• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

-Mitä Putin sulle lupasi ? -Rantatontin ja Mersun.

Jälleen yksi viikonloppu takana, ja se olikin todella, 
todella tapahtumarikas, niin hyvässä kuin pahassakin. 
Perjantai meni täysin vituiksi loppuillan ja yön osalta, 
mutta lauantai oli puolestaan aivan ihanan upea päivä !

Normaalistihan minä otan iltalääkkeeni ( Seroquel Prolong 600mg ) illalla 20:30 - 22:30 välisenä aikana, mutta viime perjantaina sain nieltyä lääkkeeni vasta 02:30 aikaan yöllä ja nukkumaan pääsin vasta tunnin siitä eteenpäin. Aina jos tällainen tilanne sattuu, on olotilani aivan kamala. Ne perkeleen nykimiset ja sätkimiset tunteiden ja ajatuksien sekavuuden ja ailahtelevaisuuden lisäksi. Mutta ei siitä sen enempää, vituiksi meni kuin jeesuksen pääsiäinen, ja sillä selvä.

Pelkäsin lauantai päivän menevän pilalle perjantai illan ja yön takia, mutta onneksi kaikki kääntyi parhainpäin. Sain nukuttua, ja heräsin vasta 13:00 - 14:00 aikaan päivällä levänneenä ja valmiina uuteen, parempaan päivään. Pari tuntia valmistauduttuani ja laittauduttuani lähdin Pietun kanssa kohti Helsingin Kaisaniemen puistoa ja Alternative Blogs Finland miittiä. Oli upeaa tavata ihania ja uusia ihmisiä, ja kaikki sujuikin täydellisesti ! Miiti postaus tulossa.

- - -  - - -

Loppuun vielä eilisen fiiliksiä. Vaikka Facebook on täynnä lätkäpäivityksiä,
enkä niitä sinne itse tykkää laittaa, niin ainakin tänne blogin puolelle minä voin
niitä hyvillä mielin lisätä ensimmäistä kertaa koskaan. Tuomaripeli; In my ass !
Venäjä voitti Suomen paskalla tuomaripelillä ja Suomen pelaajien idiooteilla
jäähyillä. Ja mielummin hopeaa kuin kultaa epäreilulla pelillä ! Olen puhunut.


- - -  - - -

2 kommenttia:

  1. Miks kaikki jakaa tota toisiks viimistä kuvaa? Mikä siinä nyt muka on niin sääntöjen vastaista.. Niillä on mikit ja kuulokkeet millä pitää yhteyttä koska valmentaja on idiootti ja ei voi olla aitiossa. Mikään sääntö ei kiellä esim puhelimitse valmentamista tai just mikin kautta ohjeiden antamista. NHL-peleissä tää on kiellettyä mutta ei näissä ikävä kyllä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä valmentajaa oli kielletty olemasta yhdeydessä joukkueen jäseniin tai muihin valmentajiin, siitä huomautettiinkin pelin aikana mutta eipä se mitään vaikuttanut, ikävä kyllä se siis oli sääntöjen vastaista... :)

      Poista