• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 24. kesäkuuta 2014

ಌ 6 positive things about me.

On harmittava mutta absoluuttinen tosiasia, että ihmiset huomioivat
itsestään helpommin negatiivisia-, kuin positiviisia asioita. Siksi päätin
haastaa itse itseni ja sitä myöten myös teidät, blogini seuraajat tähän
haasteeseen, eli listaamaan itsestään 6 positiivista asiaa; 3 ulkonäöstä
ja 3 luonteesta. Jos teet tämän haasteen, linkitä sen tämän postauksen
kommenttikenttää, jotta pääsen lukemaan sinun positiivisuuksistasi  !


- - -  - - -

Positiivisia asioita ulkonäössäni 
ovat mielestäni nämä 3 + 1 asiaa;

Sopusuhtainen vartalo. Minulla ei mielestäni ole esim. valtava perse, ylisuuri tai -pieni rintavarustus tai muuta vastaavaa verrattuna muuhun vartalooni. Ainoa mikä hieman pistää ärsyttämään on kummallisen muotoinen ja mielestäni hieman liian suurehko nenäni, mutta pitäydytään nyt positiivisena, nenä mikä nenä. Eikä se mitenkään ylitsepääsemättömän näköinen.

Hyvä iho. Vaikka teini-ikäisenä vaikutti siltä että olin perinyt äitivainaani pahalaatuisen aknen / ruusufinnin, näin ei onneksi kuitenkaan ollut. Ihoni kukkii vain siihen-tiettyyn-aikaan-kuukaudesta, jolloin kasvoni ovat kuin petolinnun perse, mutta muuten elän nykyisin aikalailla täysin ilman finnejä. Pieniä, lähes olemattoman kokoisia valkopäitä jos ei lasketa.

Hiusten nopea kasvu. Oikeastaan tämä on aika 50/50, sillä joskus hiusteni nopea kasvu on ollut vain ärsyttävää, jos hiusmallini on ollut lyhyt. Mutta lasken tämän kuitenkin positiiviseksi asiaksi, sillä sen vuoksi voin hyvinkin usein vaihtaa hiustyyliäni.

+ Minulle sopivat monet eri pukeutumis-, meikkaus-, ja hiustyylit.

- - -  - - -

Positiivisia asioita luonteessani 
ovat mielestäni nämä 3 + asiaa;

Olen suojeleva ja puolustava. Tietyissä tilanteisssa olen todella suojeleva ja puolustava. Tämä on joskus myös itse itseäni kohtaan tapahtuvaa, mutta suurimmaksi osaksi toisia ihmisiä, minulle läheisia ja rakkaita ihmisiä kohtaan. Jos joku alkaa kaupan kassajonossa vittuilemaan Miehelleni, Sannalle tai vaikka Amylle, niin kuin napin painalluksesta puolustan häntä, ja vittuilen samalla ellen suuremmalla mitalla takasisin. Näitä tilanteita tulee missä ja milloin tahansa, jo mainitsemassani kauppajonossa (siellä näin kävi viimeksi), kirppiksellä, baarissa, kirjastossa, ihan missä vain. 

Pystyn tekemään suuriakin päätöksiä / muutoksia / tekoja. Tätä käy kuitenkin harmillisen harvoin, eikä todellakaan niin usein kuin olisi tarvis, mutta parempi harvoin kuin ei laisinkaan. Näitä päätöksiä ovat mm. nopeasti muutto uuteen, isompaan asuntoon Jeren kanssa, extempore lähtö lomalle vain parin tunninvaroitusajalla, sekä 

• Olen empaattinen. Tietyissä tilanteissa osaan samaistua hyvin toisiin ihmisiin ja/tai heidän kokemuksiinsa. Eäytyminen ja asettuminen heidän asemaansa käy joskus turhankin helposti. Tämä johtunee siitä, että olen kokenut elämäni aikana niin paljon kaikkea, ehkä liikaakin 21 ikävuoteni aikana. Näin ollen minusta yleensä lisäksi päädytään saamaan vaikutelma, että olisin ikäistäni vanhempi.

+ Olen aamuihminen, eikä minulle tuota vaikeuksia olla aikaisin esim. liikenteessä, ja aamuisin olen muutenkin aikaansaavimmillani.

6 kommenttia:

  1. Otin haasteesi vastaan. Se oli yllättävän vaikea, mutta sain sen kuitenkin tehtyä :) http://ninskuslife.blogspot.com/2014/06/6-positiivista-asiaa-itsestani.html

    VastaaPoista
  2. Aioin kysyä noita positiivisia asioita kysymyspostauksessa, mutta eip enää tarvitse:) Itsessäni parasta ovat ihanat, punertavanruskeat hiukseni, suuret huuleni (!?), pitkä kaulani, positiivisuuteni, järkeilyni ja varovaisuuteni.

    VastaaPoista
  3. Sateen taukoamisti odotellessa minäkin tekaisin tämän haasteen.. :) http://fortheheartthatistillhave.blogspot.fi/2014/06/jannitysta-ahdinkoa-sadetta-ja-toivoa.html

    VastaaPoista