• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

lauantai 16. elokuuta 2014

'Cause pink is my passion.

11 kommenttia:

 1. Pinkkiä!! ❤ Mun lempparia!! :D
  Sopii sulle kyllä niin hyvin ja voi että ku oot aina niin kaunis! ^___^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 2. Voi luoja. Ei nyt pahalla, mutta näytät ihan katuhuoralta :/

  VastaaPoista
 3. Sitä vaan että miksi niitten rintojen pitää olla niin huutomerkkeinä esillä joka kuvassa ja tyylissä? Ei ihan oikeesti pahalla, mutta musta ois kivempi katsoa useammin niitä vähän "tyylikkäämpiäkin" kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne nyt vain ovat tuollaiset, ne ovat näkyvillä ja sillä se. En voi rinnoilleni mitään, enkä minä niitä piilottelemaankaan ala ja kulkemaan poolopaidassa .. Jos kuvani eivät miellytä, en voi asialle mitään, vain katsoja voi, ja olla seuraamatta kuvapäivityksiäni.

   Poista
  2. ketä vittua se liikuttaa vaikka oonan tissit näkyis kokonaan?? ei tätä blogia oo pakko lukea. ja kulkeehan miehetkin ilman paitaa tissit paljaana?? tissit on kirjaimellisesti kaks rasvapalloa jotka on tarkotettu ruokkimaan vauvaa, en ymmärrä miks niitä pitäis piilotella ja miks tuntemattomat tulee anonyymisti kommentoimaan "sun tissit vilkkuu!!1 :((". ei hyvää päivää.

   Poista
 4. Mutta eihän sinun tarvitse vetää paitoja noin alas että liivitkin näkyvät o.o koska nythän sinä vaan herutat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä että paita on vähän alempana kun "normaalisti", en tiedä miksi. En tahallisesti "heruta", asentokin vaikuttaa hyvin paljon siihen miltä rinnat näyttävät. Tahallisesti en niitä tyrkytä. Mutta se on totuus, että tykkään jos ritsikoiden kuppien ulkoreuna hieman näkyy paidan alta, en edelleenkään tiedä miksi.

   + Kiitos kuitenkin ihan ok asiallisesta kommentoinnista asian suhteen, muut kun eivät sitä ole osanneet tehdä vähänkään vertaa ..

   Poista