• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Extreme Challenge. Päivä 1/15. Lauantai 8.3.'14. Mietintää.

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

- - - - - -

- Ensin ajattelin kirjoittaa päivän mietinnöistä.

Elämä, nykyisyys, menneisyys. Vaikka elämässä menisi eteenpäin, siirtyisi toiseen elämänvaiheeseen ja siitäkin vielä (joskus jopa vuoden tai muutamankin) eteenpäin, on joistain menneisyyden asioista vaikea päästä yli, päästää joistain asiasta yksinkertaisesti irti. Varsinkin silloin, jos luuli sen jonkin asian olevan ikuista. Vaikka eihän mikään ei ole ikuista. *Tyhmä, tyhmä tyttö.* Tosin jos ajattelee, ettei mikään ole ikuista, niin onko ikäväni, rakkauteni ja suruni Jesseä kohtaan katoava myös jonkin ajan kuluttua ? Koittaako joskus aika, jolloin en enää sure ja ikävöi ? Niin kai, jos uskoo, ettei mikään ole ikuista. Kai jotkin asiat ovat poikkeuksia. Tässä tapauksessa, ainakin toivottavasti. Minä nimittäin en halua lakata ikävöimästä häntä.


"Jotkut sillat on sun poltettava takaatas, ettei turha paino painais harteitas.Siitä on niin helvetin vaikea päästä yli, irti, kun kuvitteli sen olevan todellista vielä kaikkien niiden taisteluiden jälkeen, jotka asian vuoksi taistelit. Tiedän tämän kokemuksesta enemmän kuin vain hyvin, sillä pitkän, aivan helvetin pitkän ajan yritin kaikin voimin ja keinoin päästä yli yhdestä menneisyyteni henkilöstä, jonka kanssa luulin joskus tyhmänä eläväni sen legendaarisen ikuisuuden. Nyt ne monet taisteluiden täyttäneet kuukaudet ovat nykyisin ajateltuna kaiken sen arvoisia, että viimeinkin pystyin pääsemään yli, päästämään irti.

- Palaan aiheeseen postauksen lopussa, tähän väliin kerron päivästäni muuten.


- - -  - - -

Heräsin normaalia myöhempään. Nousin sängystä 09:30 aikaan.
Aamuni alkoi kahvilla (niinkuin aina), ja tämän postauksen parissa.
Jeren herättyä laitoin tapani mukaisesti aamupalapöydän valmiiksi.


- - -  - - -

Naamani ja hiukseni (tosin aamulla, vasta herättyäni),
koska päivän aikana en muuten itseäni jaksanut kuvata;


- - - - - -

Päivällä kävimme kiertelemässä 2 eri kirppiksellä Hyrylässä ja 
Vantaallametsästäen meiltä vielä muutamaa puuttuvaa elokuvaa. 
Ja lopputulos olikin todella hyvä. Enää ei puuttuu kuin Saw 1 & 5 !
- Tästä aiheesta minulla ei valitettavasti ole minkäänlaista kuvaa ..

- - - - - -

Ruoaksi jotain niinkin terveellistä kuin juustohampurilaisia, 
minulle tosin erikoistilauksena ilman suolakurkkua, tietenkin.
Tärkeintä tänä päivänä taisi olla yksinkertaisesti se, että sain
viettää sen avomieheni Jeren kanssa yhdessä hyvällä fiiliksellä.


- - - - - -

Illalla söimme sohvalla tacoja ja aloitimme elokuvamaratonin
katsomalla Uhrilampaat ja Hannibalin. Tämän voisi luokitella 
hyvin lisäksi myös päivän kuvaksi, koska Hannibal Lecter = ♥ !


- - - - - -

- Ja nyt takaisin aiheeseen, josta puhuin jo alussa.

Minä olen elänyt jo pitkään siinä jo kauan kaipaamassani tiedostuksessa, etten enää kaipaa, ikävöi, tai rakasta häntä. Miksi se vei niin helvetin kauan ? Sillä ei ole merkitystä, sillä se on ohi. Olen niin helpottonut, että olen pystynyt päästämään irti, pääsemään yli siitä, minkä silloin joskus, jopa vuosien ajan luulin olevan ikuista, kaikkien niiden satojen hävittyjen taisteluidenkin jälkeen. Sen jälkeen oli kuin raajoistani olisi irrotettu kahleet, ja pystyin kurkottamaan kaltereiden takaa valoon. Sen jälkeen kun ymmärsin päästäneeni irti, päässeeni yli, minä olin kuin vapautunut. Olin vapautunut siitä surun saartamasta tuskasta, joka varjosti elämääni niin kauan, aivan liian kauan. Tumma myrskypilvi päästi auringonsäteet lävitseen, näyttäen minulle tien kohti parempaa, kohti onnellisempaa tulevaisuutta.

- - -  - - -

Oona kuittaa, xoxo  !

6 kommenttia:

 1. mäkin tilaan juustohampurilaiseni aina erikoistilauksena - ilman sipulia ja kurkkua :3 ! erikoistilaukset kunniaan! :D:D:D:D

  VastaaPoista
 2. Aaa haluatko kertoa millä kirppiksellä Vantaalla olitte? :O Oon vasta muuttanut tänne enkä oo vielä löytänyt oikein kunnolla mitään.. ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävimme Lanttilassa, se on siinä Ikean vieressä :)

   Poista
 3. Sanoit jossakin postauksessa, että olet ollut kahdesti kihloissa, mutta ensimmäisestä kihlatusta et ole koskaan kertonut tänne mitään; onkohan tässä kyse hänestä? : o Kiinnostuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyseessä tämä ensimmäinen kihlattu. Ensimmäinen kihlattuni oli osana elämääni vielä silloin kun aloin kirjoittamaan ensimmäistä kertaa blogia, mutta Oonan monta elämää blogin puolella hän ei ole ollut puheenaiheena, koska hän ei ole ollut osana elämääni pahemmin lainkaan :)

   Poista