• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Extreme Challenge. Päivä 4/15. Maanantai 31.3.'14.


Tänä tulee olemaan viimeinen Extreme Challenge -postaukseni, sillä jostain syystä en vain ole innokas näitä saamaan aikaiseksi ns. pakon edestä. Pahoitteluni niille, jotka näitä postauksia odottivat, mutta mielummin teen Minun päiväni -postauksia aina silloin kun itsestä siltä tuntuu ja inspiraatio iskee. Joillekkin tällaiset haasteet sopivat, mutta minä en kuulu siihen ryhmään .. Tässä kuitenkin vielä se viimeinen Extreme Challenge -päivitykseni, tosin ilman kuvia .. 

- - - - - -

Avaan silmäni ja vilkaisen kelloa. 07:35. Hetken kuluttua muistan, että olen pitkästä aikaa yksin kotona. Jere nimittäin aloitti edellisenä perjantaina työt uudessa työpaikassaanMies oli lähtenyt vasta 15 minuuttia sitten niin hiljaa, etten ollut herännyt hänen herätyskelloonsa, sängystä nousemiseensa, aamutoimiinsa, saati oven sulkeutumiseen hänen lähtiessään aamuauringon valaisemasta asunnosta. Venyttelin kankeaa vartaloani ja tapani mukaisesti nousi juomaan mustaa kahvia tietokoneeni ääreen. Laitoin TV'n päälle, valitsin Voice'n pauhaamaan taustalle, käärin itselleni aamun ensimmäisen tupakan. Parvekkeelle astuessani aurinko häikäisi niin, että jouduin hetken räpyttelemään silmiäni totutellakseni niin kirkkaaseen valoon. Kaunis maanantai päivä. 

Viikonlopun yöt olivat olleet  harvinaislaatuisen levottomia. Sain samanlaisia kohauksia unissani kuin ennen, ja Jere heräsi monta kertaa yön aikana riehumiseeni ja aamulla joutui tulla tarkistamaan onko minulla kaikki hyvin, kun pidän niin käsittämätöntä huutoa, voihkintaa ja itkun tapaista ääntä. Tämän lisäksi sätkin, potkin, ja hikoilin lakanat märiksi. Pelottavan tuttua, mutta onneksi edellis yönä olin nukkunut paremmin, paljon paremmin. 

Avasin sähköpostistani kutsun Bloggers' Inspiration Day‏ -kutsuvierastapahtumaan, jota nyt odottelen innolla järjestettäväksi 12.4. Pyysin kaveriani Pietua lähtemään kanssani tapahtumaan, ja hänhän innostui kuin lapsi, jota oltiin viemässä karkkikauppaan ♡ Sähköpostissa odotti myös varmistus siistä, että olen saanut työssäoppimispaikan. Ehkä minä sittenkin valmistun tänä keväänä ? Ehkä minä sittenkin onnistun ? Ehken minä sittenkään ole täysi luuseri, saamaton ja turha ihmisperse.

Tuona päivänä minua ei lainkaan kiinnostanut panostaa ulkonäkööni tai pukeutumiseeni. Ainakaan loppuenlopuksi. Selasin vaaterekkiäni ja vaatekaappiani turhautuneena sovitellen ties kuinka monia eri vaatteita, mutta ei. Mikään ei näyttänyt, saati tuntunut hyvältä päällä, ja samaa sanoi myös peilikuvani. Mitä tahansa päälleni laitoinkaan, ei mikään ollut hyvä. Lopulta turhauduin ja totesin että vitut, antaa olla, ei kiinnosta. Puin ylleni mustat urheiluliivit, mustan t-paidan, miesten hihattoman harmaan hupparin ja mustat pieruverkkarit. Vilkaisin peiliin, kohautin olkiani peilikuvalleni ja ajattelin että näytetään sitten vaikka tältä tämä päivä, väliäkö sillä, kun ei kiinnosta. Meikkasin silmäni mustiksi, todella mustiksi, laitoin kaikki lävistyskorut huuliini ja asetin feikkiseptumin paikalleen, kuten joka päivä. 

Puoli 12 kytkin kuulokkeet puhelimeen, vedin lenkkarit jalkaani, asetin aurinkolasit silmilleni ja lähdin ulos. Vain parinsadan metrin päässä kotoa, Klaukkalan keskustassa on nykyisin uusi kirppis, jonne menin nyt ensimmäistä kertaa. Ihan kivan oloinen paikka, ja yllätyksekseni pöydät olivat hyvinkin täynnä vain paria hassua lukuunottamatta. Astuessani ulos raskaan oven takaa, sytytin tupakan, asetin aurinkolasit takaisin silmilleni ja päätin lähteä kotiin laittamaan lämpimämmin vaatetta ylleni. Ilma oli kuitenkin sen verran viileä, etten halunnut ottaa riskiä vilistumiseen tulevan, toisen kirppisreissun, 6km kävelylenkin vuoksi. Yksi kerros lisää vaatetta päälle ja jälleen ulos, kohti toista paikallista kirppistä, kivien narskuessa lenkkareideni alla, halki viiman ja viileyden. Kotiin päästyäni olin tyytyväinen tekemiini löytöihin. Mietin, että voisin tehdä postauksen parhaista / suosikki kirppislöydöistäni, joita kodistamme löytyy. En siis ala esittelemään lukemattomia vaatekappaleitani, vaan sisustuselementtejä ym. Kiinnostaisiko tällainen ? Niin, onhan tässä lähitulevaisuudessa tulossa myös Uusi asuntomme ♡ -postaus, joten tämä kirppislöytöpostaus voisi olla ihan kiva pohja sille ..

Katsoin myös muutamia päiviä sitten AVA -kanavalta tallentamani elokuvan Veronika decides to die. Katsoiko joku testäkin sen ? Jos katsoit, mitä pidit ? Omasta mielestäni ihan OK, olisi se voinut olla paremminkin toteutettu, mutta idea oli hyvä. Iltapäivän vietin syöden pitsaa ja lukien uutta kirjaa Tappolista, onka ostin kirppikseltä viikonloppuna 0,50€ hintaan. Luen oikeastaan vain jännitys/kauhu/rikos kirjallisuutta, joten mielestäni tämä on hyvä kirja. Jännä alusta asti. Ainiin, pyydettiinhän minua tekemään myös postaus kirjoihin liittyen. Mitä tykkään lukea, lempi kirjoja ym. Sellainenkin siis luvassa lähitulevaisuudessa.

Puoli 6 aikaan Jere tuli töistä kotiin, ja loppuiltana ei tapahtunutkaan oikeastaan mitään sen erikoisempaa. Korjasin muutamia vaatteitani apunani neula, lanka, sakset ja mittanauha, ksoka ompelukonetta en sen tarvitsemisesta huolimatta omista. Pari toppia, yksi t-paita, mekon muokkaaminen hameeksi .. Ja tietysti muutama huti ja tökkäts neulalla sormeen. Muuten vietin illan käpertyneenä rakkaan avomieheni lämpimään syleilyyn mutustamaan sipsejä ja katsomaan TV'tä Jeren leikitellessä karheillaa, värjäystä kaipaavilla hiuksillani. Myöhemmin, vaikka lääkkeideni vaikutuksen olisi pitänyt jo alkaa, en meinannut saada unta lainkaan mentyäni sänkyyn ja luettuanikin vielä hetken aikaa. Jerellä oli sama ongelma, joten hetken aikaa juttelimme sängyssä käsikädessä. Kuitenkin jossain vaiheessa uni alkoi saapua meihin molempiin, vaihdoimme "Hyvää yötä" ja "I love you" lauseet ja lopulta vaivuimme molemmat levolliseen, lämpimään uneen.

- - -  - - -- - -  - - -

PsBlogikirppikseni (http://oonanblogikirppis.blogspot.fi/) on ollut
pystyssä nyt muutaman päivän, jossa myyn kaikkea vaatteista ja
asusteista sisustuselementteihin yms. Kaikki näistä kiinnostuneet
siis nyt sinne selaamaan ja seuraamaan, sekä tekemään löytöjä !
Tänään kirppikselle ilmestyy jälleen paljon lisää uutta ostettavaa !

Oona kuittaa, xoxo  !

3 kommenttia:

  1. Suosittelen lukemaan Veronica päättää kuolla -kirjana, se toimii niin paljon kirjana kuin elokuvana. :) Harmi, ettet ole postaillut vime aikoina niin useasti, blogisi on yksi suosikeistani! Olet inspiroiva nainen. ♥

    VastaaPoista
  2. komppaan tanumauta, veronika decides to die on helvetin hyvä kirja, ainakin englanniksi. En sit tiiä kuinka hyvä kääntäjä on ollut, toimiikohan se suomenkieleksi yhtä hyvin.

    VastaaPoista
  3. Hehheheheeeee ooon innoissani !!!!!!! >:))))

    VastaaPoista