• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

• 'Cause I feel naked without my piercings ♥

 Kuten sen jo naamastani näkee, lävistyksiä minulla on Labret ja Medusa, Septum tosin on feikki. Lisäksi minulla on Nännikorut, ja lisää lävistyksiä tahdon aion vielä jokupäivä ottaa. Bridge ja Kielikoru kielen päähän tai Kielikoru x 2 (joko peräkkäin tai sivuttain) ovat vielä sellaisia, joita pään alueelle harkitsen ottavani (erilaisten korvakorujen lisäksi). Muita harkitsemia lävistyksiä ovat esim. Microdermalit tai Surfacet johonkin solisluiden alueelle ja Surface rintojen väliin.


• Pictures from WeIt.

- - -  - - -- - -  - - -


• Olen ollut jo pitkään kahden vaiheilla; Pidänkö Sankebites korut vai luovunko niistä ja annan reikien umpeutua. Ainakin toistaiseksi olen vähänväliä varmistanut reikien olevan auki, mutta toisaalta pidän koruja enää todella, todella harvoin. En oikein osaa päättää. Toisaalta en raaski luopua Snakebiteseista, kun ne kerran on hankitukin. Toisaalta taas tunnen itseni paremman näköiseksi ilman niitä. Mutta mitä mieltä te olette ? Onko parempi Snakebites -korujen kanssa vai ilman .. ?

+ Sain uusia nännikoruja; Rakastan rakastan rakastan ♥ !


- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo 
• See you in your nightmares 


 Eris WeHeartIt'ssä.
 Eris Instagram'ssa.

19 kommenttia:

 1. Surfacet ja microdermalit on hienoja. Itellä ollu kumpikin tuossa rintakehässä, mutta eivät pysyneet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ♥ Miksi ne eivät pysyneet ? :o

   Poista
  2. Ihon luonnollinen hylkimisreaktio. Surfacet paranee yleensä heikommin, kuin nuo peruslävärit ja riski, että ne kasvaa ulos on suurempi johtuen, että ne tehdään tasaselle alueelle. Mulla oli cleavage eli rintojen välissä oleva koru. Joillakin jos on iso rintavarustus, niin sekin saattaa aiheuttaa, että koru kasvaa helpommin ulos, kun tissit hankaavat. (itsellä toisin tätä ongelmaa ei ole xD) Cleavage ei kasvanut ulos, mutta vuoden sitä yritin parantaa tuloksetta, joten siitä oli luovuttava. Microdermal taas kasvois ulos jossain puolessa vuodessa.

   Poista
  3. Hyih. Kurjaa tällainen :/ Varsinkin kun lävistykset kuitenkin maksavat aikas paljon, riippuen tietysti minkälaisen ottaa, mutta silti kirpaisee luopua monen kymmenen auron lävistyksestä .. + Itselläkään ei tosin olisi tuota rintavarustusongelmaa ! :D

   Poista
 2. Pidä snaket!(: sopii sulle ;3 ja mullaki on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Katsotaan nyt, vielä en osaa sanoa juuta enkä jaata ..

   Poista
 3. Kyllä mä tykkään sulla snikebiteista, kannatan sitä että pidät sen vaihtoehdon auki vielä. :D Sitten voi olla eriasia kun metalli lisääntyy naamas.

  VastaaPoista
 4. Minä olen sitä mieltä että ota snaket pois. :) Tokihan nuo sinulle sopivat aika hyvin, itse en henkilökohtaisesti vain satu pitämään snake biteseistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kuten sanoin pidän itseäni viehättävämmän näköisenä ilman snakeja, mutta joskus vain on sellainen fiilis että ne haluaa laittaa takaisin. Yleisesti kyllä ilman. Onneksi tämä on kohdallani mahdollista :)

   Poista
 5. Tykkään ite snakebiteseista kauhiasti, ja sopiihan ne sulle, mutta mustakin näyttää paremmalta vaan ton keskimmäisen labretin kanssa :3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä ota snaket pois. Paljon paremman ja seksikkäämmän näkönen mimmi ilman niitä :P

  VastaaPoista
 7. Mitä onko sun septum feikki :o
  Mut niin noista snake biteseista vielä et jos tunnet ittes viehättävämmäks ilman niitä ni ota pois vaan :) Ite oon sitä mieltä et siulle sopii kumpikin et onko niitä vai ei c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, feikkifeikkifeikki :')

   Toistaiseksi pidän snakejen reiän vielä auki ja pidän koruja milloin huvitta.

   Poista
 8. Minusta nuo snakebitesit sopii sulle todella hyvin, joten kannattaa varmaan (kuten jo itsekin olet sanonut) pitää vaihtoehdot avoinna :) Noista nännilävistyksistä kysyisin, kun itse olen haaveillut jo pidemmän aikaa.. Onko sulla kauan ollut ne, että kuin sen parantumisen kanssa, kauanko kesti? Entä onko vaikuttanut tuntoherkkyyteen tms.? Sorry mikäli uteliaisuuteni ylittää hyvän maun rajat, olen vaan kiinnostunut. Kiitos jo etukäteen, mikäli viitsit vastailla :)
  -Saman mielinen tyttönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kysyt. Phyh mitään hyvän maun rajoja ! ;) Nännilävistykset ovat olleet minulla jo pitkään, n. 2 vuotta muistaakseni, en nyt jaksa tarkistaa. Aluksi peloteltiin ettei rintsikoita voi pitää lainkaan pariin viikkoon, mutta ei minulla koskaan ollut niiden kanssa mitään ongelmaa, rintsikoita siis pystyi käyttämään ihan hyvin. En sitten tiedä onko se yksilöllistä ? Ei parantumisessa muistaakseni kovinkaan kauaa mennyt. Anteeksi kun en muista kunnolla .. Jos ongelmia olisi ollut, muistaisin paremmin, mutta kun kaikki meni hyvin niin .. :D Eikä se edes sattunut niin paljon kuin voisi kuvitella ! Otin molemmat siis samaan aikaan. Totesin neulan läpi mentäessä "saatana" ja "perkele" .. :D Ja tuntoherkkyys on mielestäni pysynyt ihan samana kuin aiemminkin !

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksestasi :) Hämmentää, kun jotkut tosiaan pelottelee, että menisi jopa puolisen vuotta ilman liivejä ja kauheissa tuskissa.. Mutta hyvä kuulla toisenlaisiakin kokemuksia, eli nyt vielä hetki ankaraa harkintaa ja rahan säästöä ;D
   -Saman mielinen tyttönen

   Poista