään miten nää kuvat nyt ottaa niin kauheesti kaikkia hermoon? :D Eihän noissa ole yhtään mitään vikaa.. TUolla on sellasia 13-15vuotiaita tyttöjä jotka julkaisee langanlaihoista ihanne vartaloistaan kuvia, eiks se ole paljon huolestuttavampaa kuin nämä?

  VastaaPoista