• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 15. toukokuuta 2014

Tired, physically and mentally.

Postausintoni on ollut viimepäivät teillä tietämättömillä, mutta 
eihän sitä aina päivittäin mitään postattavaa tarvitse ollakkaan.
Päätin kuitenkin tehdä edes jonkinlaisen postauksen, ja jään 
odottelemaan inspiraatiota tulevien postauksieni tekemiseen.

- - -  - - -- - -  - - -

Eilen, 14.5. minulla oli jälleen tapaaminen omalääkärin kanssa. 08:45 hän kutsui minut huoneeseen ja 05:55 minä jo poistuinkin huoneesta, mukanani jälleen uusi sairaslomatodistus, tälläkertaa 2.6. asti. Silloin minä menen pitkästä, pitkästä aikaa Nurmijärven Psykiatriselle mialialapoliklinikalle, mutta "vain" tapaamaan ylilääkäriä, keskustelemaan tilanteestani ja siitä, miten siitä eteenpäin jatketaan. Sen näkee sitten.

Ainiin, Seksuaalinen toimintahäiriö helpotti muutamaa päivää Sertralinin annostuksen laskun jälkeen (200mg'stä takaisin 100'aan). "Lääkärit ovat vain täysin avuttomia tämän asian kanssa ja jopa saattavat teeskennellä tietämätöntä." Näin kuului erään kommentin toteamus, mutta voin kertoa, että minulla ei omalääkärini kanssa käynyt mitään tämän tapaistakaan. Hän ei todellakaan ollu tietämätön tai jättänyt asiaa sikseen, vaan alkoi heti tekemään jotain sen eteen, että oire helpottuisi ja katoaisi kokonaan. Ja niin siinä kävikin. Onneksi.

Mutta takaisin asiaan. Olen siis 2.6. asti kotosalla, teen muutaman koulutehtävän ja palautan ne, kuten eilen 10:10 aikaan sovin OPO'n kanssa. Jatkon suhteen suunnittelimme aikuisopiskelua, mutta ei sen enempää, tositaiseksi. Aikuisopiskeluun liittyen minuun ollaan yhteydessä myöhemmin. Katsotaan nyt miten tämänkin kanssa käy. Kaikki aikanaan, mutta nyt minä jatkan voimieni keräämistä tulevaisuutta, sekä perheeni ja lähisukuni ylpeäksi tekemistä varten.

- - -  - - -

3 kommenttia:

 1. Pakko kysyy, että mistä tuo mekko on :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kirppikseltä :) Laput oli leikattu pois, joten en osaa merkkiäkään sanoa ..

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista