• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 7. tammikuuta 2014

Traumaattiset treffit.

Millaisia ihmisiä et todellakaan halua 
kohdata, saapuessasi sokkotreffeille .. ?

- - -  - - -

- Treffikumppanisi (minun mielikuvassani hän on miespuoleinen) vilkuilee jatkuvasti muita kanssaihmisiä, vain se yksi ainoa asia mielessän. Sen huomaa selvästi hänen irstaasta katseestaan, joka vain harvoin osuu sinuun, ja silloinkin yleensä vain siinä tapauksessa, jos katseen kohde kävelee takaatasi ohitse. Päälaesta varpaisiin katseita, virnuiluja, silmänisuja ja vislauksia satelee kaikille silmää miellyttäville, mahdollisille parittelukumppaneille, mutta sinä et näitä saa nimeksikään. Tuntuu, kuin lautasliinakin saisi enemmän huomiota kuin sinä. Jos jo tässä vaiheessa olet viisas ja jätät treffikumppanisi yksin pöytään istumaan "käydäksesi nopeasti vessassa", vilkaistessasi baarista poistuessasi taaksepäin huomaat hänen nousevan pöydästä esittäytymään nuorelle blondille, jonka takapuolta hän "vahingossa" hipaisee, "kompastuessaaan omiin jalkoihinsa" tuolilta noustessaan.

- Treffikumppanisi on heti ensimmäisen 10 sekunnin jälkeen kuin pikkusiskosi/veljesi, joka avautuu sinulle kaikesta mahdollisesta ja kertoo vielä enemmän. Ei ole ihme, jos hän ruuan tultua pöytään katsoo sinun annostasi ja toteaa "Ei helvetti, viimeks ku mä söin tota, istuin loppupäivän paskalla!" On myöskin täysin normaalia, että hän röyhtäisee kovaan ääneen otettuaan suuren kulauksen olutta (tai mitä tahansa muuta juotavaa) tuopista, istuu tuolilla röhnöttäen haarat levällään, kaivaa korvaansa ja pyyhkii sitten sormensa pöytäliinan kulmaan. "Miten sun päivä on menny?" Kysymykseen vastaus saattaa olla jotain, että "No mä heräsin aamulla siihen et mun menkat alko, siis jumalauta sitä vuotoa!" Tämän treffikumppanin seurassa huonot alapäävitsit ja naurun saattamat sylkipisarat ateriallesi ovat taattuja.

- Treffikumppanisi näyttää, haisee, ja vaikuttaa kaikinpuolin etovalta. Vaikuttaa siltä, kuin hän ei olisi katsonut peiliin lainkaan koko päivänä. Päällään hänellä on yllään verkkarit ja kulahtanut t-paita, ja jalassaan hänellä on mutaiset, 10 vuotta vanhat lenkkarit. Kenkänsä irvistävät sinulle yhtä miellyttävästi, kuin treffikumppanisi itse jonkin vihreän, ehkä parsan sojottaessa hänen kulmahampaansa välistä. Hän on ihan mukava, mutta jokin raja sentään. Deodoranttia hän ei ole hajun perusteella tuskin koskaan käyttänytkään, eikä hän taida edes tietää sellaisen olemassaolosta. Siitä kertoo jo 10 metrin säteellä leijuva silmiäkin kirvelevä haju, ja hänen t-paitaansa koristavat kainaloiden kohdalla huomiota herättävät hikilammikot.

- Treffikumppaniasi (minun mielikuvassani hän on miespuoleinen) ei kiinnosta lainkaan se, mitä sinulla on sanottavaa, mikä on sinun mielipiteesi, mitä sinä ajattelet, mitä teet työksisesi, mitä harrastat tai millainen ihminen ylipäätään olet. Hän puhuu vain itsestään, omasta työstään, harrastuksestaan, työstään, elämänkatsomuksestaan yms. Jos jollain kumman keinolla saat kuin saatkin puheenvuoron ja sanot esim. oman kokemuksesi tai mielipiteesi treffikumppanisi puhumasta aiheesta, hän ei noteeraa tätä kommenttia missään määrin. Joko hän tarkastaa söhköpostinsa, tilaa lisää juotavaa tai (niinkuin kaikista todennäköisimmin tapahtuu), raapii niskaansa ja haukottelee sillävälin kun sinä puhuit. Sama minäminäminä -käytös jatkuu, kuin et olisi koskaan sanonutkaan mitään. Ja jos huomautat asiasta, mies katsoo sinus hölmistyneenä ja kummastelee, ettei ymmärrä lainkaa mitä sinä tarkoitat väitteelläsi.

- Treffikumppanisi (minun mielikuvassani hän on naispuoleinen) on kuin mikäkin hemmoteltu pikku kakara, joka luulee olevansa seuraava Miss/Mr PlayBoy ja näyttääkin siltä. Hän ei ole mitään muuta kuin vain mauttoman näköinen, paitsi tietysti omasta mielestään. Treffikumppanisi on myös tyhmä kuin saapas, etkä tiedä tekisikö sinun mieli itkeä vaikonauraa. Haluaisit tehdä niitä molempia, mutta et yksinkertaisesti pysty, vaikka ei treffikumppanisi varmasti niiden merkitystä tajuaisikaan. "Mikä on kampela?", hän kysyy lukiessaan ruokalistaa, eikä tiedä mikä ero on lähdevedellä ja kivennäisvedellä. Häpeät silmät päästäsi, kun treffikumppanisi kyselee edellämainittujen kaltaisia asioita teitä palvelevalta tarjoilijalta, joka hänkin joutuu pidättelemään naurunpärskähdyksiä vilkaisten aina välillä huvittuneena sinuun. Tarjoilijan pään yläpuolella näet selkeästi ajatuskuplan ja tekstin "Onko tää nyt ihan tosissaan?".

- Treffikumppanisi vaikuttaa siltä kuin olisi juuri valloittanut koko maailman. Hänen ilmeensä ja koko  olemuksensa on ylimielinen. Hän huokuu itsekyyttä ja hänen päänsä päällä voi melkein nähdä ajatuskuplan miehen vilkaistessa itseään peilistä "Erittäin hyvä ellen täydellinen". Hän katsoo kaikkia kuin alamaisiaan, ja odottaa kaikkien kohtelevan häntä sen mukaisesti. Ravintolan pöydässä hän katsoo sinua arvostellen leuka hieman ylös nostettuna, napsauttaa sormiaan kutsuakseen tarjoiliaa. Hän levittää valkean (tietysti oman) servettinsä housuillensa ja odottaa sinun tekevän samoin, olethan niin arvokkaassa seurassa. Mies on hyvin vähäpuheinen, ja ainoa asia mistä hänen kanssaan voi keskustella viiden sanan vahtoa paremmin, on politiikka, suomen laki tai muu vastaava aihe. Jos erehdyt kysymään häneltä hänen lempi drinkkiään, vastaukseksi saat katseen joka asettaa sinut samalle tasolle sittisontiaisen kanssa, mies rykäisee, pyyhkii servetillä suupielensä ja toteaa "Se ei ole oleellista." Tästä alkaa jälleen kerran 10 minuuttia kestävä hiljaisuus. Ainiin, tällaisen miehen ruokailu ravintolassa kestää n. 4 tuntia, vaikka sinä olisit ollut valmis jo 30 minuutin jälkeen. Eikä tietenkään ole kyse mistä tahansa ravintolasta, Amarillosta tai Chikosista, vaan hienosta ravintolasta jossa kärpäsen paskan kokoinen annos pihviä maksaa 60,90€.

- - -  - - -


Ps. Tämän postauksen sisältämä materiaali on kirjoitettu täydellisen turbotylsyyten
ja uupumuksen aika, huonoa huumorintajua ja liian vilkasta mielikuvitusta harjoittaen.

Oona kuittaa, xoxo  !

8 kommenttia:

 1. No noista kyllä jokainen vaikuttaa melkoisen vastenmieliseltä kumppani ehdokkaalta. :D

  Olet hurjan nätti Oona ^.^ ♥

  VastaaPoista
 2. haha tää oli ihan huippu!! XD

  VastaaPoista
 3. Mahtava postaus!

  ILMOTUSASIAA ↓
  http://palavamaa.blogspot.com/
  keskiviikon 8. tammikuuta postauksesta löytyy linkki blogiisi ja muutama sananen, käy tsekkaamassa, jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitoskiitoskiitos noista sanoista :} ♥

   Poista